Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט ברכישת רכב חדש. הוספת תוספות מסויימות בסוכנות נראית לי בעלות מוגזמת ולא בהכרח באיכות מדהימה.

מחפש אלטרנטיבה להוספה של: מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס + חיישני רוורס + עלוקה וקודנית.

ממילא כל התוספות הללו בהתקנה הן בהתקנה מקומית , אז לא עדיף לחסוך את פערי התיווך?

אשמח לדעות בעניין.

פורסם

רבות מהתקלות שישנן ברכב חדש נובעות מהתקנות מקומיות. אם אתה קונה את התוספות מהיבואן - אתה מכוסה. קנית בחוץ? חפש את החברים שלך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכל עניין של מחיר.

מה המחיר אצל היבואן ובכמה ניתן להוזיל בחוץ?

דע לך שניתן לקבל את מרבית התוספות בחינם או בהנחה משמעותית אצל היבואן, הכל עניין של כושר מיקוח.

הצעה נוספת שיכולה לעזור. להזמין את הרכב בסוכנות משנה ולא במרכזית.

סוכנות פרטית גמישה יותר בנושא התוספות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
הכל עניין של מחיר.

מה המחיר אצל היבואן ובכמה ניתן להוזיל בחוץ?

דע לך שניתן לקבל את מרבית התוספות בחינם או בהנחה משמעותית אצל היבואן, הכל עניין של כושר מיקוח.

הצעה נוספת שיכולה לעזור. להזמין את הרכב בסוכנות משנה ולא במרכזית.

סוכנות פרטית גמישה יותר בנושא התוספות.

מדובר על בערך 6000 שקל למולטימדיה (סיני כלשהו), חיישנים וקודנית עלוקה.
פורסם

אתה יכול לחסוך מעט ולשלם אח"כ הרבה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יכול להגיד לך אני עד היום מצטער על התקנות מקומיות שבוצעו ברכב, רכשתי חיישני רוורס מהיבואן, החיישנים שהותקנו היו באיכות זבל, החיישנים הוחלפו פעמיים אחרי הקניה ושלחו אותי לבני ברק כל פעם (לרדיו מילאנו) ולא נדבר על זה שהייתי צריך להחליף את כל הקליפסים לאורך החיווט שהם העבירו כי הם יצרו קרקושים. ההמלצה שלי - תקנה את הרכב עירום לחלוטין ותבצע התקנות בעצמך אצל מתקין מומלץ, תוך כדי שאתה רואה בעיניים מה הוא עושה.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...