Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם,

אני בן 24 גר בצפון הארץ.(קרית שמונה- יש עליות וירידות בינוניות)

מחפש רכב סופר מיני שיהיה טוב לנסיעה עירונית לרוב הזמן,

ולאיזה פעם עד פעמיים בחודש נסיעה למרכז הארץ.

בכללי הרכב אמור לעשות בשנה קרוב ל 15,000 ק"מ, והתקציב שלי הוא עד 45אלף ש"ח.

אני לא מבין יותר מדי ברכבים, אז תנסו גם להסביר לי קצת יותר על הרכבים שאתם מציעים זה יעזור לי.

תודה מראש :)

עריכה אחרונה על ידי RRatedR
פורסם (נערך)

הצפון הוא איזור כללי מידי- יש בו מקומות שיש בהם עליות לא קלות ולא כל סופר מיני תהיה מספיק חזקה/נעימה /מתאימה.

בגדול,בתקציב הזה אפשר לקנות סוזוקי סוויפט /ספלאש ואפשר גם הונדה ג'אז (גיר רציף)- אלו האופציות החסכוניות יותר או יונדאי I20,שאותה אם הייתי רוכש אז בגרסת ה 1600 בלבד- אולי יצרוך טיפה יותר דלק אבל אם מדובר על עליות קשות רוב הזמן,הרכב יתאמץ פחות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הצפון הוא איזור כללי מידי- יש בו מקומות שיש בהם עליות לא קלות ולא כל סופר מיני תהיה מספיק חזקה/נעימה /מתאימה.

בגדול,בתקציב הזה אפשר לקנות סוזוקי סוויפט /ספלאש ואפשר גם הונדה ג'אז (גיר רציף)- אלו האופציות החסכוניות יותר או יונדאי I20,שאותה אם הייתי רוכש אז בגרסת ה 1600 בלבד- אולי יצרוך טיפה יותר דלק אבל אם מדובר על עליות קשות רוב הזמן,הרכב יתאמץ פחות.

ערכתי :)

הציעו לי חברים קרובים ללכת על מנוע 1600, רק רציתי לוודא את זה גם.

פורסם

לעליות קשות סוויפט וספלאש פחות מתאימות, רכב 1600 אין הרבה סופר מיני (הרוב או מיני משפחתי או משפחתי והשאלה האם זה מתאים לצרכים האחרים שלך).

I20 1600, אפשר לחפש- לא להתפשר על ה 1400 העייף,שרוב החתיכות שלו בילו בציי הליסינג וההשכרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתור אחד שמסתדר יופי עם העליות של ירושלים עם מנוע 1.2 צנום אין בעיה באוטומט להסתדר עם 1.4.

בכל מקרה נסיעות עירוניות פחות חסכוניות מבין עירוני ( אבל קריית שמונה לא ממש עמוסה עד כמה שזכור לי, לא כמו במרכז או בי-ם).

פורסם

התקציב שלך קרוב לרכישת פיגו 208 עם מנוע טורבו, גם תהנה מרכב שסופג טוב שיבושים עם מושבים נוחים וגם רכב זריז.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
התקציב שלך קרוב לרכישת פיגו 208 עם מנוע טורבו, גם תהנה מרכב שסופג טוב שיבושים עם מושבים נוחים וגם רכב זריז.

מחזק, בתקציב שלך (ובגלל הביקוש הנמוך ואם יש לך כושר מיקוח גבוה) אתה יכול לקנות 208 1.2 טורבו 2015, עדיף את רמת האקטיב/אקטיב פרו המאובזרת

פורסם

כאחד שגם מחפש רכב באותם פרמטרים ולאחר קריאה מרובה בפורום..

ה 208 אקטיב פרו עושה רושם טוב.

מה שכן, יש היצע רב ואפילו בק"מ נמוך ומצחיק (כמו 8 אלף ק"מ)

אז מה הסיפור? למה יש בעלי 208 שכל כך ממהרים למכור את הרכב?

יש לזה הסבר שמניח את דעת?

פורסם

לפי אתה מניח שבעלי 208 ממהרים למכור את הרכב?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי אני טועה.

אך, מחיפושי יד 2 על רכבים עם מאפיינים דומים (תחליפים) נתקלתי בהיצע מודעות גדול יותר מספרית שמתוכם חלק מכובד הן מודעות עם ק"מ נמוך (בהשוואה לשאר התחליפים)

פורסם

על איזה שנה הסתכלת?

פורסם

קצת סקפטי בקשר ליחס המחיר שהקציב המתלבט כאן לזה בו יהיה מוכן מישהו למכור 208 1.2 טורבו 2016 ועוד כזו עם קילומטראז' נמוך. אשר לאוטו בהחלט בחירה מומלצת, זריז, נוח, מרווח, חסכוני ויש הטוענים גם אמין למרות ה"מוצא המפוקפק".

פורסם

עוד אופציה: שברולט סוניק RS 2014 או אולי אפילו 2015 אם מצליחים להתמקח ולהוריד.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מחיפושים שביצעתי בחודש האחרון אחר ג'אז, בתקציב הזה אפשר לקנות 208 1.2 טורבו רמת אבזור אקטיב עם ק"מ ברצפה (מצאתי אחת עם 19000 ק"מ) בסביבות 50K.

מאמין שהוא בכייף יוכל להכניס אחת 2016 בתקציב שלו עם ק"מ נמוך.

• תוכן חדש...