Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי עכשיו נוזל קירור בצבע ורוד לרכב (זה מה שיש לי בתוך הרכב ועומד כרגע קצת מתחת למינימום).

בחנות אמרו לי שצריך לדלל אותו ביחס של מיכל (1.5 ליטר) ל-3 ליטר מים מזוקקים.

האומנם? ומה הסיבה לכך?

בנוסף, רצוי למלא את הנוזל עד לקו המקסימום או עד לאמצע?

יש יתרון בריקון הנוזל הקיים ומילוי מחדש של כל המיכל? (עיני הלא מיומנות לא מבחינות בחלודה וכאלה).

תודה.

נ.ב, עלה לי 45 שקל מיכל 1.5 ליטר, מחיר סביר? (סתם לידע כללי)

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

לנוזל הוורוד הזה קוראים G12 PLUS

אני דווקא הייתי מציע לך לעלות את אחוז הנוזל קירור ללפחות 40% נוזל קירור 60% מים מזוקקים.

אצלנו בארץ הנוזל לא ממש עושה את העבודה המיועדת לו, לא לקפוא, לכן לא צריך את הריכוזים המטורפים ששמים בחו"ל שם יש שלג וסכנה שהנוזל יקפא.

אתה יכול למלא את הנוזל גם למקסימום וגם לאמצע, זה לא משנה, כמות הנוזל שיש בין ה-MIN ל-MAX הינה נוזל ספייר, הרי שאתה מדבר על מיכל העודפים.

לרענן פעם בכמה זמן את נוזל הקירור ברדיאטור מומלץ מאוד, גם אם יש חלודה וגם אם אין.

פשוט תרוקן את כל הנוזל ושטוף את המערכת (בעזרת מים מזוקקים) עד שיצאו מים נקיים ללא צבע.

כד"א הנוזל עולה 40 ש"ח במוסכי צ'מפיון, לא נורא.

בהצלחה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני מדלל בערך 50-50 , אבל זה לא מדע מדוייק ... יכול להיות שיצא לי בטעות 40-60 או משהו כזה.

אם לא החליפו אצלך נוזל קירור בשנתיים האחרונות אז שווה להחליף כבר הכל.

נכנסים במערכת בסביבות ה5 ליטר נוזל קירור דרך אגב. (כבר שכחתי מה הכמות המדוייקת למרות שעברו רק שבועיים מאז החלפתי בעצמי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלום,

רכשתי עכשיו נוזל קירור בצבע ורוד לרכב (זה מה שיש לי בתוך הרכב ועומד כרגע קצת מתחת למינימום).

בחנות אמרו לי שצריך לדלל אותו ביחס של מיכל (1.5 ליטר) ל-3 ליטר מים מזוקקים.

האומנם? ומה הסיבה לכך?

בנוסף, רצוי למלא את הנוזל עד לקו המקסימום או עד לאמצע?

יש יתרון בריקון הנוזל הקיים ומילוי מחדש של כל המיכל? (עיני הלא מיומנות לא מבחינות בחלודה וכאלה).

תודה.

נ.ב, עלה לי 45 שקל מיכל 1.5 ליטר, מחיר סביר? (סתם לידע כללי)

-----------------------------------------------

שלום,

היות ולא ציינתה איזה קוד יש לנוזל הקירור לא ניתן להתייחס לאופן הדילול -קיימים מס' נוזלי קירור באותו גוון השונים בהרכבם.

בכל אופן אני ממליץ שתקרא מאמר תחקיר שפרסמתי בנושא באתר שלי :

www.carinfocus.com/Fmamar15.htm

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

מריוס

עורך

פורסם

האנטי פריז עם המים בצבע ירוק שיש באוטו דיפו עם הציור של הנשר מוכנים לשימוש או שצריך למהול אותם?

פורסם
האנטי פריז עם המים בצבע ירוק שיש באוטו דיפו עם הציור של הנשר מוכנים לשימוש או שצריך למהול אותם?
לקקה הזה קוראים אמריקן איגל, לא הייתי משתמש בו אפילו בשביל לשטוף את המערכת. :-D

וכן, הוא מוכן לשימוש.

ולדרגון רד , הבקבוק הנ"ל לא חדש... גם לפני 3 שנים השתמשתי באותו אחד...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייה לי בקבוק אחר לפני זה והוא הייה עגול מעל ליטר מרוכז של g12 אדום.

הבקבוק שאני מדבר עליו (הישן) נקנה לפני 7-8 שנים

אני לא יודע באיזה שלב הוא התחלף במה שיש כרגע על המדף

הנוזל שיש אכשיו הוא לא אדום אדום כמו הקודם המרוכז.

• תוכן חדש...