Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחיפושים שביצעתי בחודש האחרון אחר ג'אז, בתקציב הזה אפשר לקנות 208 1.2 טורבו רמת אבזור אקטיב עם ק"מ ברצפה (מצאתי אחת עם 19000 ק"מ) בסביבות 50K.

מאמין שהוא בכייף יוכל להכניס אחת 2016 בתקציב שלו עם ק"מ נמוך.

קניתי לפני שבועיים 208 1.2 אקטיב פרו 2016 יד 1 עם 54,000 ק"מ ב- 50K בדיוק. אחריות לעוד 4 חודשים.

זה דרש הרבה סבלנות.. הכרתי בעל פה את כל הרכבים שפורסמו, מה החסרונות של כל אחד ואת הגמישות במחיר של כל מוכר :-)

שים לב שחלק מהרכבים כבר יד 2, חלקם חטפו מכות פה ושם וחלקם מליסינג 0 ק"מ. רובם מפורסמים חודשים.

פורסם

אני התלבטתי בין הג'אז ל 208.

ובגלל שאני נוסע המון וטוחן את הרכב בק"מ דווקא רכב עם ק"מ שמור לא היה אכפת לי לקנות אפילו מאחד שהיה ליסינג 0 ק"מ.

פורסם

ובגלל שאני נוסע המון וטוחן את הרכב בק"מ דווקא רכב עם ק"מ שמור לא היה אכפת לי לקנות אפילו מאחד שהיה ליסינג 0 ק"מ.

אין בעיה עם 0 ק"מ. שני הדברים שצריכים לעניין אותך הם תקופת האחריות (פער בין תאריך רישום הרכב להעברת היד ללקוח) וכמובן המחיר..

פורסם

סליחה שאני קצת נדחף

אבל איך הלך עם החיפושים אחרי הג'אז?

אני לאחרונה התחלתי גם לחפש ומסתבר שזאת לא משימה כזאת פשוטה

התחלתי לחשוב בכיוון Sx4 האצ'בק בגלל הסיפור הזה

פורסם

היה לא קל אבל נמצאה המכונית ☺

מוזמן לקרוא סקירה שלי על הרכב וכן לקרוא על מסע החיפושים שלי אחר הג'אז הנכספת:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-הונדה-ג-אז-2015-שרשור-סקירה-ותחזוקה-מתעדכן&p=5764762#post5764762

• תוכן חדש...