Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לקבל הצעות מחיר לקנייה של סיאט איביזה דגם רפרנס 1L ידני

וסוזוקי סוויפט1.25 ידני

המחיר שלהן זהה

ההתלבטות שלי היא מה יותר בטיחותי מאובזר יותר חזק וחסכוני

לפי מה שבדקתי האיביזה בטיחותית יותר ויש לה מערכת בלימה אוטונומית, שמירת מחרק,התראת עייפות לנהג

בדגם רפרנס אבל בחנות שאלתי ואמרו לי שזה לא מגיע עם המערכת הזו בגלל זה אני מבולבל

והסוזוקי מגיע עם מובילאיי

פורסם

לפי הפירסומים של היבואן יש בלימה אוטונומיה והתראת עייפות בכל דגמי האיביזה כך שמה שאתה מתאר תמוה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האיביזה בטיחותית יותר יש לה בלימה אוטונומית וגם במבחני הריסוק הרכב הגן טוב יותר על הנוסעים.

האיביזה זריזה יותר ולדעתי בעלת מושבים טובים משמעותית בחינת נוחות ואחיזה, כמו תא מטען גדול יותר.

לסוויפט יתרון באיבזור.

בקרת שיוט אדפטיבית מגיעה רמת סטייל ומעלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאחר וידני, גם אני הייתי בוחר באיביזה.

לא רק מבחינת ביצועים ובטיחות. גם העיצוב שלה יפה יותר לטעמי.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הסוזוקי אמינה וגם הדגם החדש צריך להיות כזה.

לאיביזה עיקר הבעיה היא בגיר האוטומטי, בידני אין בעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החשש מאמינות באיביזה נובע מהגיר האוטומטי.

המנוע רץ פה כבר שנתיים + במגוון מכוניות, לא נראה שהוא מהווה סיכון יותר ממנועים אחרים.

גם ליפנים יש פשלות , לכן מומלץ לבדוק כל רכב לגופו ולא להכנס להכללות.

במקרה של הסוויפט היא נהנית ממוניטין אמינות מצוין והמנוע שלה ללא טורבו.

פורסם

נכון, השם הרע נובע בגלל גירי הdsg7 בעיקר.

בגלל זה הדגשתי בתגובה שלי שמאחר ומדובר בידני וכו'.

מי יותר טובה? לא יודע. במה הייתי בוחר? באיביזה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

חיישני רוורס זה גרושים. 100-150 שקל כולל התקנה. (עובד מעולה מניסיון ב2 רכבים שונים)

קודן אולי תצליח אפילו לחלץ מהחברה בחינם (?)

פורסם
האיביזה מגיע ללא קודן וחיישני רוורס

זה עולה הרבה להוסיף את זה לבד?

את שתיהם אתה מוציא בלי בעיה מהסוכנות בחינם. רק בשביל השוואה אבא שלי גם מחכה לאיביזה (סטייל) וקיבל מהסוכנות: וייז חינם לשנה, קודן כולל עלוקה לאיתוראן, חיישני רוורס ומצלמת רוורס.

אל תוותר להם.

פורסם (נערך)

רכשנו 2 איביזות סטייל בימי המכירות:

1. בשתי סוכניות ביטוח שבדקנו - לא נדרשנו להתקין קודן / עלוקה / איתוראן - אין שום הצדקה להוסיף התקנות מקומיות אם לא נדרשים ע"י הביטוח

2. ניתן לקבל חיישני רוורס, עלוקה וקודן בחינם

3. מובילאיי ב-510 ש"ח

4. WAZE ומצלמת רוורס - בתשלום של 3000 ש"ח. אני מניח שבשל ההיסטריה שהייתה שם בימי ההשקה ובשבועיים-שלושה שלאחר מכן, הסוכנים לא התאמצו לתת הנחות ולכן הוצע במחיר מלא

6. מצלמת רוורס בלבד לאחר הנחה - 1800 ש"ח

7.היו אנשים שקיבלו טיפול ראשון חינם

בקיצור פראיירים לא מתים רק מתחלפים..

מי שרץ כמונו לרכוש בימי ההשקה (לאור "המבצע המטורף"), קיבל כנראה פחות תוספות בחינם.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • תוכן חדש...