Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואגב, אם אני הדיטיילר, אני פותח משתמש בקארספורום,

ובא כמו גבר לכתוב התנצלות פומבית והודאה בטעות החמורה שעשיתי.

לא צריך להיות שרלוק. יש לו משתמש משנת 2002.

:turn-l:
  • תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תזרום, תנסה גם את ה-PS4S הדביקים יותר, מה יש 8)

סתם שתדע וכמובן בלי קשר לשירשור, PS4S יש רק ממידה 19. אני צריך 18. לפחות ממה שאני יודע ה PS4 זה ה PS4S במידות קטנות אבל אולי אני טועה.

פורסם

ה-PS4S קיים כמעט רק ב-19" וב-20", אך יש גם מידה אחת או שתיים ב-18".

בלי קשר, מודה שלא בדקתי מה המידות המקוריות ב-ATS-V.

PS4 קיים גם במידות קטנות יחסית, אך גם בהרבה מידות של 19".

ואתה טועה. הוא לא PS4S למידות קטנות.

PS4 החליף את ה-PS3, וה-PS4S החליף את הפיילוט סופרספורט.

כך שה-PS4S יושב בין ה-PS4 לפיילוט ספורט קאפ 2.

אגב, ה-PS4S הוא הצמיג OEM של ה-E63 AMG החדשה ושל הפרארי GTC4 לוסו.

עד כאן אוף-טופיק בנושא צמיגים.

פורסם
אגב... גם אני דורש סיבוב :lol:

תשטוף לו את האוטו ותיקח :-D

עשיתי שייר.

גועל נפש. כשהיה לי את ה-OPC והשארתי אותה בשטיפה, חזרתי וראיתי את אחד העובדים בחניון של קניון לוחץ לשנייה. חרפן אותי. באתי לבעלים (גרוזיני עצבני) יצאתי עליו, כל-כך הרבה סליחה לא קיבלתי בחיים שלי. האמת? פיצה על זה.

פורסם

זה פשוט גועל נפש לראות דבר כזה.

בלי קשר הרכב שלך נשמע מדהים בתור חובב אמריקאיות. :mm_yeah:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

פוסט השיימינג עודכן עם הפרופיל של דוד.

אולי הוא מחק את הדף של העסק, ואולי הוא יכול לבחור כל שם חדש כרצונו ולפתוח מחר עסק חדש,

אבל את הפרצוף הוא לא יכול לשנות...

385_4.jpg

Stay Dirty

פורסם

זה רק מראה כמה המצב בארץ עגום מבחינת איכות של שירות. הרי הוא היה ממזער את הנזק לו היה מפרסם הודעת התנצלות, פונה לפות"ש מתנצל אישית, מפצה בצורה ששני הצדדים יצאו מרוצים. זה הרבה יותר פשוט מפאקינג להתחיל לברוח ולסגור עסק לשנות שם, להתחיל להתחמק כשיגיעו שאלות "זה לא אתה ש-..." וכאלה. וזה לא רק הוא, זה משקף את רוב בעלי העסקים בארץ. יעדיפו להתווכח, להתחמק, לריב, להתעלם, להתחבא והכול - כדי לא להגיד סליחה, מתנצל, טעיתי. ולפצות.

פורסם

אסף, קח בחשבון שיתכן שלא אותו דוד היה זה שהשתתף בחגיגה על האוטו.

האשמה פומבית שזה בהכרח הוא, והצמדה של הפרופיל האישי שלו (ולא פרופיל העסק) לפוסט השיימינג שלך, עלולים לגרום לו להתלונן עליך על הטרדה ודיבה.

#רקומר

Sent from my MicroTAC 9800X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אתה עושה צחוק? גם אם זה עובדים שלו, הוא אחראי על הרכב ועל עובדיו. לא פוטר אותו מלהתנצל ולפצות. ההתנהלות שלו מול העובד זה כבר עניין פרטישלו .

פורסם

איחלתי לחייל בהצלחה.

אם בא לו להישכב על הגדר בשם הצדק הפואטי - שיהיה לו בכיף

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אסף, קח בחשבון שיתכן שלא אותו דוד היה זה שהשתתף בחגיגה על האוטו.

האשמה פומבית שזה בהכרח הוא, והצמדה של הפרופיל האישי שלו (ולא פרופיל העסק) לפוסט השיימינג שלך, עלולים לגרום לו להתלונן עליך על הטרדה ודיבה.

#רקומר

צודק, אבל מחזיר אותך כמה הודעות אחורה, קינגיקרה טוען שבסבירות גבוהה מאוד (99% נדמה לי) מדובר בבעל העסק ולא צד ג'.

אז בתכלס: שומעים טוב מאוד את הנפשות הפועלות, שני אנשים עבדו על הרכב ושני אנשים נוהגים בו, ובעל הרכב רחוק מלהיות מתלהם עצבני חסר תקנה.

וההתנהלות של בעל העסק משדרת "זה אני" בכל דרך אפשרית.

אז אני חושב שבנק' זו אפשר להפסיק לפרגן לו עם ההנאה שבספק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...