Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחד הרכבים היפים לתקופה, מהעממיות.

לאבי הייתה 4 דלתות, 1.3s ידני, 4 הילוכים, שחורה.

אני אפילו זוכר את המספר לוחית :

47-162-87.

מעניין מה עלה בגורלו.

תתיישן 😃

עריכה אחרונה על ידי bjlb
פורסם (נערך)
בתאריך 9.5.2022 בשעה 13:56, שביט כתב:

רגע של טרחנות- אם זה הדור האחרון של הקאדט, אז אסטרה דור ראשון היא הבת של הקאדט הזאת... 

הדור הזה, החמישי והאחרון של הקדט, נקרא קדט E.

אולם בשווקים אחרים הקדט D וE כבר נקראו אסטרה.

לכן כדי לעשות סדר, שינו את השם של הרכב המחליף לאסטרה בכל השווקים. ולכן מה שבאירופה נקרא אסטרה דור ראשון, היא אסטרה F..

הגיוני ממש.

בוקי תתחדש ותהנה, תודה שגילית לי לפני כולם ☺️

אין כמו הסיפוק של לסדר רכב בגיל כזה שיתנהג מכאנית כמו רכב חדש, וניתן לעשות את זה בבית.

זוכר שלהורים של חבר היתה E סדאן אוטומטית, בשנת 1993. נסענו בה הרבה והאוטומט סירס אותה לחלוטין. זוכר את הקטע עם המתג הסודי לתאורת פנים.

החבר הנ"ל נורא התבאס כשלפתע הגיעו הרבה רייסר ומילאו את הכבישים, הוא התעקש להדגיש ששלו היא אופל אמיתית! מעט לאחר מכן היא הוחלפה באסטרה חדשה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

זוכר את הקטע עם המתג הסודי לתאורת פנים - למשוך את מתג האורות בצד שמאל של ההגה החוצה

עריכה אחרונה על ידי bjlb
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שלדגם הזה לא היו במקור איתותים בכנפיים?
את הניילון בדלת כדאי להחליף בחדש ולאטום את זה עם משחה של סאנרופים, זה ימנע מהגשם להרוס לך את הדיפונים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

יכול להיות שלדגם הזה לא היו במקור איתותים בכנפיים?

רוב הסיכויים שהוא נמכר בגרמניה ללא האיתותם בכנפיים, החיוט לאיתותים האלו מלופף  עם איזולירבנד לאיתותים הקידמיים, לא נראה מקורי.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

את הניילון בדלת כדאי להחליף בחדש ולאטום את זה עם משחה של סאנרופים, זה ימנע מהגשם להרוס לך את הדיפונים.

הדבקתי אותו עם סיליקון בהיקף, הוא יחסית שלם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שמחיפוש תמונות זריז בגוגל אין איתותים בכנפיים לרכב הזה במקור. חבל, יותר יפה בלי.

פורסם

זהו, שגם אני חיפשתי כמובן,

למשל באנגליה (Vauxhall) היא עם האיתותים, במקומות אחרים באירופה לרוב בלי, מניח שהתקינה האירופאית אז לא דרשה את הפנסים האלו. 

בארץ זה כן נדרש אז הרכיבו,  נדמה לי שגם בקדט הקודמת זה היה ככה. 

פורסם

תאורה בתא מנוע, איזה פיצ'ר נחמד. חבל שאין אותו כבר ברכבים מודרניים. (או שמא יש?)

לנו הייתה אסקונה, האוטו הנורמלי הראשון של הוריי בארץ, בערך מאותו שנתון. מעורר זכרונות.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 דקות, קורן בן אשר כתב:

תאורה בתא מנוע, איזה פיצ'ר נחמד. חבל שאין אותו כבר ברכבים מודרניים. (או שמא יש?)

זהו, לא ראיתי את זה בשום רכב עד כה. 

זו גם הסיבה שבא לי לתקן את זה ולכן הזמנתי ייחידת תאורה חדשה (הקיימת שבורה מבפנים), למרות שזה לא הדבר הכי דחוף לעשות באוטו וגם לא השני או השלישי או הרביעי...

פורסם

עבודה יפה.

בגרמניה לכל המכוניות בשנות ה80 לא היו איתותי צד.

אלה שהגיעו לארץ דרך יבואן רשמי הוזמנו עם איתות צד מקורי.

כל אלה שהגיעו ביבוא אישי (כמו ה3 דלתות שלך) קיבלו את האיתותים העגולים האלה בהרכבה מקומית לצורך רישוי.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש תאורה למנוע בוולוו 740 עד 89. יש לי בספר הרכב תמונה של זה, אבל באוטו אין...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
בתאריך 9.6.2022 בשעה 18:53, amosbmw כתב:

עבודה יפה.

בגרמניה לכל המכוניות בשנות ה80 לא היו איתותי צד.

אלה שהגיעו לארץ דרך יבואן רשמי הוזמנו עם איתות צד מקורי.

כל אלה שהגיעו ביבוא אישי (כמו ה3 דלתות שלך) קיבלו את האיתותים העגולים האלה בהרכבה מקומית לצורך רישוי.

כן זו דרישה שעלתה בארץ: לנו היתה קורטינה 82 "ופתאום בטסט התעקשו שצריך איתות צד ולא עזר שאמרנו שכך הרכב הגיע.

חייבו אותנו לדבר וביצענו כדי לעבור טסט.

בוקי עבודה יפה אתה עושה :) מחכה לראות אותך ואת הקדט במפגש

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...