Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמו בכותרת לקחתי את הרכב למוסך נחשב באיזור לבדיקת מחשב לאחר שהבחנתי בטורים עולים ויורדים בסרק ובבעיית סחיבה. לאחר הסתכלות כללית של המוסכניק באיזור המנוע נמצאה בריחת אוויר מאחד הצינורות. הוא טיפל במקרה הזה ובעיית הטורים הפסיקה אבל בעיית הסחיבה נשארה.. חיברנו את הרכב לסורק תקלות ומה שמופיע שם זה חיישן טרמוסטט תקול וזה הכל. חשבתי שיש בעיה בחיישן אוויר או בסלילי הצתה אבל הסורק לא הראה זאת. המוסכניק טען שאם הסורק לא מראה תקלות מהסלילים או מהחיישן אז הם בסדר ואין מה לגעת בהם.

הרכב לאחר שהוא מגיע לטמפרטורת עבודה בעיית הסחיבה מחריפה אף יותר, הרכב מרגיש ממש כמו משאית סליחה על ההגזמה, ההאצה איטית, ההגה נהיה קשה יותר וכל הנסיעה הכללית מאוד מעייפת. בנוסף אני רוצה להוסיף שמידי פעם כשאני לוחץ על הדוושה יש כמו רעש של ממסר מתקתק באיזור בית הממסרים בצד שמאל ליד הברך של הנהג.. אני מציין שרק שאני לוחץ על הגז תקתוק הזה נשמע. אני לא יודע אם יש קשר אבל חייב לציין זאת. לפני שאני מחזיר לו את הרכב רציתי לקבל רעיונות או המלצות.

תודה חברים

• תוכן חדש...