Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, עכשיו הגיע תורי...

התעסקתי טיפה יותר מדי עם הדאש היום.

מצד אחד - הצלחתי לסדר סוף סוף את בקרת האיוורור (סוף סוף אפשר לבחור אם יגיע אוויר מבחוץ או מבפנים), את בקרת הטמפרטורה (הכבל שמחובר לגלגל היה מנותק) והחלפתי כמה מנורות שרופות פה ושם.

מצד שני - קלקלתי את הכפתור שבורר את יציאת האוויר (אפשר לתקן, אבל זה דורש פתיחה חוזרת של הדאש) וגרמתי לשבירה של כמה חלקי פלסטיק שלא היו במצב שלם גם קודם...

ככה זה בפיג'ו הזאת.. אתה מתקן שני דברים והורס משהו אחר, תוך כדי שאתה שובר איזה פלסטיק בדרך.

בכל מקרה, איפה אפשר לקנות חלקי פלסטיק לפיג'ו? אני מעדיף חלקים חדשים, ולא מפירוק, כל עוד לא מדובר בהפרש מחירים ענק. אני זוכר שקראתי כאן בפורום, ואני לא מוצא הודעות כאלו עכשיו, שמדברות על מחירים מטורפים לחלקי פלסטיק.. נכון שאני מדמיין? :???:

נ.ב - כרגע מדובר בעיקר במאפרה ובמסגרת שתופסת את הבית של כפתורי האיוורור (ולא, אין לי תיאור טוב יותר לחלק הזה.. יש לו שם בכלל?).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחירים מטורפים חבל על הכסף .

בהרכבה שלהם אתה תשבור אחרים .

אני עטפתי בבד לבד יפה את הדש בורד יצא יפה ולא רואים שברים .

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

זה מה שעשינו בפג'ו של אח שלי...

בהתחלה ניסינו לעשות תיקונים ע"י פיבר, ולתת את הגימור ע"י נילון מקומט, אבל פלסטיק אחר נישבר ליד...

בסופו של דבר, פרקנו את כל הדש, ציפינו את כל הגב שלו באפוקסי ופיבר, ואת הפנים בלבד דק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה על התגובות.

אני לא חושב שאני אוהב את המראה של הלבד על הדאש...

בכל מקרה, התקשרתי שוב לג'אן, ויש להם מאפרה, חדשה ומקורית, והיא עולה "רק" 200 ש"ח. לא נורא.. חשבתי שידפקו מחיר יותר מטורף מזה.

יש עוד מקומות שיכול להיות שיש להם חלקי פלסטיק? חיפשתי במלא פירוקיות ואין.. פשוט אין.

פורסם

למה נשברים לכם חלקי פלסטיק ברכב ועוד מהדש בורד? הפלסטיקים אמורים להחזיק שנים על גבי שנים ושלא יקרה להם כלום. האוטו שלי 12 שנה על הכביש וכל חלקי הפלסטיק במקומם ואין שום רעשים מהם.

פורסם

התשובה לשאלה שלך תמונה בחתימה שלך.....אין לך 205.

מכור את האונו, קנה 205 ותצתרף למעגל נפלא של אנשים נפלאים שרצים כל היום בטירוף אחרי חלקי פלסטיקה.

דא"ג, בפעם האחרונה שביררתי, ג'אן דרש עבור מצחיה ללוח שעונים ל GTI 1400 ש"ח!!!

באפריל אני בצרפת וכלב מי שלא חוזר משם עם שתי מצחיות!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאפרה משומשת עולה 180 ש"ח, ומצבה לא ידוע.

מאפרה חדשה עולה 201 ש"ח, חדשה מהשקית ומקורית.

עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את החדשה..

השאלה היא איפה עוד אפשר לקנות כאלו חלקים.. יבואן? איך מתקשרים אליו בכלל?

פורסם

ג'אן - רחוב המסגר 10 ת"א.

יש לו מחסנים עם חלקי פלסטיקה, ואם היו שמים במחסנים זהב, הם היו שווים פחות.

036393393

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

התקשרתי לג'אן.. יש להם את המאפרה, אבל אין להם ספוילר ואת החלק השני שאני צריך וקצרה נפשי מלתאר שוב..

אולי צריך לקפוץ אליו עם החלק... שיראה במה מדובר, יגיד כן ויזרוק מחיר מטורף.

• תוכן חדש...