Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי סיריון 2006 ויש לי 3 בעיות כרגע:

1. המזגן בדר"כ רק מאוורר כאילו ממש לא מרגישים ממנו איזשהו קור. איך יודעים אם זה גז או משהו אחר בעצם?

2. החלונות בצד השמאלי של האוטו בעייתים מאוד. הרבה פעמים הם לא מגיבים לכפתורים כשאני מנסה לעלות אותם. במיוחד אם נגיד רק הדלקתי את האוטו והוא עדיין על P ועם אמברקס למעלה, 90% שאם אני יוריד את החלון אני לא יצליח לעלות אותו. מצד שני אם נגיד אני נוסע והרכב על D ואמברקס למטה 90% שהכפתורים יעבדו כרגיל.

מה זה יכול להיות לדעתכם?

3. משהו ממש שולי אבל מסקרן אותי, כל פעם כשאני מפעיל דיסק או רדיו אחרי 2 דקות בערך זה קופץ לי לרדיו (גם אם הייתי על דיסק) לתחנה בערבית. מה זה יכול להיות?

4. זה בעיקר שאלה - בנוגע ללחץ אוויר נכון, האם מה שקובע זה הרכב או הצמיגים?

חוץ מזה, שאלה כללית לבעלי הסיריון כאן - האם 1:13 בנסיעה בינעירונית זה תקין?

תודה מראש לכולם

עריכה אחרונה על ידי nhhbhdv
פורסם
היי,

יש לי סיריון 2006 ויש לי 3 בעיות כרגע:

1. המזגן בדר"כ רק מאוורר כאילו ממש לא מרגישים ממנו איזשהו קור. איך יודעים אם זה גז או משהו אחר בעצם?

2. החלונות בצד השמאלי של האוטו בעייתים מאוד. הרבה פעמים הם לא מגיבים לכפתורים כשאני מנסה לעלות אותם. במיוחד אם נגיד רק הדלקתי את האוטו והוא עדיין על P ועם אמברקס למעלה, 90% שאם אני יוריד את החלון אני לא יצליח לעלות אותו. מצד שני אם נגיד אני נוסע והרכב על D ואמברקס למטה 90% שהכפתורים יעבדו כרגיל.

מה זה יכול להיות לדעתכם?

3. משהו ממש שולי אבל מסקרן אותי, כל פעם כשאני מפעיל דיסק או רדיו אחרי 2 דקות בערך זה קופץ לי לרדיו (גם אם הייתי על דיסק) לתחנה בערבית. מה זה יכול להיות? - המקלט שלך תומך בפרוטוקול שידורים הנקרא RDS המאפשר פריצה של דיווחי תנועה. נסה לבטל את האופציה TA או TP ברדיו.

4. זה בעיקר שאלה - בנוגע ללחץ אוויר נכון, האם מה שקובע זה הרכב או הצמיגים? - קצר ולעניין - מה שממליץ ייצרן הרכב. את המידע תוכל למצוא בספר הרכב או על מכסה מיכל הדלק (הדלתית).

חוץ מזה, שאלה כללית לבעלי הסיריון כאן - האם 1:13 בנסיעה בינעירונית זה תקין?

תודה מראש לכולם

הרבה שאלות ! נתחיל בקטנה ונמשיך מחר.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לגבי הכפתורים של החלונות,בדגמי דייהטסו השונים החומר שמהם הוא עשוי פריך מאוד ונוטה להתפורר עם השנים.

סביר להניח שבחוץ הכול נראה שלם אבל בתוך היחידה ישנם חלקים שנשברו והתפוררו ולכן הקושי להוריד/להעלות את החלונות.

(מצטער אבל לא נראה לי שיש קשר להילוכים או לבלם היד)

ניתן להזמין את כל הפסנתר מחו"ל בעלות נמוכה,קל מאוד להחליפו לבד,יש לשים לב שרוכשים LEFT POWER WINDOW

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
הרבה שאלות ! נתחיל בקטנה ונמשיך מחר.

בנוגע לרדיו, גם אם זה ככה אני עדיין לא מבין איך זה הגיוני שתמיד אחרי דקה וחצי (פלוס מינוס כמה שניות אולי) זה עובר תחנה ולאותה תחנה..

בעניין המזגן צריך לראות אם המדחס בכלל ניכנס לפעולה.

אבדוק

לגבי הכפתורים של החלונות,בדגמי דייהטסו השונים החומר שמהם הוא עשוי פריך מאוד ונוטה להתפורר עם השנים.

סביר להניח שבחוץ הכול נראה שלם אבל בתוך היחידה ישנם חלקים שנשברו והתפוררו ולכן הקושי להוריד/להעלות את החלונות.

(מצטער אבל לא נראה לי שיש קשר להילוכים או לבלם היד)

ניתן להזמין את כל הפסנתר מחו"ל בעלות נמוכה,קל מאוד להחליפו לבד,יש לשים לב שרוכשים LEFT POWER WINDOW

תומר

זה סבבה לדעתך?

http://www.ebay.com/itm/LHD-Electric-Power-Window-Master-Control-Switch-for-DAIHATSU-SIRION-TERIO-SERION-/322096517560?hash=item4afe72d1b8:g:WUAAAOSwMHdXQ7v4&vxp=mtr

פורסם
בנוגע לרדיו, גם אם זה ככה אני עדיין לא מבין איך זה הגיוני שתמיד אחרי דקה וחצי (פלוס מינוס כמה שניות אולי) זה עובר תחנה ולאותה תחנה..

הבעיה נפתרה ?

פורסם
המזגן בדר"כ רק מאוורר (ממש לא מרגישים ממנו איזשהו קור). איך יודעים אם זה גז או משהו אחר בעצם?

ושאלה כללית לבעלי הסיריון כאן - האם 1:13 בנסיעה בינעירונית זה תקין?

ערכתי את השאלות שלך עליהן אשיב, אבל קודם כל אתה חייב תשובה למרק בנושא הרדיו. אז אל תשכח לפעול ולעדכן אם הועיל.

בנושא המזגן, סביר שחסר גז אבל יכולות להיות גם סיבות אחרות. אם אתה מגוש דן תוכל לקפוץ אלי (פנה בהודעה פרטית) ואנסה לעזור לאתר את הבעיה.

צריכת הדלק סבירה אף כי אחד הבנים שלי שברשותו סיריון מאותו שנתון מצליח לנסוע גם 14 ואפילו 15 ק"מ לליטר במישור, כשאין יותר מדי פקקים ובנסיעה רגועה.

יוסי

פורסם

שוב, בנוגע לכפתורים של החלונות - שווה לקנות את זה ופשוט להחליף?

http://www.ebay.com/itm/LHD-Electric-Power-Window-Master-Control-Switch-for-DAIHATSU-SIRION-TERIO-SERION-/322096517560?hash=item4afe72d1b8:g:WUAAAOSwMHdXQ7v4&vxp=mtr

הבעיה נפתרה ?

כן! עשיתי את זה היום. תודה

ערכתי את השאלות שלך עליהן אשיב, אבל קודם כל אתה חייב תשובה למרק בנושא הרדיו. אז אל תשכח לפעול ולעדכן אם הועיל.

בנושא המזגן, סביר שחסר גז אבל יכולות להיות גם סיבות אחרות. אם אתה מגוש דן תוכל לקפוץ אלי (פנה בהודעה פרטית) ואנסה לעזור לאתר את הבעיה.

צריכת הדלק סבירה אף כי אחד הבנים שלי שברשותו סיריון מאותו שנתון מצליח לנסוע גם 14 ואפילו 15 ק"מ לליטר במישור, כשאין יותר מדי פקקים ובנסיעה רגועה.

יוסי

הבנתי, תודה רבה. ולא אני מהדרום.

לגבי הצריכת דלק, אפשר להגיע גם ל1:16 זה תלוי בנהיגה...

אבל זה נשמע תקין...

הבנתי, תודה!

פורסם
שוב, בנוגע לכפתורים של החלונות - שווה לקנות את זה ופשוט להחליף?

מכיוון שאינני מכיר את רכבך הייתי מציע לך לבדוק מול מוסכי הייבואן את עלות החלק ולהחליפו לבד.

אפשרות נוספת למצוא את המק"ט המדוייק של החלק שאתה רוצה לרכוש ורק לאחר מכן לקנות באיביי.

פורסם (נערך)
מכיוון שאינני מכיר את רכבך הייתי מציע לך לבדוק מול מוסכי הייבואן את עלות החלק ולהחליפו לבד.

אפשרות נוספת למצוא את המק"ט המדוייק של החלק שאתה רוצה לרכוש ורק לאחר מכן לקנות באיביי.

בארץ הם רוצים לפחות 200.. בנוגע למק"ט, לא ראיתי שמופיע שם את האמת.

בכ"מ, זה בדיוק אותו חלק ולאותו רכב והמוכר נראה מאוד אמין. מהן האופציות לנפילה?

עריכה: הרגע שמתי לב שמדובר על רכב שונה של דייהטסו.. terio?

בכל האינטרנט מה שאני מוצא רשום תמיד sirion terio. ובאלה שמופיע שנים רשום בדרך כלל 98-2001..

עריכה אחרונה על ידי nhhbhdv
פורסם

תשמ'ע, אל תקנה לפני שאתה בטוח ב-100 אחוז שזה מתאים לרכבך לפי מק"ט. תמונות באיביי זה להמחשה בלבד. :roll:

במחיר של 200 שקלים לחלק מקורי הייתי קונה בארץ וסוגר את הפינה.

• תוכן חדש...