Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עשיתי ניקוי בית מצערת ולאחמ"כ הטורים ממש מסודרים ויציבים אבל בN זה על 1200 שזה גבוה ובמצב D זה על 750, ובנוסף נדלקה מנורה שמראה שגיאה P0505.

רציתי לשאול

1. האם אפשר לסדר את המצב שיהיה ב N יותר נמוך

2. מה הפתרון לתקלה.

במוסך רצו להחליף לי בית מצערת בגלל השגיאה P0505.

רציתי לדעת האם אפשר להחליף רק את החיישן או שצריך איזה שהוא כיול ולא חייבים להחליף לפני שבודקים עוד כמה דברים.

אשמח לעזרתכם מאוד!

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

יש 2 אפשרויות הראשונה שהלך המנוע צעדים וצריך להחליפו אפשר לנתק פלאג להחזיר ולראות אם מסתדר,

אפשרות שניה, שניקוי בית המצערת אם לא פירקתה אותה מהרכב ואז לגורמים הניקוי הכניס את כל הלכלוך לתוך מכלול מנוע הצעדים ותקע אותו. בשביל ההתחלה הייתי מנתק אותו חשמלית מפרק את ה 3 ברגים מוציא אותו מהבית מצערת ואז שוטף הכל עם ספריי קרבורטורים בתוך הלוע .

פורסם

המוסך לא פירק את הבית מצערת

יכול להיות שניקוי של החיישן יעזור?

בנוסף איך הסל"ד יציב אם הוא לא תקין?

פורסם

כי הרגש שלך תקוע במצב מסויים בגלל זה הסלד יציב . תקלה מוכרת מלאנסרים וכריזמות. רגש חדש לי בזמנו עלה 150 שקל.

פורסם

מישהו מכיר איזה שהוא אתר בהולנד (שם הרכב מיוצר) שמוכר חלקים לרכב הזה?

אני רוצה לקנות כמה חלקים לרכב וקשה למצוא חלקים בשבילו בEBAY הרכב לא קיים.

וכן איך אני יכול לבדוק מק"ט לחיישן שבבית מצערת

תודה לכם!

פורסם

המנוע הוא של מיצובישי וחולק חלפים עם דגמים אחרים של החברה. חפש לפי מק'ט, דגם מנוע ולא לפי המכונית. כריזמה אכן נדירה ו'אייר' אאל'ט זו מדבקה ישראלית.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

:turn-l:
  • תוכן חדש...