Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם:

מעוניין בייעוץ ועזרה מהחברים באתר.

אז מה בעצם אני מחפש ברכב? קודם כל אמינות, לא בא לי לבלות במוסך.

שנית מחפש אוטו שיהיה מרווח ונוח וכולל בלימה אקטיבית.

וכמובן שיהיה מאובזר במערכת מולטימדיה.

יצא לי לשבת ביאריס (לא לנהוג) , צפוף לטעמי (ואני לא בחור כבד משקל) , עיצוב פנים מיושן ומערכת מולטימדיה דור ישן.

יצא לי לשבת בהונדה גאז', ואו, ממש נהנתי, רכב מרווח מאוד ונוח, כולל בלימה אקטיבית למיטב הבנתי, אך העיצוב של הרכב מבחוץ קצת מבאס.

מזדה 2 לא יצא לי להיות ברכב , לפי מה שראיתי באינטרנט רכב מאובזר יחסית עם מערכת מולטימדיה טובה.

עריכה: אחרי שקראתי קצת הבנתי שהגאז' זה עגלה עם סוסה, ואני מגיע מאיביזה FR , אז אני אוותר על האופציה הזאת. לא מבקש חווית נהיגה של הFR אבל לא משהו חלש כל כך

לקנות עכשיו או לחכות ל2018 .

תודה על הייעוץ.

עריכה אחרונה על ידי לאמהתחום
פורסם

מבחינת מרווח פנימי הג'אז לוקחת את ה2 והיאריס בהליכה.

מבחינת איכות פנים המאזדה הכי טובה והטויטה בסוף.

מבחינת מערכות בטיחות לשלושתן יש בלימה אוטונומית, לטויוטה יש התראה על סטייה מנתיב , זיהוי תמרורים,מצלמת רוורס והחלפת אורות אוטומטית.

במאזדה יש התראה על רכב בשטח מת , התראה על תנועה חוצה מאחור ולצערי דוחפים מוביל איי.

בהונדה יש התראה על התנגשות ,התראה על סטייה מנתיב ,זיהוי תמרורים, החלפה אוטומטית לאורות גבוהים וכנראה עוד קצת דברים.

להונדה ג'אז צריכה להגיע מתיחת פנים בשנה הבאה.

פורסם

ההייבריד החדשה לא נמכרת בארץ.

באם מרחב פנים זה הכי חשוב הגאז' לוקחת, אם לא הייתי רוכש את המאזדה 2.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

לא יכול להעיד לגבי ג'אז ומזדה 2, אבל אני כן יכול להעיד לגבי יאריס 2016 שהייתה עם ק"מ די נמוך ושמורה למדי.

הרכב הזה היה לי פשוט נוראי מבחינת נוחות ונהיגה, וגם איכות החומרים לא הייתה משהו.

הגיר הרציף לא היה לטעמי, המנוע נוכח מאוד מבחינת רעש (בלשון המעטה) בתאוצות, פחות בשיוט , ולא הצלחתי למצוא שום פוזיציה נוחה לשבת בה.

לטובתה אומר שהיה לה יכול תמרון יוצאת מן הכלל בעיר. והיא הייתה די חסכונית ולא כ"כ עגלה.

שלי הייתה ברמת האבזור הנחותה ביותר, והרגישה כמו רכב משנת 95 מבחינה ויזואלית.

עשיתי הכל בשביל להיפטר מהיאריס (רכב חברה), וקיבלתי סוף כל סוף רנו קליאו חדשה, וההבדל הוא תהומי. לא פחות. (אותו מחיר)

אגב, חבר מהעבודה רכש ג'אז חדשה מהחנות לפני כמה ימים, והוא ביקר גם בסוכנות של טויוטה לפני כן, כדי לראות גם את היאריס וממש לא התרשם.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מאזדה 2 עדיפה על היאריס ( אהמ, אוטו של דודות, אהמ) ועל הג'אז העגלה.

המאזדה גם חתיכה לא קטנה. וזריזה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...