Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
סתם עניין אותי והסתכלתי מה קורה אחרי 3 שנים בלוח יד 2.

יאריס 2015 נמכרת סביב 70 אלף₪, 208 אוטומטית 1.2 מודל 2015 סביב 50 אלף₪. הטיפולים בטויוטה יותר זולים במהלך 3 השנים הראשונות במורשה.

מסכנה שלי - אימך פרקטית, ולא מעניינת אותה חווית נהיגה.

עד שהמצב לא ישתנה, ימשיכו למכור יותר יאריס מאשר 208/ c3, גם כאשר טויוטה רכב פחות מהנה, חזק, מאובזר, ואפילו עולה משמעותית יותר בתור חדשה.

כן, אבל היאריס, נמכרה כחדשה ב106 אלף(עם מעט או בלי הנחות) בזמן שה208 נמכרה באיזור ה90 במבצעים השונים - תמחור של היבואן.

מי אמר שהטיפולים של היאריס זולים משמעותית, יש לך מחירון טיפולים מוכח?.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
DS7 עם כמות מסירות נחמדה מאוד...מעניין לראות אחת על הכביש

השאלה היא אם יגיעו לכמות המכירות שהם רוצים השנה, שזה 100-150 לפי המבחן האחרון שקראתי עליה, 200 לפי מה שאמרו לי מנהלת המכירות ומנהלת המותג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש גם את עניין התדמית, לא מעט פעמים אני רואה בפייסבוק אנשים שמחפשים רכב ומציינים ״לא צרפתי״ ליאריס אין בעיה כזאת לכן זה גם שיקול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני רק שאלה של אזרח מוטרד.

לא בדקתי את המספרים אך אני משוכנע שקצב עליית רכבים חדשים אל כבישי ישראל עולה על קצב בניית הכבישים וירידת מכוניות מהכביש. אם כך, באופן הכי יבש שיש, אנו נגיע למצב בעתיד שפשוט לא יהיה מקום להתנייד עם רכב במדינתנו, פשוטו כמשמעו ! (אדם לא יצליח לצאת מהחניה בבוקר, שאליה לא הצליח להגיע יום לפני, פרדוקסלי משהו - נכנסתי ללופ :? )

אני מודע לארסנל הסיבות שבגינן אנשים קונים רכבים וכולן מוצדקות מזוית זו או אחרת.

אבל האם אין מישהו שמסתכל על כל התחום ברמת המאקרו ואומר לעצמו "עוד X שנים לא יהיה מקום פיזית על כבישי ישראל" ? ומנסה לעשות משהו בנידון ?

כאזרח שמתכוון לחיות במדינתו, אני מוצא את זה מאוד מטריד, מה דעתכם ? מישהו דואג לנו שם ?

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

המצב אכן מטריד מאוד.

אני גר ועובד במרכז. בכל בוקר שאני נוסע לעבודה, מלפניי, מאחוריי ומצדדי אני רואה מכוניות שגילן לא עולה על 4 שנים. בנוסף לכך, כמעט שליש מהמכוניות שאני רואה, הינן בעלות לוחית רישוי של 8 ספרות (כלומר עלו לכביש אחרי יוני 2017). אני חושב שזה מעיד על מה שקורה בישראל, ובמיוחד בגוש דן, בשנים האחרונות - עליה בלתי פוסקת במכירות רכב חדש.

פורסם
כן, אבל היאריס, נמכרה כחדשה ב106 אלף(עם מעט או בלי הנחות) בזמן שה208 נמכרה באיזור ה90 במבצעים השונים - תמחור של היבואן.

מי אמר שהטיפולים של היאריס זולים משמעותית, יש לך מחירון טיפולים מוכח?.

אני אומר לך, וזה מניסיון:

טיפול של קורולה ביבואן יותר זול מטיפול לפיג'ו 208 ו 301 ביבואן, לא יודע מה המחיר במוסכים מורשים אחרים.

אני מבין לגבי השוואת רכבי טויוטה וPSA לגבי שעמום, נוחות, וכו..

אך לא מצליח לקלוט את העקשנות בהשוואת שמירת הערך בין רכבי טויוטה לPSA,

המחירון של רוב רכבי טויוטה גבוהה ושומר על ערכו, ובמכירה אפילו אם יורדים טיפה הרכב נחטף,

רוב רכבי PSA נשחטים במחירון וגם אי אפשר למכור אותם אפילו קרוב לזה.

ואני לא בא להגיד אל תקנו מבית PSA, ממש לא, יש להם רכבים טובים עם תכונות שאין ברכבים אחרים באותו מחיר, אך זה עולה ביוקר.

הניסיון שלי כבר לימד אותי שעדיף לקנות רכב יפני כמו טויוטה מיצובישי וכו.., זה יותר טוב לבריאות :lol:

פורסם

אל תכניס ביחד רכבי טויוטה ומיצובישי בנושא שמירת ערך. ההבדל ביניהם גדול מאוד. טויוטה ( קורולה, יאריס, ורסו , ראב 4, לנד קרוזר ) מניות בטוחות לעתיד. ואחרי 3 שנים מחירים השוק מתייצבים ויורדים בקצב נמוך מאוד, בזמן שרכבים מיצרנים אחרים ( לא רק צרפתיים ) צונחים במחיר.

היו לי כמה רכבים צרפתיים - בשום רכב אצל היבואן טיפול קטן לא עלה 550₪ וטיפול גדול פחות מ 1000₪.

אז מי ששילם לפני 3 שנים 16 אלף יותר על יאריס לעומת 208, לא הפסיד ( אפילו קצת הרוויח ).

רואים את המגמה וממשיכים לשלם על טויוטה יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש גם את עניין התדמית, לא מעט פעמים אני רואה בפייסבוק אנשים שמחפשים רכב ומציינים ״לא צרפתי״ ליאריס אין בעיה כזאת לכן זה גם שיקול.

חוץ מהמדינה שהוא מיוצר בה.

פורסם

דווקא ראוי לציין את מזדה.

חברה קטנה, משווקת בישראל רק 6 דגמים והגיעה ל-9950 מכירות, תוך כדי תחרות מול חברות ענק.

נתון מרשים למדי, בייחוד אם נתייחס לכך שאינם נוהגים לחתוך מחירים כמו רוב המתחרים וגם כך, מחירי הרכבים שלהם אינם נמוכים.

עליי לציין, שמחזיק כבר ברכב השלישי תוצרת מזדה - אם לפני עשור רכשתי בגלל האמינות ועצם היות הרכב נפוץ, עם חלקים לא יקרים - היום המצב שונה לחלוטין.

והאמת, אם לפני עשור היו אומרים לי שכלראשונה ארכוש רכב חדש מהיבואן, יהיה זה דווקא מזדה, הייתי מגחך.

והנה, מי היה מאמין שלא רק שארכוש לראשונה רכב חדש של מזדה, אלא אפילו אוציא עליו כמעט 180 אלף (CX5, לקצ'ורי) ובמשך 11 חודשים אחוש הנאה יומיומית מהרכב.

האמת שהמותג עבר שינויים כה מהותיים, שזה כבר לא מפתיע כל כך - האמינות נותרה בעינה, ייחודיות הנסיעה המהנה של הרכב התבגרה והתייצבה אמנם, אך ממשיכה להיות כיפית בדרכה, כשבמקביל איכות הפנים עלתה באופן מהותי ומרשים והרכבים של החברה מהיפים שמסתובבים.

אז, ממש מוריד כובע בפניהם.

פורסם

יש להם מתחרה בכול הקטגוריות החמות, פחוס ליסינג וזאת התוצאה.

מה גם שלא מדובר ברכבים רעים ותדמית אמינות יפנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקופת השיא של מאזדה בארץ(2006 בערך) היה כתבה שבארץ מוכרים יותר מאזדה מאשר באוסטרליה.

פורסם

אף פעם לא היה, ואף פעם גם לא יהיה. אין לאף גורם (למעט הצרכנים) אינטרס כזה.

במידה וזה היה אפשרי, היתה נחשפת בפומבי ערוותו של ה״מחירון של המדינה״.

פורסם
המצב אכן מטריד מאוד.

אני גר ועובד במרכז. בכל בוקר שאני נוסע לעבודה, מלפניי, מאחוריי ומצדדי אני רואה מכוניות שגילן לא עולה על 4 שנים. בנוסף לכך, כמעט שליש מהמכוניות שאני רואה, הינן בעלות לוחית רישוי של 8 ספרות (כלומר עלו לכביש אחרי יוני 2017). אני חושב שזה מעיד על מה שקורה בישראל, ובמיוחד בגוש דן, בשנים האחרונות - עליה בלתי פוסקת במכירות רכב חדש.

בפריפריה עדין תראה רכבים ישנים יותר בדרך לעבודה.

במרכז הרבה מגיעים עם רכבי חברה לעבודה אז הכל נראה חדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...