Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלד סרק לנסר 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

לנסר 2008 דגם ישן כמו 2007 2006...

הטורים בניוטראל בסרק בסביבות 750, נראה לי נורמלי, אבל אם נותנים גז ועוזבים הוא נופל 2 שניות ל 500, קצת רועד ברור למה, וחוזר ל750 ויציב.

גם אם באים מנסיעה ועוצרים יש נפילה רגעית מתחת לנורמה רעידות קטנות וחוזר לנורמה.

מה יכולה להיות הבעייה?

פורסם

בתור בעלים של אותו הרכב משנת 2006 אני יכול להגיד לך בדיוק היכן הבעיה והיא מאוד נפוצה בלנסר. מדובר על צורך בניקוי בית המצערת לאחר מכן אתה תראה שהבעיה נעלמה כלא הייתה. עוד סימפטום נפוץ שמתקשר לזה הוא נפילה של סל"ד לאחר העברה מd ל p.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

כנס ללינק בנעוץ של ניקוי מצערת בכל רכב, התהליך מאוד דומה. המצערת אצלך בלנסר תהיה ישר אחרי הפילטר אוויר לכיוון המנוע. כזכור לי יש שם מצערת מכאנית כך שזה פשוט יותר.

פורסם

זו לא בעיה בלנסר.. זו בעיה בכל רכב עם מצערת מלוכלכת

מתחיל בפילטר אוויר לא איכותי, החלפות לא בזמן וכ"ו

חשוב מאוד לנקות עם ספריי מתאים לניקוי ולא ספריי קרבורטורים כפי שהרבה מוסכניקים נוהגים..

יש שם חישן עדין שיכול לההרס מספרי לא מתאים

פורסם
זו לא בעיה בלנסר.. זו בעיה בכל רכב עם מצערת מלוכלכת

מתחיל בפילטר אוויר לא איכותי, החלפות לא בזמן וכ"ו

חשוב מאוד לנקות עם ספריי מתאים לניקוי ולא ספריי קרבורטורים כפי שהרבה מוסכניקים נוהגים..

יש שם חישן עדין שיכול לההרס מספרי לא מתאים

ספריי קרבורטורים זה בהחלט ספריי מתאים לניקוי מצערת. לא צריך לרסס אותו ישירות על חיישנים במצערת ואם קיים מנוע צעדים בצמוד למצערת יש לפרק אותו מהמצערת ואז לנקות הייטב את התעלה גם כן עם ספריי קרבורטורים.

פורסם

ניקוי הפיח סביב המצערת והפתח הגדול שבו היא יושבת זה מה שיעשה את ההבדל? חשבתי חרירים ודיזות שחסומות חלקית זו הבעיה.

איפה נמצא מנוע הצעדים, אולי תמונה? מה תפקידו במערכת?

פורסם

תפקידו של מנוע הצעדים הוא לאפשר מעבר של אויר מדוד בזמן שפרפר המצערת סגור לחלוטין ובכך לייצר מצב סלד סרק תקין...מעין עוקף פרפר מצערת במצב סיבובי סרק.

פורסם

יש שני אלמנטים עם מחבר חשמלי. אחד מתחת לפתח המצערת אני מניח שזה "מנוע הצעדים" והשני מימין לפתח לכיוון תא הנוסעים אני מניע שזה "חיישן המצערת". לשניהם יש ברגים לפירוק. האם נכון? והאם צריך לפרק את שניהם מבית המצערת לניקוי עם ספרי קרבורטורים? אין שם חלקים קטנים/קפיצים שיעופו?

פורסם

חיישן מצב מצערת אל תעיז לפרק כי היא מכוונת בדיוק בזוית של המיפעל כפי שתוכנן הרכב..לא לגעת בה רק תידאג שלא לרסס ישירות לחיווט שלה. מנוע הצעדים ניתן לפירוק לא יעוף שום דבר.

פורסם

מעניין מאור כי ראיתי ביוטיוב סירטון שמראה שמפרקים גם את חיישן המצערת, בשביל זה אני מוודא עוד פעם.

אומנם זה בערבית שאני לא מבין אבל מהסרט רואים איך הוא מפרק ומרכיב את חיישן המצערת.

אולי יש כאן דוברי השפה שיוכלו להסביר למה ומה הוא אומר שם.

פורסם

גם במנוע צעדים יש כאלה שמפרקים לגורמים אבל יש מנועי צעדים שהפין הבולט שלהם ניכנס ויוצא בהברגה כלומר התחלת לפרק אותו לגורמים פגעת בכיוון המדוייק שלו ואז מה שעלול לקרות במצב איפוס שלו לפני הנעה הוא לא יאטום טוב את התעלה ואז תהיה כניסת אויר שלו שהיא לא מבוקרת. במיקרה במצערת שלך אתה ממש לא אמור להסתבך ולפרק יותר מידי. כולה את המצערת מהסעפת ואז את מנוע הצעדים ממנה להריץ נקיון יסודי ולהחזיר. תיזהר על 2 צינורות המיים שניכנסים אליה אל תלחם איתם אלא רק בעדינות כדי שהחיבור שלהם לא יישבר.

• תוכן חדש...