Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני פותח את דלת הנהג(שמאל)האור בתקרת הרכב נדלק וכבה בסגירתה אך בצד הנוסע(ימין) הוא לא נדלק/נכבה בפתיחת/סגירת הדלת,היכן לדעתכם הבעיה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש מכוניות עם מיקרוסוויץ' מובנה במנעול ויש עם חיצוני, מחיר התיקון יכול להיות לדוגמא 1000 ש"ח להחלפת המנעול או 10 ש"ח להחלפת מתג לחיצה נפרד או אפילו רק ניקוי מקום הארקה שלו.

 

 

לכן ציון דגם הרכב חשוב.

 

 

פורסם

הרכב הוא רכב אמריקאי ישן מתחילת שנות ה90 ( שבי קמארו שמופיע בסימלון שלי),המיקרוסוויץ אצלי הוא חיצוני הנמצא על הקורה הפנימית ,בדקתי אותו מבחינת חלודה ונראה תקין,בנוסף גם בדקתי עם היד את מצב הקפיץ שהוא לא תקוע והכל נראה תקין,כמה חוטיי חשמל אמורים להתחבר אליו? זה מתג שיכול להישרף ולצאת משימוש?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא יודע איך זה בקמארו לכן קח בערבון מוגבל.

 

 

בכללי, יש חוט אחד שמתחבר למפסק דלת, כשהמפסק לחוץ המעגל פתוח.

 

כשהמפסק משוחרר, החוט דרך המפסק סוגר מעגל לגוף הרכב וזה מדליק את הנורה.

 

נפוץ שיש חלודה סביב הבורג של המפסק, או מגע לא טוב בחיבור החוט למפסק.

 

 

פורסם

אם הבעיה במפסק, יש מפסק דלת אוניברסאלי. עולה 5-10 ש"ח בכל חנות חלפים

 

הוא מגיע עם לחצן ארוך, חותכים ממנו שלבים לפי האורך הנדרש.

 

rps20180610_191008.jpeg

 

 

פורסם (נערך)

הוצאתי את המפסק מהרכב ובדקתי אותו עם רב מודד, שמתי את הרב מודד על אופציית "הזמזם" וחיברתי פרוב אחד לאיפה שמתחבר החוט חשמל ואת הפרוב השני חיברתי לגוף המפסק להברגה שמתברגת למשקוף ,וקיבלתי כשהמפסק לחוץ יש נתק ביניהם ואין זימזום, כשהוא משוחרר הוא סוגר מעגל ויש זימזום, זה אומר שהמפסק עצמו תקין?זו הדרך הנכונה לבדיקת המפסק?

אגב,באיזור המגע של המפסק עם המשקוף עצמו צריכים לשייף את הצבע ע"מ שיהיה מינוס יותר טוב?

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן על פניו המפסק תקין.

 

לבדיקה, חבר ישירות לגוף הרכב את החוט שאמור להתחבר אל המפסק.

 

 

לא צריך לשייף צבע. הארקה היא דרך הבורג, בהברגה שלו אין צבע.

 

 

פורסם (נערך)

בחיבור החוט שמגיע למפסק ישירות לגוף הרכב הנורה בתקרה אמורה להידלק,נכון? ואז למעשה זה אומר שמגיע מתח/חשמל לנורה,נכון?

בבורג עצמו של המפסק אכן אין צבע אבל ראיתי שבהברגה במשקוף יש קצת צבע.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

×
×
  • תוכן חדש...