Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי חזרתי מחול מנסיעת עבודה, נאלצתי לקחת מונית עקב ויכוח עם המונית שהוזמנה לי.

לקחתי מונית מוזלת, בדקתי עכשיו במחירון והחלאה לקח לי עשרה שקלים יותר, ניחה, למרות שאמר לי מחיר מופחת.

הבעיה שאיבדתי את הקבלה שעליה אני אמור לקבל זיכוי, האם ניתן לדעת דרך איזו חברה לקחתי? אני זוכר תאריך, שעה, ואיך נראה הנהג

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק על השרשור.

בגט טקסי בנסיעה לנתב"ג הם לוקחים מונה או תעריף קבוע? או שצריך לסכם עם הנהג שאני עולה למונית.

כי מונה יוצא יותר מהתעריפון.

או ששווה להזמין מונית מחברה אחרת.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
DHkVupjVoAAV8Mp.jpg

עשרה שקלים זה כלום בשבילי.

אבל הנהג אמר עשרה שקל מעל המחירון,ואז לקח ממני תשלום גבוה בעוד עשרה שקלים וישר נסע מהמקום.

זה לא יורד לי מהכיס,אלא מהחברה,אבל עדיין אני צריך לעשות את המקסימום כדי לחסוך.

ברגע שהוא שמע שאני עובד שם הוא חשב שאעזור לו לדפוק את החברה,לא הסכמתי אז הוא דפק לבד.

חבל שחזרתי מאירופה...

בפעם הבאה אדע מה לעשות,מעולם לא לקחתי מונית,זו הפעם הראשונה,עכשיו אני יודע עם מי יש לי עסק לפעמים הבאות.

התחיל גם לשאול אותי,עם מונה,בלי מונה,עם קבלה,בלי קבלה, גועל נפש.

פורסם

מתעלק על השרשור , מישהו מכיר דרך להגיע לנתבג בשבת (טיסה במוצש) מאיזור הקריות בזמן סביר? יש מוניות שירות ? משהו?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

נדמה לי מוניות עמל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
DHkVupjVoAAV8Mp.jpg

קח את זה כשיעור לעתיד, ובינתיים תעבוד על בניית יחסי אמון עם מחלקת הנהלת החשבונות שלך.

לא הבנתי. אתה מצפה שהנהלת חשבונות תזכה אותו ללא קבלה, בגלל אמון?

אוי לחברה שמתנהלת כך.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יש משרות שמוגדרות כמשרות אמון, ואפשר להזדכות במקרים מסוימים בלי קבלה. בעבודה בחו"ל יצא לי לעשות את זה הרבה עבור הוצאות מתחת ל25 דולר, ועל יותר מזה באופן חריג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קורה לכל אחד שאיבד קבלה, כל הוצאה שלי מלווה בקבלה והסבר, מקרה חד פעמי....

מצאתי את הקבלה מכובסת במכנס, כל הכתב נמחק והיא הייתה חצי מפוררת.

פורסם
לא הבנתי. אתה מצפה שהנהלת חשבונות תזכה אותו ללא קבלה, בגלל אמון?

אוי לחברה שמתנהלת כך.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

אוי לעצלן שמשתמש בטאפאטוק ולא עורך את החתימה שלו, שתופסת חצי משטח ההודעה ומודיעה לכולם שיש לו גלאקסי נוט 5. מידע מאד רלוונטי לדיון.

לחברה שלום, במיוחד אם מדובר בעובד שנוסע לעיתים קרובות במסגרת התפקיד, ואחת לתקופה מאבד קבלה או שתיים על סכום לא גבוה. אני מניח שכבודו טרם התנסה בתפקיד דומה, אחרת לא היה שואל.

פורסם

אכן טרם, תפקיד ראשון שלי אחרי צבא שכולל נסיעות לחול, בזמן האחרון כל חודש, שבועיים ממנו אני בחול

פורסם

היה לך מזוודות?

כי ייתכן והנהג לקח תוספת על המזוודות שזה כבר לגיטימי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היה לך מזוודות?

כי ייתכן והנהג לקח תוספת על המזוודות שזה כבר לגיטימי.

לא שווה התייחסות ו/או הסברים לאדם שמקבל שירות במחיר מוזל ,מקבל קבלה כחוק וקורא לנהג נותן שירות בשם "חלאה".

בגלל פאקינג 10 שקלים .

וואחאד עקיצה .

מקצוע פח

ואין שום קשר להיותי נהג מונית .

יש נהגי מוניות פח....ויש לקוחות פח ...ישראל 2017

• תוכן חדש...