Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיפות למכון/מוסך שמתמחה ברדיאטורים(למשל באיזור חוצות המפרץ יש את "האחים דרעי")- מדוע החלטת שהרדיאטור הזה זקוק להחלפה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עדיפות למכון/מוסך שמתמחה ברדיאטורים(למשל באיזור חוצות המפרץ יש את "האחים דרעי")- מדוע החלטת שהרדיאטור הזה זקוק להחלפה ?

שנה שעברה עשו ניקוי חפיף. (עם משאבה בלי קיטור)

השנה בוצע ניקוי עי קיטור. אפילו אחרי הקיטור החום שיוצא די חלש.

נאמר לי שכנראה שרדיאטור סתום כי בעבר שמו מים רגילים במקום נוזל קירור. (משמע לי הגיוני כי אכן חום חלש).

יתכן שני אסתדר עם חום חלש ללא החלפה של רדיאטור.

במקרה אם אני אחליט להחליפו צריך, (הבנתי שיש צורך בפירוק של דש בורד), לכן אני דואג שמי שעושה זאת יסדר הכל בחזרה כמו שצריך בלי להרוס :|.

פורסם

אני חושב שאתה מערבב פה שני דברים שונים רדיאטור ראשי (מצנן חום) ורדיאטור פנימי- המתן לתגובות נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני חושב שאתה מערבב פה שני דברים שונים רדיאטור ראשי (מצנן חום) ורדיאטור פנימי- המתן לתגובות נוספות.

אני מתכוון לרדיאטור הפנימי שמשמש לחימום.

פורסם

לפרק דשבורד ולהחליף את הרדיאטור יעלה לך לפחות 1500₪, אם הרדיאטור לא נוזל ורק סתום - תנקה לנקות אותו אצל בעל מקצוע או לבד אם יש לך מעט חוש טכני.

ייתכן וצריך להשתמש בחומצה לא אגרסיבית (חומץ לדוגמא) על מנת להמיס את הלכלוך. ואז שטיפה בלחץ לא גבוה.

פורסם
לפרק דשבורד ולהחליף את הרדיאטור יעלה לך לפחות 1500₪, אם הרדיאטור לא נוזל ורק סתום - תנקה לנקות אותו אצל בעל מקצוע או לבד אם יש לך מעט חוש טכני.

ייתכן וצריך להשתמש בחומצה לא אגרסיבית (חומץ לדוגמא) על מנת להמיס את הלכלוך. ואז שטיפה בלחץ לא גבוה.

הפירוק (ואופצינלי גם ניקוי) עדיף לעשות במקום שמתמחה בזה או כל מוסך אמור להיות מסוגל לעשות זאת בצורה טובה?

פורסם (נערך)

לא הייתי נותן לעובד כללי במוסך לעשות דבר כזה, עדיף למישהו שמתעסק עם רדיאטורים או מיזוג.

עודף כח בשחרור הצנרות יכול לשבור משהו.

עם קצת חוש טכני וידיים טובות גם לבד תוכל, האוטו די פשוט והגישה לצנרת מתא המנוע די קלה.

חשוב רק להשלים נוזל קירור ולבדוק שהבנדים יושבים טוב אחרי ההרכבה כדי לא לאבד נוזל קירור.תתחיל בניקוי, אם אין נזילה מהרדיאטור עצמו סיכוי טוב שתוכל לנקות בלי לפרק דשבורד שזה סיוט בכל רכב.

עריכה אחרונה על ידי asypeer
פורסם
לא הייתי נותן לעובד כללי במוסך לעשות דבר כזה, עדיף למישהו שמתעסק עם רדיאטורים או מיזוג.

עודף כח בשחרור הצנרות יכול לשבור משהו.

עם קצת חוש טכני וידיים טובות גם לבד תוכל, האוטו די פשוט והגישה לצנרת מתא המנוע די קלה.

חשוב רק להשלים נוזל קירור ולבדוק שהבנדים יושבים טוב אחרי ההרכבה כדי לא לאבד נוזל קירור.תתחיל בניקוי, אם אין נזילה מהרדיאטור עצמו סיכוי טוב שתוכל לנקות בלי לפרק דשבורד שזה סיוט בכל רכב.

אתה מתכוון על ניקוי חיצוני?

(מבפנים זה כבר בוצע ניקיון עם קיטור)

פורסם

לא.

מנתקים צינורות מים כניסה ויציאה לרדיאטור החימום ומזרימים מים בלחץ בינוני.

אם סתום או סתום חלקית ממלאים בחומץ ומשרים כמה דקות ואז מנסים שוב עם מים.

הסתימה בתוך הרדיאטור חימום לדבריך, הקיטור זה כוסות רוח.

פורסם

חומץ יכול לפרק אבנית אבל הוא צריך קצת יותר זמן מכמה דקות. אם אפשרי עדיף להשרות כמה שעות לפני השטיפה.

פורסם
לא.

מנתקים צינורות מים כניסה ויציאה לרדיאטור החימום ומזרימים מים בלחץ בינוני.

הסתימה בתוך הרדיאטור חימום לדבריך, הקיטור זה כוסות רוח.

הבנתי שזה יכול להיות גם סתום גם ״חיצונית״ בגלל קרוזויה או לכלוך.

האם זה נשמע הגיוני?

אם כן, האם ניקוי חיצוני פשוט ? האם זה דורש פירוק דש בורד מורכב?

• תוכן חדש...