Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקציר: המתקין חיבר פשוט את המינוס והפלוס מהצופר הישן ולא שם ריליי. החליף פיוז קיים של 10A בתיבת הפיוזים ל20A.

אמר שאין צורך בריליי כי כבר קיים ברכב והצביע לכיוון קיר האש. [עד עכשיו אני לא יודע איפה הריליי. מדובר בקורולה 2004]

החליף את הפיוז הקיים 10A שנשרף בהתקנה ל20A.

שאלתי אם החוטים לא יתחממו במרחק הזה כי עוברים מצרכן 10A ל20A הוא אומר שלא.אמר שאפשר אפילו 40A.

אולי נדמה לי אבל בנסיעה חזור ממנו שמתי יד על עמוד ההגה (איפה שמחוברים ידיות האיתות והשפריצר) והרגשתי חום. לא יודע אם זה תמיד היה שם. לא יודע אם זה קשור. מה יכול לגרום לחום?

הוא הראה לי שבנגיעה בפלוס שמחובר לצופר לא מרגישם חום גם בצפירה ארוכה.

כל הזמן שאלתי וביקשתי שיתקן ריליי, הוא אמר בהתחלה שיתקין אבל אח"כ הוא התעקש שאין צורך ויש לו מספיק שנים ניסיון ואפילו קצת נעלב..

בקיצור יצאתי מודאג.HT1_00_ENG-1.jpg

האם העבודה היא לפי הספר?

מצ"ב הוראות יצרן.

הרכב כאמור קורולה 2004.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

החום שאתה מרגיש (או אולי מרגיש) על עמוד ההגה אינו קשור לצופר,

החוטים לא יכולים להתחמם כשהצופר לא בשימוש

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

הצופר החדש סופק עם ריליי של 30A

החשמלאי חיבר לריליי הקיים.

לפי הלינק הבא הקיים הוא 10A

הצופר החדש צורך 20A.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

מצטער לא יכול לערוך. אבל הריליי של הצופר בקופסת הפיוזים הוא של 10A.

אגש מחר ואתעקש שיחבר את הריליי הנוסף.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...