Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח להמלצות לבחירת רכב 2018 כמובן מתוך האפשרויות הבאות אליהם הגעתי לאחר השוואות ובדיקה ברשת..

מיצובישי ASX 2.0 אינסטייל

רנו גרנד קופה אינטנס 1.2 בנזין טורבו

שברולט טראקס 1.4 LT בנזין טורבו

אופל מוקה 1.4 ENJOY+

אפשרויות נוספות:

סוזוקי ויטרה 1.6 4x2 1.6 / 4X4

שברולט קרוז 1.4 טורבו

טיוטה קורולה 1.6 sun

מאזדה 3 סדאן 2.0

יש גם יונדאי וקיה אבל מעדיף לגוון לאחר פעמיים שבחרנו ביונדאי.

אין עלויות דלק ותחזוקה,

מה שחשוב, בטיחותי, חזק, ושיהיה מרווח ונוח, מולטימדיה, לא מכוער (עניין של טעם אבל בכל זאת) ומקום בתא המטען לעגלה סטנדרטית ובכלל..

בגדול אני מתלבט בין ה ASX תא מטען קטן ורכב דיי פשוט.. אבל ג'יפון וחזק יחסית, לבין הגרנד קופה המפוארת יותר ותא מטען מרווח יותר..

אשמח להמלצות..

תודה..

עריכה אחרונה על ידי israeln261
פורסם

למעט טויטה קורולה, מאזדה 3 ומיצובישי asx שאר הרכבים מגיעים ללא מערכות בטיחות מקוריות ועקב הדרישה שלך לבטיחות הייתי מתמקד בדגמים האלה.

הקורולה כבר מרגישה מעט מיושנת והביצועים סבירים, לזכותה נוחות נסיעה טובה ותא נוסעים מרווח.

המיצובישי גם לא מרגיש חדיש במיוחד והתנהגות הכביש פושרת אבל הוא מציע אבזור טוב וביצועים טובים שבאים על חשבון צריכת דלק סבירה ולא יותר.

המאזדה מציעה רמת אבזור טובה, ביצועים מעולים והתנהגות כביש מהנה, לחובתה תא נוסעים צפוף.

אם תחליט להתפשר על נושא הבטיחות אני ממליץ לבדוק את שברולט קרוז שמציעה תא נוסעים מרווח, נוחות נסיעה טובה וביצועים מעולים. כדאי לבדוק האם הדגם הבסיסי מגיע עם 10 כריות אוויר כמו בדגם המאובזר.

מגאן גרנד קופה מומלצת יותר בגרסת הדיזל שמציעה מנוע גמיש יותר שמעניק תגובות עדיפות בעיקר בתאוצות ביניים.

שברולט טראקס ואופל מוקה מבוססים על פלטפורמת סופר מיני ופחות מרווחים. מעבר לכך הם מרגישים דיי בסיסיים וכיום מוצעים ג'יפונים קטנים משכנעים יותר, במקרה של אופל הקרוסלנד יעשה עבודה טובה יותר.

סוזוקי ויטארה מרווח יותר אך לא באופן משמעותי, תא הנוסעים בסיסי למדי והביצועים סבירים.

אם יש לך יד חופשית לבחור אני ממליץ לבדוק את סקודה אוקטביה שמציעה מרווח פנימי מעולה, ביצועים טובים וגם מערכות בטיחות מקוריות.

אמנם פסלת את יונדאי וקיה אבל איוניק ובמיוחד נירו עונים על הדרישות שלך ומספקים חבילה מאוד אטרקטיבית מכל הבחינות.

פורסם

לגבי הבטיחות אפשר להתפשר על דברים לא קריטיים.. בכל זאת אנחנו מדברים על רכבים חדשים בטיחותיים בסך הכל.

אוקטביה יש אחת בגירסת 1.0 סמק אמביטשיין , לא התרשמתי..

מסכים לגבי הטיוטה.. גם המאזדה נדושה מידיי בעיניי..

קרוסלנד, איוניק ונירו לא במבחר..

לגבי הגרנד קופה, משיטוטיי ברשת הבנתי שהבנזין יותר זריז גם בגלל כוחות סוס נוספים.. זה לא נכון?

ההבדל בין תא המטען לבין הגרנד קופה משמעותי?

חוויית נהיגה בג'יפון כזה עושה את ההבדל?

פורסם

ברשותך אני אוסיף כמה פרמטר משרשור אחר שלך (על כדאיות הליסינג): אתם משפחה גדולה (6 נפשות) שממש לא נוסעים הרבה ומסיימים חוזה ליסינג עם יונדאי i35.

אני מכיר היטב את הטראקס, לא רכב רע אבל לא יענה לדרישות שלכם (כנ"ל המוקה).

המאזדה 3 בעלת מושב אחורי של רכב סופר-מיני, ממש לא אידיאלי למשפחה.

קורולה מקבילה כמעט לחלוטין ליונדאי i35, אם ברצונכם לשנות כיוון, זה לא הרכב.

המיצובישי ASX בהחלט קורץ - מוגבה, מרווח יחסית, מאובזר מצויין ובעל איבזור בטיחות (כנראה) הכי טוב בהיצע שלך.

ההתלבטות שלך עם הרנו מובנת לי, לטעמי היא הטובה ביותר (נוחות, מנוע טוב, מרווחת ביותר, תא מטען ענק) אך העובדה שהיא נטולת איבזור בטיחות אקטיבי די מרתיעה.

דרך אגב, לא הייתי שולל את השברולט קרוז אם הרנו עוברת את מכשול הבטיחות האקטיבי אצלך.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

התא מטען במיצובישי יותר נוח לשימוש מאשר זה במגאן עקב המבנה שלו.

מבחינת בנזין מול דיזל, לבנזין אמנם יש יותר כוחות סוס והיא יותר זריזה (הסקודה זריזה יותר)אבל לדיזל יש יותר מומנט והיא יותר חזקה וחסכונית.

לטעמי מדובר במשפחתית הנוחה ביותר בקטגוריה.

לגבי “חווית נהיגה” בקרוסאובר, זה תלוי בהעדפות שלך אבל כמו כל דבר יש לה יתרונות וחסרונות ביחס למכונית רגילה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות..

לאחר ההתלבטויות עד הרגע האחרון.. בחרנו במיצובישי ASX ,

תודה רבה לכולם על העזרה.

אם יהיו רשמים מיוחדים מהרכב לאחר שנקבל אותו..אעדכן כאן.

• תוכן חדש...