Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מדף במטבח ומתחתיו שקע חשמל יחיד. אני צריך יותר משקע אחד שם (לפחות שלושה) אבל לא ניתן לעשות עוד שקעים בקיר. חשבתי למצוא מפצל שאפשר יהיה להדביק או לחבר מתחת למדף (שעומקו כ-40 ס"מ) ושייראה נורמלי ולא מכוער. אני משוטט באמזון ואיביי אבל לא מוצא משהו לא מכוער. אולי מישהו מכיר?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באיזה מדינה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מפצל לא כל כך מומלץ לשימוש עם צרכנים בספק גבוה, ובמטבח הם בדרך כלל כאלו

במקרה כזה היופי הוא לא הדבר הראשון לבדוק. במיוחד שאתה רוצה להדביק אותו למדף, דבר שמגדיל את הסיכון לשריפה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

במדינה בה אני גר :-D

מוסיף לדרישות שיהיה בטיחותי :wink:

ומדובר בגדול על קומקום חשמלי, טוסטר קופץ ואולי עוד משהו קטן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אלה כלים שצורכים סביב 1-1.5 ק"ו, אם כי לא למשך זמן רב. האם אתה מתכוון להפעיל אותם במקביל?

כיון שבמדינה שבה אתה גר משתמשים בשקעי שוקו כנראה שיהיה עליך לבדוק בפורום גרמני.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך מזל שזה לא במדינה עם שקעים בריטיים. הם עוד יותר גסים.

וברצינות - עוד לא ראיתי מפצל שנראה טוב. וכמובן שככל שהשקע יותר גדול המפצל יותר מכוער. הפתרון הוא או להחליף תקעים או לוותר על האסתטיקה. לא הייתי בונה משהו שיסתיר את השקעים, משיקולי בטיחות הייתי מעדיף אותם גלויים. כמובן שבכל מטבח שאני מכיר יש כמה וכמה שקעים נסתרים, דווקא לצרכנים הגדולים ביותר, התנור והכיריים.

פורסם

~

תמונה של המדף תעזור, אבל לאור הצרכנים והדרישות שהעלית, הייתי שוקל להחליף את התקעים של מכשירי החשמל הרלוונטיים לסטנדרט בריטי. זה יפתח בפניך מבחר גדול יחסית של רבי-שקעים צבעוניים, שטוחים ודקים (כולל עם USB), ובאותו זמן יוסיף פיוז לכל צרכן, שיצמצם את הסיכון הכרוך בשימוש במפצל עם מתחים וזרמים גבוהים.

מעבר להוצאה התחלתית סבירה וחצי שעה של החלפת תקעים, זה לא אמור לגרום לאי נוחות בהמשך, בהנחה ואתה לא מעביר את הקומקום והמיקרוגל בין החדרים השונים בבית כל שבוע.

אופציה חלופית היא מגדל שקעים דקורטיבי שיכול לעמוד על השיש ולהשתלב בעיצוב המטבח. משהו כזה, שבטח אפשר להשיג גם עם שקעים אירופאיים סטנדרטיים:

71LzsT4VJZL._SL1500_.jpg

פורסם

אחת ההצעות הגרועות בנושא חשמל שקראתי אי-פעם. לא מחליפים תקע יצוק בתקע עשה זאת בעצמך כול עוד הכול עובד תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

מכה מתחת לחגורה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

רוני, יש לך באיקאה מפצלים (גם בגרמני - סדרת koppla). מניח שהלבנים דומים לכל מה שראית, אבל יש גם שחור אם זה מתאים יותר.

פורסם

מי אמר אני ולא ראה את זה?

*תגדיר בבקשה "לא מכוער", אחרת אנחנו בבעייה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
~

עניין של סדרי עדיפויות, כמו שאנשים מסויימים מוכנים לשקול התערבות כירורגית בשביל לשפר את המראה או הביצועים שלהם. מה גם שהבחור גר במזרח אירופה, אז לך תדע אם התקעים שלו יצוקים או מוברגים עם השיניים.

אני חייב להיות חבר שלך

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
מי אמר אני ולא ראה את זה?

*תגדיר בבקשה "לא מכוער", אחרת אנחנו בבעייה...

מכוער ברמות. נראה לך שחברה שלי תתן לי להכניס משהו כזה הביתה?

בכל מקרה, אני משתמש במפצלים במשך שנים ללא כל בעיה. נכון, לרוב במכשירים שלא דורשים הרבה חשמל, אבל אני לא מתכנן לחבר מיקסר ענק למפצל הזה (בהנחה ומיקסר ענק צורך הרבה חשמל).

אני אחשוב על זה עוד קצת, אולי אמצא פתרון אחר.

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...