Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין קורולה 2003 לפוקוס בשנתון דומה.

חשובה לי האמינות אך גם הנוחות.

ביצועים ספורטיבים חשובים לי פחות.

נסעתי על מאזדה לאנטיס והתחושה היתה איומה. ממש לא נוח.

האם הדגמים הנ"ל יותר רכים, אני נוסע כל יום כ 30 ק"מ אז זה חשוב לי.

ובכלל מה החסרונות של הפוקוס והאם היא אמינה, היה לי פולקסווגן פולו והפלסטיקים התחילו להרעיש באיזה שלב. האם בפוקוס המצב דומה?

תודה.

פורסם

ההבדל בין הקורולה לבין הפוקוס הוא ההבדל שבין אמוציה לבין רציו - משמע אמינות מוחלטת (כמעט) ושמירת ערך טובה מול יכולת דינמית גבוהה.

הקורולה היא רכב מצויין, אמינה, בנויה היטב, זריזה. אבל הפוקוס היא המהנה לנהיגה בין השתיים - הפוקוס היא המכונית ה1.6 ליטר האוטומטית בעלת התנהגות הכביש הטובה בקבוצתה (לפחות בשנים 2002-2003). הפוקוס נהנית מ"שוק" (כאשר תרצה למכור) חלש יותר מאשר הקורולה והיא גם מאבדת מערכה מהר יותר.

להחלטתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בתור אחד שנוסע יום יום ברכבים האלה אני יכול להעיד ש...

קורולה - מהירה מאוד וזריזה מאוד יחסית למשפחתית ברמה שממש אין צורך ליותר , נוחה מאוד , אמינה מאוד , חסכונית למדיי , בנויה טוב ... בדגמים האחרונים הקורולה יודעת גם להתנהג ממש לא רע , לא ספורטיבית אבל יחסית זוויות גלגול קטנות והרגשת יציבות טובה בפניות .

פוקוס - נוחה מאוד יחסית , גבוהה יחסית ונותנת הרגשה נעימה , התנהגות כביש משובחת ביותר יחסית למשפחתית . המנוע קצת אנמי אבל אין צורך ליותר מזה לדעתי , יש לפוקוס גם סאונד מנוע + אגזוז דיי נחמד , דומה לזמזום ששומעים ממיאטה בסל"ד גבוהה . משהו בסגנון :-)

סה"כ נושא שנדון הרבה כאן בפורום , שני הרכבים מצויינים והם בפסגת התוצרת המוטורית במכוניות משפחתיות בזמננו .

בהצלחה .

ים long time no

פורסם

הלאנטיס היא נוחה , נכון , יחסית לפיאסטה שנת 83 .

והקורולה ממש לא נוחה , נכון , יחסית למרצדס סי קלאס .

הכל עניין של יחסות .

ים long time no

פורסם

תתפלא אבל פיאסטה 83 מ-א-ו-ד נוחה (אפילו יחסית ללנטיס) - ואני רציני לגמרי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יחסית ללנטיס גם סוסיתא נוחה!!!:-P

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

נסעתי בפוקוס ובקורולה, מבחינת נוחות נסיעה- הפוקוס עדיפה. מבחינת נוחות ישיבה (מושבים) - הקורולה עדיפה.

לקורולה גם תא נוסעים עדיף מבחינת חומרים ומראה, יש לה מנוע עדיף, אבל לפוקוס התנהגות כביש עדיפה. אמינות - מי יודע, אבל לקורולה מוניטין עדיף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דבר שצריך לקחת בחשבון:

החלקים של טויוטה והטיפולים שם זולים הרבה יותר מבדלק מוטורס, היבואן של מאזדה ופורד.

בסה"כ מבחינת מכונית משפחתית שתי המכוניות מצויינות, כאשר הקורולה תפנק יותר(היא מעט נוחה יותר) ואילו הפוקוס תציע הרבה יותר מבחינת התנהגות - הרי היא הטובה בקבוצה ומרשימה מאוד בנושא הכ"כ חשוב הזה.

פורסם

איציק

בתור אחד שהיו לו שניים כאלה בחייו - הוא צודק במאה אחוז !! זה גם אוטו מצויין לשטח...חחח

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

איציק

צודק לגמרי. מספיק לדאוג לבולמי זעזועים תקינים, והמכונית הזו אוכלת את הלנטיס.

לא מכיר מספיק את הקורולה - אבל הפוקוס מהנה לנהיגה ונוחה,

עם מיקום מושב/תנוחת נהיגה זוועתית לדעתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...