Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי רכב לפני שלושה חודשים משלמה סיקסט,חווית הקנייה הייתה בסדר גמור,הטופס בדיקה שהם הראו לי היה לא רחוק מטופס הבדיקה שאני עשיתי במכון שאני בחרתי,הם התחייבו לפני הבדיקה שהם יתקנו את כל הליקויים והתחייבו שאם יהיה שאסי בבדיקה אז הם יחזירו לי את הכסף,לא הייתי צריך לשלם מקדמה לפני שראיתי ונסעתי על הרכב...סה״כ בנתיים אין תלונות.

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
אני לא הייתי מזדרז לדרג, בהרבה מהמקרים חוויית השירות מושפעת מאד מהנציג שנפלת עליו.

את החוויה הזוועתית שקיבלתי בטרייד מוביל, ליתר דיוק (חיפה), היתה מ2 נציגי שירות שבסוף הפנו אותי למנהל, שגם הוא בעצמו עושה מהלקוחות צחוק.

תנחומיי למי שיקנה מהחברה הזו.

פורסם

בכל מקרה שלא יהיה:

- לא קונה רכב ממגרש בנתניה והאזור.

אשמח לדעת מה הבעיה במגרשים בנתניה, האמת שראיתי שם רכב שאני מחפש עם קילומטראז' נמוך ושקלתי לקנות מהם, עדיין לא הלכתי לראות.

פורסם (נערך)

בהחלפות רכב (טרייד אין) יש לבדוק הצעה לפרטי פרטים.

סוכן בסוכנות ליסינג שמאד מומלצת קיבל את פני בחביבות וחום,

פתאום חשבתי שאני חולם:

הנציג נותן לי מחירון(!!) על הרכב שלי+כן מחשיב חודשי עליה לכביש+

תוספת על יד 1 פרטי+תוספת על מעט ק''מ ועוד ועוד........

עלץ ליבי מתענוג.

הקטע הגיע סכום ההפרש לשלם,את כל ה''הטבות'' שנתן בטובו גילם

בריבית ד'ריבית במחיר הרכב החדש.

(אני לא ילד וגם לא נראה כזה אינני יודע מה הוא ראה לנגד עיניו)

הלכתי לסוכנות רכב חדש ויצא לי כמעט אותו סכום לשלם אולי כמה

אלפים זניחים יותר,כאשר אם לא הזכרתי אצלו 0 ק''מ (אני יד שניה

ושווי הרכב כ 10-14 אחוז מתחת למחירון)

ההצעה הכי טובה שיש לי להציע זה:

1. תשוו מחירים גם מול היבואן.

2. לא למהר. החיפזון מהשטן.

3. אם ליסינג 0 ק''מ אז עדיף במזומן ולא טרייד אין. תשוו בין היבואן

לגבי מחירים,אחריות,ואבזור.

4. טיפ הכי גדול לקרא את סעיף 2 שנית.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

את הפוקוס שלי קניתי לפני 5 שנים מטופ טרייד.

הייתה חוויה חיובית בסה"כ, לא יודע איך הם כיום ....

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

יש לי ניסיון עם אוויס,אלבר ואוטוסנטר.

באוויס חוויתי המון שקרים,רכבים במצב לא טוב, הבטחות שווא וכו'. בסופו של דבר לא רכשנו מהם.

באלבר יודעים לרצות את הלקוח בתכלס אבל יש להם הרבה כשלים בתקשורת בתוך החברה, פתאום הרכב שאתה אמור לרכוש הולך לאיבוד לסניף אחר,פתאום הוא ניזוק בהורדה מהגרר,פתאום אין אישור למכור לך אותו ופתאום ופתאום ופתאום... בסופו של דבר הצלחתי לקנות מהם רכב אחרי המון זמן שחיכיתי לו מהרגע שהוא הובטח לי (הובטח במאי,נרכש בנובמבר). הרכב היה במצב טוב כמו שהובטח לי וכל הריג'קטים הקטנים טופלו לשביאות רצוני.

החברה המושלמת בעיני היא אוטוסנטר, שרות כמו שחוויתי באוטוסנטר לא חוויתי בשום בית עסק לדעתי בארץ. מהרגע שנכנסת עושים הכל כדי לרצות אותך, הוגנים איתך במחיר, מדברים איתך בגובה העינים, רכבים במצב ממש טוב,טיפולים מתועדים ובזמן (גם באלבר אגב הכל חשוף כלפיך).

בסופו של דבר רכשנו רכב אחד מאלבר ורכב אחד מאוטוסנטר באותו זמן,בהפרש של כמה חודשים. לאלבר לא אחזור רק בגלל כל הכשלים הפנימים שלהם ולאוטוסנטר אין מצב שלא אחזור ברכב הבא שלי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הכי מצחיק שבמגרש אחד של החברות הגדולות המליצו לי לקחת רכב שהיה בהשכרה עם 140 אלף. אמרתי לו שרכב כזה פשוט עבר התעללות מצד הנהגים אז הוא בשלו שזה רכב מאוד שמור והנהג הישראלי שומר על הרכב אמרתי לו מתי הוא הגיע לישראל מלפלנד.אותו סנטר שמעתי עליהם דברים טובים .

פורסם

אני דווקא הייתי מתמקד בלקוח פרטי עם רכב פרטי מיד נמוכה ועם היסטוריית טיפולים מוכחת.

ובעניין מגרשים, כעיקרון מגרשי יבואנים הם מקום טוב להתחיל בו.. החוויה לרוב סובייקטיבית.

לי ולחברים יש ניסיון טוב עם אוטודיל (חיפה)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כלל אצבע בעיני: עדיף לקנות במגרשי היבואנים את הרכב שלהם ולא מה שמגיע אליהם במקרה מטרייד אין.

למשל, באחד מהמגרשים המומלצים כאן ניסו למכור לי בזמנו ניסן קשקאי שהם בדרך כלל לא מתעסקים בו. הנציג הסימפטי (דיברנו על טיולים לחו"ל ומה לא) סיפר שזה רכב חדש אצלם, שהוא מכיר את המוכר (הפדנט) ומה ההוא קנה במקום, הרכב שמור והמליץ מאוד. אלא מה, שבסוף שמתי יד על טופס הבדיקה של הרכב כשנכנס לשם, והכל היה שקרים. הרכב היה זרוק שם כמעט שלושה חודשים וכבר כשנכנס היה מוזנח בכמעט כל פרמטר. הם פשוט מתו כבר להיפטר ממנו.

לדעתי זה קורה פחות עם רכבים שמוכרים להם יותר.

דווקא מלובינסקי התרשמתי, בדיוק בגלל שיש להם המון C4 אפשר למצוא במחיר נוח עם קילומטרז' סביר והם נותנים שנתיים אחריות על המכלולים העיקריים ברכבים שלהם. אני לא מבין למה שאלת האחריות לא עולה כאן כעניין מרכזי. אוטודיל למשל הציעו שלושה חודשים כשהתעניינתי.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

טיפ - כשמראים לך בדיקה מטעמם , ידוע לכולנו לא להתייחס כלל אלא לבדוק בעצמך .

אך בנוסף שימו לב לתאריך הבדיקה "מטעם"

אם הרכב טרי אצלם - אפשר לשקול . אם לא , כנראה זה רכב מוזנח ושבור.

עלה לי 300 שקל ללמוד את הטיפ הזה

• תוכן חדש...