Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

בת הדודה שלי רכשה בגדים באסוס, ידעה שזה יעלה מעמ / מכס וכו', עלה לה באיזור ה 500 ש"ח וזה נתקע במכס.

במשך חודשיים של רדיפות מול אסוס והדואר לא מצאו שום אסמכתא לאיפה החבילה, פתאום שלחו הודעה לדודה שהחבילה שלה במכס מעוכבת 3 חודשים ובגלל האחסון וכו' היא נדרשת לשלם עוד 1000 ש"ח על שחרור החבילה +-

היא כבר לא מעוניינת בחבילה, מן הסתם שזה ממש לא שווה את זה, מה עושים במקרה כזה עכשיו?

אני לא מבין איך מקום כזה עובד, טוענים ששלחו הודעות אליה, אלי, אל הילדים, אף אחד מאיתנו לא קיבל הודעה לא במייל ולא בטלפון שיש חבילה ממתינה במכס (משהו דרך GCX כמדומני).

היום כתבו לה שהם משמידים את החבילה בתום 90 יום.

עצות מה לעשות?

Opel Adam S 2017

פורסם

תלונה לאסוס קודם כל. אני לא יודע לגבי חוק, אבל אם היא לא דורשת את החבילה, חברת השליחויות צריכים להחזיר את החבילה לאסוס, GCX זו חברה ביזיונית וידועה בדרישות המופרכות שלה לגבי עמלות שחרור, פשוט לסרב לקבל.

Miata ND2

פורסם

אם הבנתי נכון את מה שתארת, והרוכשת אכן ביררה מול החנות, ברור שהחנות אשמה. הם אמורים לתת לה מספר מעקב ושם של חברת השליחויות.

אם בהתחלה חיפשו את זה בדואר ואחר כך התגלה שהחבילה נמצאת אצל GCX, הרי שהחנות התרשלה.

בגלל בעיות דומות אני משלם בקניות אינטרנטיות בחו"ל רק דרך Paypal, שאז קל לקבל זיכוי: החבילה לא הגיעה, מקבלים את כל הכסף בחזרה ושהמוכר ישבור את הראש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תעלו מול השירות לקוחות שלהם. מהנסיון (הלא מועט) שלי, אם בעניינים כאלו לוחצים אותם (והתלונה לגיטימית) הם יטפלו בזה ובמינימום יחזירו את הכסף. רק תדאגו להוכחות בהתאם (הסכומים שציינת על קבלה באנגלית וכו').

עוד משהו - נשמע מוזר שלא ידעתם איפה החבילה. למשלוחים שמגיעים מאסוס יש עדכון סטטוס כמעט בכל נקודה בדרך, והחבילות במשלוח רגיל מגיעות עד לא יותר משבועיים (ובד"כ תוך אפילו פחות משבוע). אלא אם הסטטוס לא התעדכן בכלל/נתקע איפשהו, ואז זה באמת מוזר.

עוד משהו2 - להבא שתפצל את ההזמנה. בכל הזמנה מעל 20 פאונד המשלוח הוא במילא בחינם, למה לא לפצל ל-2 הזמנות (או יותר) ולהיות בראש שקט?

עוד משהו3 שיכול להיות שהיא כבר ידעה - יש קוד קופון שמעל 50 פאונד אאל"ט נותן 17% הנחה. IL17 אם אני זוכר נכון (מפורסם ברשת).

פורסם (נערך)

אני קונה מאסוס שנים, לא נתקלתי בזה כי גם לא עברתי את הסכום המקסימלי.

הדודה המתינה כשלושה שבועות / חודש, ראתה שאין חדש, בדקה מול אסוס שנאמר שהחבילה בארץ אמורה כבר להגיע, רק שזה בגלל שהסכום הוא מעבר לחייב בתשלום זה עבר לטיפול מכס ושם זה מתעכב, רק לאחר שפנתה ל GCX קיבלנו תשובה בערך 10 ימים אחרי (בזיון) וזה בהודעה במייל בכלל, לא בטלפון שהושאר ולא כלום, פשוט חוצפה. נאמר שהחבילה במכס מתעכבת, מאז אותה פניה לא קיבלה שום תשובה ורק לאחר מרדפים אחריהם נאמר שזה במכס ועכשיו דרוש קנס לשחרור.

יותר מזה, במכס טוענים ששלחו מייל עם בקשה לאיסוף הסחורה, רבאק יש טלפון למה לעזאזל שולחים מייל ועוד על מוצר יקר? אפילו לא טרחו להתקשר, מאפיה לחלוטין (נ.ב אין מייל וגם לא בספאם).

אמרתי להם שלא ישלמו את החבילה מן הסתם כמה בגדים של 500 ש"ח שפתאום 1000 + ברור שלא כדאי.

את הלקח היא למדה, כרגע נשאר רק את הטיפול האחרון בנושא הזה לצערי,

נ.ב לגבי PAYPAL והחזרים, נסיון ראשון שלי יצא מר, בעניין אחר לגמרי, חבילה מאתר שנרכשה עברו 4 חודשים והחבילה רשומה שנאספה בארץ, אבל בטח לא על ידי, הסברתי 20 פעמים וזה לא עזר, הלכו להם 30$. כשפניתי לפייפאל הפנו אותי לטיפול מול המוכר, הסברתי שלא קיבלתי שום דבר והמוכר משחק איתי משחקים - נאדה סגרו לי את הפניה בכלל. משהו הזוי.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...