Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי את הטלויזיה הבאה:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=947341

במחיר של 4200 כולל הובלה והתקנה והיא אמורה להגיע בשבוע הבא.

הזמנתי גם חיבור של אינטרנט מפרטנר, 100 מגה ספק+תשתית (תשתית של בזק).

אני לא מתחבר כרגע לכבלים, השאלה היא האם חובה לחבר את הטלויזיה ב LAN לראוטר או שאפשר לעבוד גם עם ה WIFI?. המרחק המקסימלי מהראוטר יהיה 5-6 מטרים.

יש לי נקודת טלפון ליד הטלויזיה ומזנון תלוי, הבעיה שאני לא רוצה לחבר שם את הראוטר כי אני לא רוצה שייראו כבלים (ובדיוק עכשיו סיימו אצלי התקנת מזגן וניקינו כבר את הבית מכל האבק של החציבות).

יש למישהו רעיון אחר איך לחבר ישירות את הראוטר ב LAN?.

לאחר התקנת המזנון:

gntznw2iwmyn.png

yzjyifywjhw0.png

לפני התקנת המזנון:

yzoo0gd5qgng.png

תודה רבה

פורסם

אפשר לעבוד אלחוטית ללא שום בעיה.

קוי תמיד עדיף.

לדעתי תתחיל באלחוטי, תראה שזה לא מספק אותך מבחינת יציבות, ותשקול המשך מהלכים.

פורסם

רצוי כן, חובה לא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השאלה היא האם חובה לחבר את הטלויזיה ב LAN לראוטר או שאפשר לעבוד גם עם ה WIFI?. המרחק המקסימלי מהראוטר יהיה 5-6 מטרים.

יש למישהו רעיון אחר איך לחבר ישירות את הראוטר ב LAN?.

מאז אפריל האחרון יש לאבא שלי את ה850. קליטת הויפי מצוינת וההגדרות פשוטות. לגבי חיבור לאן, ככל שהבית שלך חד פאזי, אתה תמיד יכול להשתמש במתאם ע"ג רשת החשמל.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

טלויזיה מצויינת , רכשתי לפני חודשיים, הכי טוב לענות על השאלה שלך זה להשתמש בסמארטפון מהנקודה שהטלויזיה תותקן ולבדוק בדיקת מהירות וקליטה, לוידוי שיש עוצמה מספקת ,

הטלויזיה תומכת בוייפי.

לפרוטוקול, רכשתי את הטלויזיה ב4050 אך ללא התקנה או הובלה, מאז המחיר ירד,

רכשתי דרך מכרז באינטרנט , לא זכיתי בו בכוונה ואז התקשרו ממוקד המכירות ואיתם התמקחתי עד שהגעתי למחיר שמתאים לי,ממליץ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הבעיה שאני לא רוצה שייראו חוטים...

אגב הזזתי נקודות חשמל בסלון והחשמלאי שם רצועת פלסטיק מהשקע התחתון הישן לעליון החדש ואמר שבעתיד אם אני אראה להתחבר לכבלים אפשר יהיה למשוך כבל מלמטה למעלה מאחורי הטלויזיה, אז אולי אפשר יהיה להעביר ככה כבל רשת? וכמה זה מסובך להעתיק את נקודת הטלפון כך שהראוטר יישב בתוך המזנון ולא ייראו אותו וככה אני אמשוך כבל ישר לטלויזיה מהראוטר?.

פורסם
הבעיה שאני לא רוצה שייראו חוטים...

אגב הזזתי נקודות חשמל בסלון והחשמלאי שם רצועת פלסטיק מהשקע התחתון הישן לעליון החדש ואמר שבעתיד אם אני אראה להתחבר לכבלים אפשר יהיה למשוך כבל מלמטה למעלה מאחורי הטלויזיה, אז אולי אפשר יהיה להעביר ככה כבל רשת? וכמה זה מסובך להעתיק את נקודת הטלפון כך שהראוטר יישב בתוך המזנון ולא ייראו אותו וככה אני אמשוך כבל ישר לטלויזיה מהראוטר?.

הסיבוך הגדול שיכול להיות הוא לחצוב מעט בקיר, להעביר צינור ולסגור את הקיר. זה לא סיפור בכלל.

במקרה הטוב, תוכל להשחיל את הכבל רשת עם הטלפון \ כבלים (לא יודע בדיוק מה ההתקנה אצלך).

אני דווקא עם LG 65" וראוטר איכותי, בהתחלה הייתי עם WIFI באמונה שאולי התקנים החדשים פתרו את הבעיות והWIFI בכללי כבר מספיק בוגר אך עם חשד קל שלא כך, ואכן נוכחתי לגלות שזה לא מספיק טוב.

דווקא כשהחיבור עצמו כבר תקין ועובד, המהירות היא מספקת - לרוב, אם אין הפרעות ו\או עומס, אך לעיתים הLG מאבדת את החיבור מסיבות כאלו או אחרות ואז נאלצים להמתין לחיבור מחדש, לנסות לחבר ידנית בתפריט או לרסט את הטלוויזיה. זה קורה יחסית הרבה כשיש לך מכשירים אחרים שצורכים WIFI מאותו ראוטר ובאותו איזור של הטלוויזיה, כמו טלפונים או לפטופים. לרוב מדובר בבאגים בדרייברים של הWIFI של הטלוויזיה ולאו דווקא בחומרה עצמה. אבל בכל זאת, זה קיים והאמת היא, גם היום, גם אתה תווכח, אין כמו כבל.

פורסם

החשמלאי שהזיז לי נקודות חשמל ניסה לאתר את הנקודה של הכבלים ולא הצליח י הוא אמר שהקופסה עדיין ריקה.

ביום ראשון אמורים לבוא ולחבר לי את האינטרנט אז באמת אני אומר למתקין שינס להשחיל כבל מארון התקשורת שבכניסה לנקודה של הכבלים שנמצאת באחת הקופסאות בתוך המזנון ואז להתקין את הראוטר בתוך המזנון ומשם למשוך כבל רשת לטלויזיה.

נקווה שיצליח, תאחלו לי בהצלחה.

פורסם

מאז המצאת ה ac wifi ההזרמה דרך האוויר מטורפת ויציבה - זה כמובן תלוי בראוטר שיש לך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

ותלוי בטלויזיה ו...לא ממש נכון מה שרשמת.

אין טעם להזכיר ac במקרה של ראוטר לטלויזיה כי גם ככה אף טלויזיה לא תצליח לנצל אפילו שליש רוחב פס של 2.4n שלא נדבר על זה שהציוד עם המפרט המטורף שמריץ את התקנים הכי עדכניים בימיינו יהיה לא יותר מקופסא ששווה 10-20$ שלא ממש יכולה לבצע את נתוני מפרט החומרה שלה (כמו סקאלת המהירות ברוב הרכבים)

ב 2.4n אתה יכול להעביר אות ליותר מרחק תוך התגברות טובה יותר על מכשולים מ 5גיגה n/ac

בטווח הקצר ה5 גיגה כביוכול בהתחלה היה ערוצים יותר נקיים אך היום כבר לא רק שיש יותר ערוצים לא חופפים.

ה ac סך הכל מאפשר רוחב פס גבוהה יותר מn ב 2.4/5 אך זה רלוונטי לטווח קצר יותר מ2.4.

בכל אופן ptp ota עובד טוב יותר ב 2.4

ota = over the air

ptp = point to point

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...