Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר בטויוטה קורולה 2007

אחרי נסיעה בכביש משובש אין אורות דרךת אבך יש אור גבוה

ונדלקה אחרי כחצי שעה נורת check engine

אני מניח שמשהו השתחרר בנסיעה בכביש המשובש, השאלה מה ? אולי פיוז ?

לאן צריך לפנות ? חשמלאי ?

יש מישהו ממולץ בראשון ? או בסביבה ?

תודה רבה ! :)

פורסם

קודם כל תפתח מכסה מנוע ותראה אם כל הרצועות עדיין במקום - רצועת אלטרנטור למשל

תראה שאין נזילות (נזק כתוצאה מבורות ובליטות)

קשה לי להאמין שזה רק פיוז שקפץ - אולי חוסר טעינה כתוצאה מחלק שהשתחרר - פיוז של אורות דרך, לא בטוח שבכלל היתה נדלקת לך נורית תקלה זו קורולה, האורות לא ממוחשבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואתא הנורא ושרף לחוטרא... אחלה פליטת מקלדת, אהבתי.

אני עדיין מתפלא שאנשים פה מחברים סורק תקלות לפני בדיקה פיזית כלשהי. פתח את מכסה הפיוזים ותעבור אחד-אחד כדי לוודא ששום דבר לא רופף שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

עידכון,

נכנסתי למוסך מורשה של טויוטה

שתי הנורות באמת נשרפו.

וה CHECK ENGINE היה בגלל ממיר קטליטי

החליפו לי את את הנורות

ואיפסו את ה CHECK ENGINE

אמרו שאם ידלק עוד פעם לא להלחץ להמשיך לנסועה עד הטסט. ולפני הטסט פשוט לאפס עוד פעם את ה CHECK ENGINE

המנהל עבודה שם אמר שהוא כבר שנים עושה את זה עם הרכב הזה.

דיי מוזר אבל סבבה עד הסטס יש עוד יותר מחצי שנה. אחרי זה נראה :|

בלי קשר הם היו אחלה, הכניסו אותי בלי תור בדקו את הרכב, הסבירו מה הם עושים ולקחו רק 100 שקל על הנורות.

חשבתי אני הולך לצאת עם נזק הרבה יותר רציני רק על הבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי b0nzZ
פורסם

לא רוצה לדעת מה עשית עם הרכב קפצתי עם רכב באוויר ולא הגעתי למצב שנקרעים התילים של 2 נורות.

או שאתה משוגע אמיתי (מחמאה) או שהם היו רגע שניה לפני מוות טבעי.

פורסם

על כמה ק''מ עומדת הקורולה שלך?

הקורולה של אחותי 2008 עמדת על כ 180 אלף וגם אצלה הופיע תקלה של ממיר קטליטי

אם אתה רוצה לחסוך תזמין מסין obd2 או תקנה בארץ את של אנג'י ותוכל לקרואה ולאפס בעצמך את התקלות במהירות וללא תשלום נוסף

פורסם

קורולה 2004, ההתראה של הממיר נדלקה כבר ב 70,000 ק"מ .

היום יש כבר 145,000 ק"מ על הרכב הזה (הוא לא אצלי) והנורה עדיין דולקת.

לא הוחלף כלום..

בהתחלה (אולי עד 90,000) מידי פעם היא הייתה נכבת לבד לכמה חודשים.

פורסם

המחלה של הטויוטות האלה זה הצק אנגין על ממיר קטליטי למרות שהוא תקין לחלוטין. אני מקווה שלא החליפו לך ממיר. בכל מיקרה פשוט תאפס כל פעם את הנורה לפני טסט. ישנה עוד שיטה של להעביר אל החיישן חמצן למיקום אחר בסעפת הפליטה ואז הנורה לא נידלקת יותר אבל זה מיותר.

פורסם

מאור, אתה לא מדייק.

את החיישן הקידמי בסעפת פליטה לא מעבירים לשום מקום. אם יעבירו אותו, מנוע לא יוכל לעבוד תקין.

הקומבינה שעושים - הגבהה לחיישן חמצן אחורי. זה שנמצא אחרי הממיר ותפקידו לפקח על איכות הפעולה של הממיר.

אחרי ההגבהה החיישן נמצא מחוץ לזרם הגזים ומוציא אות שהוא קו ישר. מחשב מנוע "חושב" שהכל בסדר, הממיר מתפקד מצויין ולא נותן קוד P0420 - יעילות ממיר נמוכה.

האוטו ימשיך לזהם כמו ביורו 2, לפני שהיו שני חיישני חמצן. אבל לרוב אין בעיה לעבור טסט.

• תוכן חדש...