Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון לגבי בדיקה שעשיתי אתמול בערב,

אז יצאתי לצלם כדי שתהיה לי הוחכה,

הבעיה זה לא בדיוק בעיה, שאחרי שעה וחצי של נסיעה, גם בתוך העיר, המצמד הפריד חלק בלי שום רעידות,

זה מוכיח לי כעת שהבעיה היא בוודאות לא במצמד,

אעדכן גם אחרי הביקור במוסך.

פורסם

הי, אני בדיוק שוקל לרכוש רכב כזה, ממש הורדת לי את החשק במיוחד אחיר שהייתה לי בעבר פולו עם גיר DSG מקולל שעשה לי רעשים שבמשך שנתיים ניסיתי להוכיח למוסך המורשה שקיימים והם אמרו לי שאני הוזה. לא בא לי על הסרט הזה שוב.

רק חייב לשאול 2 שאלות ברשותך:

1. אם הרכב באחריות למה דורשים ממך לשלם?

2. איך חווית הנהיגה עם הגיר הרובוטי??

תודה ובהצלחה.

פורסם (נערך)
הי, אני בדיוק שוקל לרכוש רכב כזה, ממש הורדת לי את החשק במיוחד אחיר שהייתה לי בעבר פולו עם גיר DSG מקולל שעשה לי רעשים שבמשך שנתיים ניסיתי להוכיח למוסך המורשה שקיימים והם אמרו לי שאני הוזה. לא בא לי על הסרט הזה שוב.

רק חייב לשאול 2 שאלות ברשותך:

1. אם הרכב באחריות למה דורשים ממך לשלם?

2. איך חווית הנהיגה עם הגיר הרובוטי??

תודה ובהצלחה.

קודם כל, אין מה להשוות בין האמינות של הגיר הזה לDSG, הוא הרבה יותר אמין בכמה דורות, אך הוא לא חלק כמו פעולת הDSG.

1. הם טוענים שאין אחריות על המצמד, בבדיקה שעשיתי, לא נראה לי שהבעיה במצמד הוא עובד פיקס.

2. זה עניין אינדיבדואלי, לי יש ניסיון רב עם הגיר הזה והתרגלתי אליו עד כדי כך שאני מעדיף אותו על כל גיר אחר, היה לנו בעבר גם 301 1.2 הדגם הישם עם ה72 כ"ס, רק לא זוכר שהיתה רעידה חזקה כמו שיש לי היום.

בכל מקרה לפני שאתה רץ לקנות, אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן על 301 עם גיר רובוטי חד מצמדי כזה, ולוודא שהוא מתאים לך, לא כל נהג מוכן לחיות איתו.

מה שכן, תמצא במגרשים מלא כאלה למכירה, חפש אחת שמורה, לא יודע אם תמצא פרטית, אך תקנה מקסימום אחת מליסינג עם קלומטראג' סביר שלא נטחנה וטופלה בזמן, יצא לי לצאת באחת מהשכרה והיתה פשוט שבורה שלא הייתי מוכן לקנות אפילו ב10,

אם בסוף לא תמצא שהגיר לשביעות רצונך, יש עוד דגם 1.6 אוטומטי, שיהיה חלק יותר בנסיעה, אך הבנתי שהוא קצת רועש יותר והרבה פחות חסכוני, לשיקולך.

אעדכן אחרי הביקור במוסך לגבי הבעיה, אם תהיה כזו בכלל, מקווה שעזרתי, שיהיה בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

בגלל רכב אחד ששמעת עליו אתה תפסול את כל ה-301?

לכל רכב / יצרן יש בעיות ותקלות. כאשר יודעים לאבחן מה התקלה יודעים גם לפתור אותה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עדכון:

בוצעה בדיקה מקיפה היום במוסך מורשה, לא ממצאה תקלה לא בגיר ולא במצמד, ואיך לא (חוק מרפי) היום בנסיעות כל היום משום מה לא תקלתי בשום רעידה, כולל הבדיקה של כשעתיים שבוצעה במוסך :shock:, ממש לא היתה שום רעידה.

יכול להיות שהנושא קורה רק ברגע שיש מזג אוויר חם, הוחלט לנסות שוב ביום אחר באמצע השבוע.

פורסם

אני מכיר תופעות דומות בגיר ידני, הפתרון הוא החלפת מצמד...לצערינו אחריות על המצמד בגיר רובוטי בפיז'ו היא עד 40 אלף ק"מ אלא אם היה שיוני בתנאי האחריות.

בגיר ידני כשיש את התקלה נזאת אתה אחרי עשרות שנים של ניסיון נהיגה מתחיל להרגיש כמו נהג חדש שלא יודע לשחרר קלאץ' באופן הדרגתי.

פורסם

זהו, אתמול נסעתי עם הרכב ממש כל היום, נסעתי למוסך, ואחרי זה עשיתי איתו טיול לצפון, רציתי לצלם וידאו ברגע שהרעידה תבוא,

אך זה עבד חלק כל היום, בלי שום רעידה, דהיינו, בדיוק כמו שזה אמור להתנהג.

גם במוסך בדקו ואמרו שהמצמד תקין לחלוטין, עד היום אין רכב ידני או רובוטי שהיה לנו שהחלפנו לא מצמד לפני 100-110 ק"מ, למעט קורולה ידנית שנת 97 שהחלפנו מצמד סביב ה90K לפני כ20 שנה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

הרכב הוכנס למוסך והוחלפו חלקים באחריות, הבנתי שהחליפו לי את המנגנון של המצמד, כולל המצמד כמובן (המוסכניק אמר לי שהמצמד הישן שלי היה במצב חדש, כך שלא נראה לי שהבעיה היתה במצמד)

עשו משהו בגלגל התנופה, כולל הגרה וכיול להכל מחדש.

בכל אופן, כרגע האוטו נוסע הכי טוב מאז שהיה לי, הרבה יותר חלק אפילו מיומו הראשון על הכביש, כך שאני כרגע בטוח שהיתה בעיה כלשהי בגיר, כנראה פגם ייצור, אין יותר קפיצות ורעידות אפילו לא קטנות, שהיו קורות מידי פעם אפילו בנסיעה קצרה מקודם.

מקווה שמכאן הכל יהיה בסדר, אעדכן בהמשך במידה ותצוץ לה תקלה פיג'ואיסטית חדשה.

• תוכן חדש...