Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בס"ד

לכן כתבתי" במידה ".

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

בכל מקרה אני אדע יותר מחר משם נהיה חכמים יותר, אם הבדיקה הזאת מראה שיש בעיה בראש מנוע אני מתקן ומוכר את הרכב.

אם אין בעיה בראש מנוע אני רוצה לבוא אלייך למכון לעשות בדיקה עמוקה יותר לתוך מערכת הקירור,

אעדכן פרטים מחר לגבי מצב הרכב.

פורסם

בדקתם שהרדיאטור לא סתום?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בדקתם שהרדיאטור לא סתום?

כן הרדיאטור והטרמוסטט תקינים, אין לי עדיין תשובה לגבי המנוע, מקווה שמחר/מחרתיים יהיה לי תשובה

פורסם

הלך הראש מנוע יש פריצה קלה שבסל"ד נמוך לא רואים אותה, ברגע שהמנוע מתחמם ממש זה משליך לחץ למערכת קירור.

בכל מקרה תודה לכם על כל העזרה והידע

פורסם
הלך הראש מנוע יש פריצה קלה שבסל"ד נמוך לא רואים אותה, ברגע שהמנוע מתחמם ממש זה משליך לחץ למערכת קירור.

בכל מקרה תודה לכם על כל העזרה והידע

בס"ד

כפרת עוונות, מה אתה מתכוון לעשות?

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הרכב אצלי יחסית קצת זמן, החברה מהמוסך חברים טובים אז הם יתקזזו איתי איפה שאפשר ואני אחליף את המנוע,

בסה"כ נהנתי מהרכב ואני לא רוצה להחליף, המנוע שהזמנתי מיובא מאירופה עם ק"מ נמוך,

נעשה הורדת ק"מ לפי רישיון המנוע ככה הרכב יאבד פחות מהשווי שלו,

בעיקרון זה כל האופציות שהיו לי, להשבית לא אופציה כיאין לי מקיף ואני חייב רכב צמוד.

פורסם

כמה אלה משלם על כל הסיפור של המנוע המיובא עם העבודה והכל? ואם הפריצה ממש קטנה אולי כדאי לבחון את האופציה של שיפוץ ראש מנוע והחלפת אטמים...

פורסם
הרכב אצלי יחסית קצת זמן, החברה מהמוסך חברים טובים אז הם יתקזזו איתי איפה שאפשר ואני אחליף את המנוע,

בסה"כ נהנתי מהרכב ואני לא רוצה להחליף, המנוע שהזמנתי מיובא מאירופה עם ק"מ נמוך,

בעיקרון זה כל האופציות שהיו לי, להשבית לא אופציה כיאין לי מקיף ואני חייב רכב צמוד.

בס"ד

אם תרצה יש לנו קבוצה של בעלי אקובוסטים, בעיקר מונדיאו ואסמקס, אם תרצה להצטרף, שלח לי הודעה בפרטי.

שיהיה בהצלחה, בכל אופן..

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

1. למה להחליף מנוע מפירוק (לך תדע באיזה מצב הוא) על תקלת אטם ראש שמוגדרת "קלה"?

2.

תעשו מה???

זה פלילי מהמדרגה הראשונה, אתה ער לזה?

אפשר את שם המוסך שמבצע את ההליך הזה?

פורסם

תשובה ל1:

אני מקבל אחריות וזה מנוע ביבוא, הק"מ נמוך וראיתי אותו בעיניים, הוא נראה ממש טוב בלי טיפת חלודה

תשובה ל2:

אני מודע לכך שזה פלילי לעשות הורדת ק"מ אבל אני בדיוק רציתי לבדוק האם אפשר לעשות התאמה בין ק"מ המנוע לק"מ האודומטר

פורסם

כמו שנאמר, אסור לבצע שינוי ק"מ.

הק"מ שהמנוע עבר אינו משקף לבדו את קילומטראז שהרכב עבר יש בלאי לכל המכלולים ברכב, מנוע גיר, מיסבים מערכת בלמים היגוי וכו.

אז כל אחד יחליף 4 צמיגים חדשים וכך יוכל לשנות את הקילומטראז ל 0.

פורסם

1.אין עליו טיפת חלודה זה פרמטר לכלום!

2. כמובן שמדובר בבחירה שלך וזו זכותך המלאה, אבל אם מותר לי לתת עצה מהצד, שיפוץ הראש יעלה חצי ותדע בסוף השיפוץ בדיוק מה יש לך ביד בעוד שרכישת והתקנת מנוע מפירוק היא חתול (יקר) בשק.

פורסם
1.אין עליו טיפת חלודה זה פרמטר לכלום!

2. כמובן שמדובר בבחירה שלך וזו זכותך המלאה, אבל אם מותר לי לתת עצה מהצד, שיפוץ הראש יעלה חצי ותדע בסוף השיפוץ בדיוק מה יש לך ביד בעוד שרכישת והתקנת מנוע מפירוק היא חתול (יקר) בשק.

המנוע הגיע והותקן, הצליל טוב, אין התחממות ובעומס לא מפוצץ צינורות, בנוסף יש אחריות על המנוע ואני אדע אם יש תקלה עוד בשבוע הראשון.

הבעיה שאף אחד לא רוצה לעשות שיפוץ למנוע הזה כי העלות של שיפוץ למנוע ספציפי זה בערך 7.5-8, ובדקתי את זה גם בכמה וכמה מוסכים שאני מכיר, והם בעצמם אמרו שלא שווה כי המנוע הזה בעייתי מאוד בדברים האלה והתקלה יכולה לחזור, במיוחד במוסך שאני כרגע נמצא בו זה חבר של אבא שלי והוא אמר בפירוש "אני אוהב אותך, אני אוהב את אבא שלך, לא רוצה לעשות לכם אבל ושתשלמו כסף סתם."

• תוכן חדש...