Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי להחליף רפידות מחר ללאון, הבעיה שזה יום שישי ולא קבעתי תור באף מוסך.

אני מעוניין ברפידות מקוריות בלבד כרגע. מישהו מכיר מוסך מורשה שיכול לבצע מחר ?

פורסם

בס"ד

תבדוק מול מוסך רון בת"א, הבחור מומחה לגרמניות ומומלץ הפורום,

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

רון, כמובן. גם תצא עם חיוך וגם בלי חור בכיס. רפידות אצל צ'מפיון זה אמנם לא יקר, אבל ידעו לדחוף לך עוד בורקסים כדי שתשלם.

אגב, טיפ לגבי רון: תתעקש על מקורי. צלחות אם אתה מחליף פחות קריטי לדעתי להשקיע על מקוריות וה-OEM ממש אחלה, אבל אם תשים רפידות OEM יהיו לך חריקות בבלמים. תתעקש על מקורי (ההפרש הוא מזערי) ותהנה. בהצלחה.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
רון, כמובן. גם תצא עם חיוך וגם בלי חור בכיס. רפידות אצל צ'מפיון זה אמנם לא יקר, אבל ידעו לדחוף לך עוד בורקסים כדי שתשלם.

אגב, טיפ לגבי רון: תתעקש על מקורי. צלחות אם אתה מחליף פחות קריטי לדעתי להשקיע על מקוריות וה-OEM ממש אחלה, אבל אם תשים רפידות OEM יהיו לך חריקות בבלמים. תתעקש על מקורי (ההפרש הוא מזערי) ותהנה. בהצלחה.

בדיוק זו הסיבה שאני רוצה רק רפידות מקוריות, מנסיון אישי עם פיג'ו 308, ה-OEM שלהם חרקו.

אבל האם מוסך רון הוא מורשה יבואן/צ'מפיון? ואני רואה שהוא סגור בשישי.

http://rongarage.co.il/

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם

אין שום בעיה להחליף רפידות במוסך שלא ברשת היבואן, זה לא ״שובר״ את האחריות. להבדיל מטיפולים, שאז יש יתרון לבצע במוסך ברשת היבואן כדי להיות מכוסה ללא הצורך להוכיח דבר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מוסך רון הפסיק לעבוד ביום שישי, אלא אם משהו השתנה שוב לאחרונה.

אני התקנתי אצלו רפידות חלופיות ולא נתקלתי בחריקות, אי אפשר להכליל ולומר שכל הרפידות הלא מקוריות חורקות.

פורסם

מעדכן לגביי עלויות רפידות שקיבלתי מהמוסך הראשי בראשל"צ, המחירים סופיים כולל עבודה ומע"מ:

קדמיות:

מקוריות: 960 ש"ח

חליפיות: 650 ש"ח

אחוריות:

מקוריות: 830 ש"ח

חליפיות: 550 ש"ח

האם במוסך רון המחירים זולים יותר למקוריות?

פורסם

בס"ד

מחירים משוגעים!

מה קוטר הדיסק אצלך?

פורסם

מחירים רגילים למוסכי היבואן.

מתמחרים עבודה כ 250₪ ורפידות מקוריות מקדימה כ- 550₪ + מע"מ על כל העסק. מאחורה הרפידות קצת יותר זולות.

במוסך כללי העבודה עולה 150 -200₪ ורפידות תחליפיות באיכות טובה 200-250₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מחירים רגילים למוסכי היבואן.

מתמחרים עבודה כ 250₪ ורפידות מקוריות מקדימה כ- 550₪ + מע"מ על כל העסק. מאחורה הרפידות קצת יותר זולות.

במוסך כללי העבודה עולה 150 -200₪ ורפידות תחליפיות באיכות טובה 200-250₪.

בס"ד

אצלי, הדיסק הוא בקוטר 316 מ"מ עם עלות רפידות קדמיות מקוריות 650 ש"ח, ואני מגלח מלמטה את המחירים הנ"ל.

ממליץ בחום לבדוק אצל רון, או לקנות לבד ובצע במוסך רגיל.

פורסם

חוזר ומדגיש - אין שום מניעה לבצע החלפת רפידות עצמאית במוסך שאינו ברשת היבואן. זאת לא עילה לביטול אחריות יצרן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...