Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חדש מהיום, התמודדות עם ממל"ז

https://www.israelhayom.co.il/article/629021

מעניין באיזה רכב נהג הנאשם שהשוטר נדבק אליו ולא ל BMW.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר לי נשכחות. לפני הרבה שנים מכ"מ משטרתי "לכד" רנו 14 במהירות 238 קמ"ש. למי שלא מכיר, מדובר המשפחתית קטנה (כיום היתה מוגדרת סופר מיני) עם מנוע 1.2 ליטר. הנהג זוכה אחרי שהציג מסמך מחברת רנו שהסביר כי המכונית לא מסוגלת להתקרב למהירות שנטענה.

אני סקרן באיזה רכב נהג הנהגשזוכה כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשנת 1994 ,בדרך לאילת, עצר אותי שוטר עם מלכודת רדאר, בטענה שנסעתי במהירות של 157 קמ"ש בכביש 90. הרכב היה סוברו לאונה מודל 1991 , 1300 אוטומטי (65 כ"ס) , זה היה בשעת לילה מוקדמת , הייתי עם אישתי והמזגן פעל במרץ.

לא עזרו לי טיעונים טכניים שזו מהירות בלתי סבירה לרכב. אם איני טועה הרכב היה מסוגל להגיע בתנאי מעבדה ל150.

השגתי עסקת טיעון במסגרת נאלצתי להודות במהירות מופחתת של 134 קמ"ש . למזלי זנ נגמר בשלילה בפועל חופף לשלילה מנהלתית.

לא חסרות פעמים בהם נאלץ נהג להודות באשמה למרות שעובדתית לא מוכח כלום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
ביטול המצלמות יביא לעלייה חדה מאוד במארבי ממלז ודבורה על הכביש, מה שהרבה יותר קשה להתמודד ביחס למצלמות גאטסו. אני מעדיף שהמצלמות ישארו ואיתם האשלייה שיש באמת אכיפה אפקטיבית כנגד עבירות מהירות

לא אם המצלמות לא אמינות ודופקות דו״חות על מהירויות שלא היו ולא נבראו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ביטול המצלמות יביא לעלייה חדה מאוד במארבי ממלז ודבורה על הכביש, מה שהרבה יותר קשה להתמודד ביחס למצלמות גאטסו. אני מעדיף שהמצלמות ישארו ואיתם האשלייה שיש באמת אכיפה אפקטיבית כנגד עבירות מהירות
יש הבדל מהותי בין מצלמה לשוטר שמפעיל ממלז.השוטר נותן דוח כל כ 10 דקות עד רבע שעה. ויש זמן עליה למשמרת, וזמן ירידה והפסקה באמצע. המצלמה עובדת קבוע 24/7 ויכולה להפיק דוח כמעט לכל רכב שעובר שם.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מבחינת הספק, נכון המצלמות יותר יעילות, אני דיברתי מנקודת מבט אחרת.

המצלמות תופסות בעיקר את הנהגים ה"תמימים" יותר, כל נהג ממהר שקצת מכבד את עצמו יודע להדליק וויז או לשים איזה ציטה ברכב, פתרונות פשוטים, וחשוב עוד יותר חוקיים.

כנגד ממל"ז ודבורה העסק נהיה הרבה יותר בעייתי ולפעמים לא חוקי, נכון, וויז עוזר גם כנגד אלו אבל בניגוד למצלמות לא מדובר בהגנה של 100%.

פורסם (נערך)
מזכיר לי נשכחות. לפני הרבה שנים מכ"מ משטרתי "לכד" רנו 14 במהירות 238 קמ"ש. למי שלא מכיר, מדובר המשפחתית קטנה (כיום היתה מוגדרת סופר מיני) עם מנוע 1.2 ליטר. הנהג זוכה אחרי שהציג מסמך מחברת רנו שהסביר כי המכונית לא מסוגלת להתקרב למהירות שנטענה.

אני סקרן באיזה רכב נהג הנהגשזוכה כאן.

בשנת 1994 ,בדרך לאילת, עצר אותי שוטר עם מלכודת רדאר, בטענה שנסעתי במהירות של 157 קמ"ש בכביש 90. הרכב היה סוברו לאונה מודל 1991 , 1300 אוטומטי (65 כ"ס) , זה היה בשעת לילה מוקדמת , הייתי עם אישתי והמזגן פעל במרץ.

לא עזרו לי טיעונים טכניים שזו מהירות בלתי סבירה לרכב. אם איני טועה הרכב היה מסוגל להגיע בתנאי מעבדה ל150.

השגתי עסקת טיעון במסגרת נאלצתי להודות במהירות מופחתת של 134 קמ"ש . למזלי זנ נגמר בשלילה בפועל חופף לשלילה מנהלתית.

לא חסרות פעמים בהם נאלץ נהג להודות באשמה למרות שעובדתית לא מוכח כלום.

שני הבדלים עקרוניים:

1. מהירות של 157 קמ"ש אינה בלתי מושגת ברכב סטנסרטי, גם אם לא בסובארו פשע 1300. דרך אגב, חשבתי שב-1991 הסטנדרד היה 1600 סמ"ק, ועדיין מדובר ברכב עם מחסור ניכר בכוח. 238 קמ"ש זו מהירות אבסורדית לרכב שגרתי.

2. במקרה שציטטתי היתה לנאשם תמיכה מהמחלקה הטכנית של היצרן.

אאל"ט הרדארים היו מצלמות שצילמו את הרכב מאחור (מולטנובה F6, מקבילה למצלמות הקבועות F6A). כנראה שמי שלכד אותך הפעילמכשיר אחר. חוץ מזה, רוחב האלומה של מכ"מ גדול בהרבה מזה של לייזר, וראה את מגבלות ההפעלה של מכ"מ עכשוי (דבורה). יתכן שאכן היה איזה אות אקראי שבלבל את המכ"מ, ומי יודע מה היו מוראות ההפעלה באותם ימים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שני הבדלים עקרוניים:

1. מהירות של 157 קמ"ש אינה בלתי מושגת ברכב סטנסרטי, גם אם לא בסובארו פשע 1300. דרך אגב, חשבתי שב-1991 הסטנדרד היה 1600 סמ"ק, ועדיין מדובר ברכב עם מחסור ניכר בכוח. 238 קמ"ש זו מהירות אבסורדית לרכב שגרתי.

2. במקרה שציטטתי היתה לנאשם תמיכה מהמחלקה הטכנית של היצרן.

אאל"ט הרדארים היו מצלמות שצילמו את הרכב מאחור (מולטנובה F6, מקבילה למצלמות הקבועות F6A). כנראה שמי שלכד אותך הפעילמכשיר אחר. חוץ מזה, רוחב האלומה של מכ"מ גדול בהרבה מזה של לייזר, וראה את מגבלות ההפעלה של מכ"מ עכשוי (דבורה). יתכן שאכן היה איזה אות אקראי שבלבל את המכ"מ, ומי יודע מה היו מוראות ההפעלה באותם ימים.

היו לי שני רכבי חברה מבית סובארו, הראשון היה שנת 1989 יוצא השכרה והשני היה 1991 "חדש בניילון" (נסעתי עם קצין הרכב לאתר המסירה בהרצליה בזמנו) שתיהן היו 1300 אוטומטיות ( אגב גם ל1600 לא היה ממש הספק מרשים רק 74 כ"ס ), לבנות. אני מציין את הצבע כי יש מצב שבזמנו מי שנסע במהירות הגבוהה בכביש 90 החשוך אולי היה בצבע כהה ואני בלטתי יותר. לא הייתה מצלמה למלכודת היא הייתה מורכבת על חזית הניידת, שעמדה ללא אורות בשולי הנתיב הנגדי וביצעה פניית פרסה על מנת לעצור אותי כמה מאות מטרים אחרי המדידה. נקראתי לצאת מהרכב ולראות את הקריאה על הצג בתוך הניידת. דבר מפחיד כשלעצמו כשרכב פתאום מדליק אורות ועולה מולך על הכביש.

לא התווכחתי אז יותר מידי כי כשהגעתי לתחנת אילת למחרת בבוקר להתייצב בפני קצין, אמר לי אותו קצין שכבר ליד "כושי" בפונדק ה101 הייתה ניידת שקלטה אותי ודיווחה הלאה לניידת נוספת שהייתה בהמשך הדרך שיש "טייס בדרך אליך". אותי עצרה הניידת השלישית שהייתה כאמור מעט לפני יוטבתה.

פורסם
לא אם המצלמות לא אמינות ודופקות דו״חות על מהירויות שלא היו ולא נבראו.

Sent from my iPhergan using funnelcake

אופטימי, אה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
טוב ,

לזה אני קורא "להשתין מהמקפצה ולפגוע בעין של המציל "

https://www.themarker.com/law/.premium-1.6911853

אדם הזוי שאני מחכה לרגע שיתבעו אותו אישית (לא עובד מדינה ולכן אין מניעה להגשת תביעה אישית נגדו) על כל הדוחות שאנשים קיבלו ושילמו.

קובי

:-)

פורסם

גם כאן נראה לי שמשהו צריך להגיש תלונה לועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין.

היא הרי עברה על התקנות לסדר דין בזה שלא חשפה את המידע בפני ההגנה , ובכך פגעה ביוקרת המקצוע.

אם ישללו לה את התואר , היא כבר לא תוכל כנראה לחזור לתפקיד הזה.

לפחות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
עוד אחת שהחליטה להשתין מהמקפצה. הכתבה מעיתון ידיעות של היום:

[ATTACH=CONFIG]516007[/ATTACH]

החוצפה שיש להם פשוט מטורפת.

מקווה שיעמידו אותה לדין ומהר.

קובי

:-)

• תוכן חדש...