Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכירה הבודדת של מידאה קלה מאד וניתן לבשל עליה בכל חדר בבית, לאו דווקא במטבח.

הכירה הכפולה כבדה ויציבה, ויש לה גם תכונות שימושיות כמו טיימר למשך ההפעלה והתרעה כשהמשטח עדיין חם בתום הבישול.

ככיריים עיקריות הן מעולות ואין שום בעיית חשמל. אם מפעילים את שני מוקדי החימום בבת אחת קו עם ברייקר של 16 אמפר מספיק.

יוסי

פורסם

נשוי למרוקאית מה שכולל שריפת פלפלים מכל הסוגים והצבעים ועוד על הגז [emoji6]

מה שכן כנראה נקנה כירה לפחות עם משטח בודד שיהיה לגיבוי. בלון גז לא בא בחשבון כי לא אכניס דבר כזה לתוך הבית, מדובר בבניין כמובן.

תודה רבה על העצות!

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני בטוח שתוכלו לשרוד פעם בכמה שנים בלי היכולת היום-יומית לשרוף פלפלים על הגז :-P

רכוש כירה בודדת או כפולה מאינדוקציה וסע לשלום. אגב, "אמגזית" עם בלון 5 ק"ג זה חוקי להחזיק בבית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הכוונה הייתה לגבי אינדוקציה מעבר לכך שמדובר בבירה שכורה, ברורשנוכל לשרוד הפולחן נעשה רק לטובת שבת [emoji23]

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

אצלנו בבניין הגז מנותק כבר כשנה וחצי בגלל שהבניין נמצא בעיצומו של פרוייקט תמ"א 38. היזם נתן במתנה לכל דירה כיריים חשמליות פשוטות אבל אני לא מצליח לבשל עליהם, להרתיח מים זה סיוט.

קניתי כיריים ניידות מגז דומות למה שנמכר בקישור:

http://www.chiko.co.il/items/675250-%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%96-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%AA-CAMPTOWN-%D7%A7%D7%9E%D7%A4%D7%98%D7%95%D7%95%D7%9F

בזמנו קניתי כיריים כפולות כאלה ב 150 ש"ח.

זה עובד על פחיות גז. לדוגמה: https://www.amgazit.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-37-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%92%D7%96-%D7%A0%D7%A2

עם כל פחית אפשר לבשל בממוצע כשעה - שעה ורבע (תלוי בגובה הלהבה מן הסתם...). יש לכיריים האלה גם עוצמה נחמדה.

בהתחלה הייתי קונה פחיות גז ב 60 ש"ח ל 4 יח' באמישראגז / פזגז. אחר כך הסכימו ל 4 פחיות ב 50 ש"ח אם אני קונה כמה רביעיות.

בהזדמנות הראשונה שיצא לי לעבור בשוק רמלה (ככה זה נקרא אבל הסוחרים שם מסתובבים בכל מיני ערים בארץ) מצאתי פחיות במחירים זולים יותר. כרגע - 8 פחיות ב 50 ש"ח (בשוק בטירה פחיות כתומות עם כיתוב באנגלית קלוקלת של "בריטיש"). כיריים בודדים כמו בקישור אפשר למצוא גם ב 50-60 ש"ח.

לפי דעתי אידיאלי בתור גיבוי לבית וגם לטיולים.

אסף

נ.ב. יש 2 סוגי פחיות, לוודא שהפחית מתאימה לכיריים.

עריכה אחרונה על ידי AssafO

• תוכן חדש...