Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי רכשה בחודש שעבר קיה ריו חדשה 2018 מליסינג 0 ק"מ.

הבחנו כי בזמן לחיצה על הבלמים בנסיעה עירונית דוושת הבלם רועדת ובבלימה בנסיעה בינעירונית הרעידות חזקות יותר ומתרגמות לרעידות בהגה ואפילו במרכב.

קראתי על מקרים כאלו שקורים כאשר חורטים צלחות/ מחליפים רפידות בלם אבל לא מצאתי מקרה כזה ברכב חדש לחלוטין.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ואיך להתנהל מול המוסך? (במידה והבעיה בצלחות בלם ההיגיון שלי אומר לא להסכים לחריטה של הצלחות ולדרוש החלפתן בחדשות).

פורסם

אמנם רכב חדש אבל ככל הידוע לי בלמים לא מכוסים באחריות מסיבה שאתה יכול על הנייר לגמור אותם גם ביום אחד (יש שרשורים שנפתחו כאן למשל על נסיעה עם בלם יד מורם,בלימה חזקה בירידות ללא הורדת הילוך ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שים לב !!

תאורתית גם אם יצאת עים הרכב מהסוכנות והחלטת שאתה שוטף את הרכב...

במידה והבקסים חמים והמכונה מתיזה מים אז הצלחות בלם אז הם מיתעוותות והבלמים רועדים בדיוק כמו שתארת

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)

סביר להניח שצלחות מעוותות. ולזה שמעלי טוען שצריך להתגרזן כדי לעוות אותן בחיים לא הייתה טויוטה קאמרי. יש מכוניות שזה מחלה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

פעם נכנסתי עם סוזוקי בלנו (ישנה), לבריכת טיהור נגד מחלת הפה והטלפיים, בכניסה לקיבוץ. ביציאה התרחשה התופעה שתארת, מה שהצריך החלפת סט צלחות. על הרכב היו מותקנות זוג צלחות סיניות כמעט חדשות שהתעוותו, לא זוכר התגרזנות יוצאת דופן לפני הטבילה.

פורסם

הרכב חדש ובאחריות, ועבר רק 1800 ק"מ.

גשו למוסך מורשה יבואן לבדיקה, בטווח הנ"ל סביר כי אם יש בעיה יבוצע תיקון ע"ח האחריות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...