Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת שעבוד

Omer Yaron
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ערב טוב.

לפני כשנה קניתי c4 מטרייד בלובינסקי, באמצעות 100 אחוז מימון של בנק איגוד ליסינג.

ברמה העקרונית אני מעוניין למכור את הרכב ולקנות אופנוע, אך למעשה הרכב משועבד.

האם יש אפשרות לקחת הלוואה דרך הבנק שלי למטרות אישיות ולבקש מבנק איגוד בעצם לפרוע את הלוואה אצלהם, מה שיביא להסרת שעבוד או שזאת לא הדרך?

אשמח לעזרה.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

יש שני דרכים.

1 - כמו שתיארת, זה נקרא הלוואת גישור, בדרך כלל עם החשבון שלך מנוהל נכון לא צריכה להיות בעיה.

2 - ברגע שיש קונה הוא מעביר כסף אחרי שחותמים על זכרון דברים, הבנק מוריד שיעבוד ועושים העברת בעלות.

באופן אישי ב 3 הרכבים האחרונים שלי השתמשתי בשיטה השניה.

2017 Type R

פורסם

השעבוד רשום בבנק שלי ואני יכול לגשת אליו לבקש הסרת שעבוד גם אם הלוואה דרך איגוד ליסינג?

פורסם

אין קשר בין הדברים.

אתה צריך להגיע לבנקאי שלך, להסביר לו את המצב ולהגיד שאתה צריך הלוואת גישור.

כמובן אם אכן מדובר בהלוואת גישור, אם אתה רוצה להשאיר את הכסף אצלך אחרי המיכרת הרכב ולהשתמש בו לקניית האופנוע אז כבר הלוואה רגילה.

בכל אופן זה סה"כ הלוואה מהבנק בין אם זה לתקופה קצרה(חודש+/-) או הלוואה לתקופה של כמה שנים.

2017 Type R

פורסם

זהו שכרגע אני לא מדבר על הלוואת גישור אלא על הסרת שעבוד.

פורסם

מה שתיארת זה בדיוק מה שצריך לעשות. גש לבנק, תבקש הלוואה על יתרת הסכום של הרכב המשועבד, תעביר את הכסף לבנק איגוד ותפרע את ההלוואה, עם פרעון ההלוואה ישחררו לך את השעבוד. תמכור את הרכב , והכסף מהמכירה יכנס אליך. פשוט :)

Lexus CT200H

פורסם

שיעבוד רכב = רכב נקלק כי ערב להלוואה של בנק.

בנק לא אשחרר את שיעבוד אלא עם תסגור עמו חשבון.

איך לעשות זאת פירטו כאן כבר מעל.

פורסם

השאלה שלי היא אם השגתי את הכסף, אני יכול לגשת לבנק שלי ולא לבנק איגוד ליסינג ולבצע הסרת שעבוד ברגע שאני מכניס כסף לחשבון או שאני חייב לפנות לבנק איגוד ליסינג?

פורסם
למי הרכב משועבד? זה כתוב ברישיון.

המימון נלקח באמצעות בנק איגוד ליסינג אז משועבד לאיגוד ליסינג, השאלה אם יש אפשרות לטפל בנושא הזה דרך הבנק שלי או שחובה לטפל בזה מול איגוד ליסינג.

• תוכן חדש...