Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בבדיקה של אוויס לקיה ספורטאז 2015 ישנם תקוני מרכב משמעות נמוכה= תקוני מרכב וצבע מעיכות ושריטות בצבע+ פגמים נזק לפגושים.

הרכב 68000 קילומטר, בטיפול 60 הוחלפו מסננים וצמיג. המסננים הם של יונדאי בכלל.

בהיסטוריית טיפולים לרכב בוצע טיפול 15 אחרי זה 30 ואז 45 ואז 60.

חוץ מזה הוחלפו צמיגים ובלמים אחוריים וקדמיים.

והיה איזה תיקון בתא מטען.

הרכב היה רשום כהשכרה/ החכר זה ליסינג?

מה דעתכם על הרכב?

עריכה אחרונה על ידי Nati Malka
פורסם

היה תיקון ברצפת תא המטען? אם כן מדובר על ירידת ערך מסחרית משמעותית מאוד - שתקשה עליך למכור את הרכב בעתיד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

השכרה/החכר זה ליסינג, לגבי הפגיעה תעלה את טופס הבדיקה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבדיקות שלהם נקיות יחסית לבדיקה שתעשה בעצמך.

החכר זה ליסינג.

קיה שייכת ליונדאי והרכבים חולקים אותם מכלולים.

פורסם

לפי מה שהם אומרים זה לא רצפת תא מטען אלא תיקון צבע או משהו כזה... פשוט עשיתי העתק הדבק מהבדיקה. ובאשר לתיקון שהם עשו בתא מטען זה משהו שהם הראו לי במחשב אבל לא הוציאו יחד עם הטפסים... משום מה זה לא נותן להעלות. אבל יש התחייבות בכתב של הסוכן שאם משהו לא מוצא חן בעיניי כל המקדמה מוחזרת. לרכב מצורפת מערכת מולטימדיה (אולי מעיד על השקעה מסויימת) והמחיר שסוכם הוא 76k לפני בדיקה.

פורסם

המולטימדיה שלהם זה מערכת זבל ב300 שקל(שכנראה עולה להם אפילו פחות), אל תתן לזה להטעות אותך.

קח את הרכב לבדיקה מטעמך או תלך עם מישהו שמבין קצת, אי אפשר לפספס תיקון של רצפת תא מטען ואם בוצע תיקון חבל על הזמן של הבדיקה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ברור שאני לא אוותר על בדיקה, וגם אעלה כאן את תוצאותיה... אבל עפ"י הנתונים היבשים כרגע בהנחה שלא תוקנה רצפת תא המטען. הטיפולים והבדיקה נראים סבירים?

פורסם

בטח הטיפולים בוצעו במוסך של חברת הליסינג עם חלקים חלייפים ולא מקוריים - לא הייתי אוהב את זה והייתי מעדיף רכב שטופל נורמאלית במורשה.

פורסם

כל עוד בוצעו טיפולים בשגרת זמן לא הייתי דואג.

שמים שמן אחיד לכל הרכבים שלהם שעומד בתקן,גם במורשה אתה לא מקבל גלון ממותג.

גם ציין שהמסנן האחרון שהוחלף מתוצרת יונדאי,כלומר מקורי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הוא רשם שהחלפים מיועדים ליונדאי ולא יוצרו ע״י יונדאי - מסכים לגבי השמן לרוב(גם ליבואנים יש שמנים בתקן שלא בהכרח נחשבים מותגי על לשמני מנוע) אבל לרוב המסננים וכו׳ הם מקוריים, ולא תחלייפים זולים כמו שלרוב חברות הליסינג שמות במוסכים שלהן.

• תוכן חדש...