Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לכבוד יום הולדת 70 מחפש רעיונות לטיול של שבועיים שלושה. עדיפות למזרח הרחוק (עוד לא היו).

האתגר העיקרי הוא בעית הליכה של אימי, מה שמגביל מסלולים רגליים ואפילו שוטטות עירונית אינטנסיבית...

אשמח לרעיונות

פורסם

אין טיול בלי הליכה אלא אם זה בטן גב.

במזרח אין מודעות ונגישות בטח לא במדינות העניות.

חפש טיול פנסיונרים באירופה

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דודה שלי בת 80 עשתה טיול בסין מאורגן, לא ממש מוגבלת בהליכה אבל יש הרבה בעיות אחרות.

כשאני הייתי בקמבודיה פגשתי טיול של מבוגרים שעשו וייטנאם קמבודיה, נראה שנהנו למעט התלונה שזה אינטנסיבי מידי מבחינת אתרים. לפני 7 שנים...

הבעיה לדעתי זה הטיסה, לשם שסביב 11 שעות.

פורסם

קח את עצתו של סולל הדרך, אבל הרחב את הרדיוס גם לצפון אנריקה.

דרך אגב - הגדרת עונה או שאתם יכולים לפרוש א זה על פני השנה? יש לזה משמעות מבחינת מזג האויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קח את עצתו של סולל הדרך, אבל הרחב את הרדיוס גם לצפון אנריקה.

דרך אגב - הגדרת עונה או שאתם יכולים לפרוש א זה על פני השנה? יש לזה משמעות מבחינת מזג האויר.

תודה!

עדיפות לינואר פברואר מבחינת מועד הטיול.

פורסם

ינואר פברואר זה אומר אחת משלושה: או טיול של חורף אמיתי, או להשאר בקוי הרוחב הנמוכים, או לעבור לחצי הכדור הדרומי.

טיול חווייתי מאד שעליו אני יכול לחשוב, אבל צריך לבחון התאמה להורים: לפלנד. טיול מאורגן של שבוע עם חוויות כמו מזחלות כלביום ואופנועי שלג. ממה שאני זוכר היה שם יום אחד עם קטע הליכה קצת יותר קשה (הירידה למפלים הקפואים) והשאר קטעי הליכה קלים - אבל זה בקנה המידה שלי (צעיר בעשור, ובלי קשיי הליכה). סה"כ טיול קצר (שבוע) ומהנה במיוחד. בקבוצה שבה השתתפתי היו בני 7 עד 70.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...