Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נשבר הפין מבזק והמחירים שלהם.

מאחר ואנחנו כבר בשנת 2017 אני חושב שהגיע הזמן להיפרד לשלום מהגוף הארכאי הזה ולעבור לחבילת תקשורת של אחת החברות.

האם יש המלצות על וסדר גודל של מחירים לחבילה שכוללת טלפון קווי, ספק ותשתית? (לא הוט)

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מהניסיון שלי, מרק10 צודק.

ניסיתי חבילה של אקספון 018 (תשתית בזק שוק סיטונאי), היה בסדר אבל כל כמה ימים צריך לאתחל את הראוטר.

עכשיו אני עם חבילה של פרטנר (תשתית בזק שוק סיטונאי), גם כאן צריך מעת לעת לאתחל את הראוטר.

זה לא נורא אבל מרגישים הבדל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אז תעבור ל""שוק הסיטונאי"" ולאן בדיוק הכסף שלך יעבור? לבזק דרך צד ג',אתה לא נפרד מאף אחד רק מקבל שרות גרוע יותר. בזק גובה מאותו צד ג' הרבה כסף פר ביקור טכנאי, האינטרס שלו להמעיט בביקורים האלו.

ולא הזכרתי את עלות המודם שבזק מסבסדת.

הוט זולה יותר והשרות שלה טוב משמעותית מזה של סלקום.

פורסם
בזק, הכי טוב שיהיה בבית.

לא צוחק.

אם אתה גר רחוק מארון הdsl, בזק זה הכי גרוע, אפילו יותר מהנבלה שנקראת hot

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

~

באזור שלנו בזק + בב"ל עושים עבודה יפה כבר מעל עשור.

לפני חצי שנה הייתי צריך לחדש חוזה, פניתי אליהם בנימוס וביקשתי שיתנו הצעה תחרותית שעומדת בסטנדרט המקובל כיום בשוק. נתנו הצעה גבוהה תו"כ שיגול מוח על איכות השירות שלהם, ואם לא טוב לך - לך. אז הלכתי.

ספציפית, הלכתי לאקספון. נתנו הצעה יפה, ניסיתי להתחבר אליהם דרך אתר האינטרנט וגיליתי שהמנגנון לא עובד. יופי אקספון. בינתיים ביקשתי להתנתק מבזק, ואז קיבלתי כנהוג טלפון משימור לקוחות, הפעם ממישהו שהייתה לו סמכות להשוות מחיר. לאחר הריקוד המטומטם והמיותר הזה, חזרנו לשגרה.

בסופו של יום אנחנו ממשיכים להיות לקוחות מרוצים של בב"ל, הפעם בשיטת השוק הסיטונאי, כלומר ללא אינטראקציה ישירה עם בזק במקרה של תקלות. המודם היה שלהם אבל כבר שולם במלואו, מה שהקל על המו"מ. כל מה שנדרש כדי 'לעבור' היה הליך קצר של תכנות המודם מחדש ושינוי כמה פרמטרים.

דוד שלי משתמש בסלקום ומרוצה למדי, אבל בלי טלפון קווי.

פורסם

האינטרנט של הוט סביר ברוב המקומות. הבעיה היא באיכות המתקינים שלהם.

אצלי הגיע מתקין, הסתבך סביב עצמו וארון התקשורת הראשי במשך שעה וחצי, השיג תקשורת והלך. אחרי שלוש שעות - אין רשת.

ארבע שעות נוספות אח"כ, כשהצלחתי להגיע לנציג אנושי ולהבין שטכנאי אראה רק בעוד שבוע, נמאס לי ויצאתי להעיף מבט בארון. שם גיליתי שהטכנאי ניתק את הדירה השכנה מהחיבור הראשי שמגיע מהמרכזיה וחיבר אותי. השכן החזיר הכל לקדמותו.

כמה משחקי הלוך ושוב בינינו לאימות הבעיה ולמחרת השכן חיבר מפצל והכל בא על מקומו בשלום. אבל מה לכל הרוחות קרה מלכתחילה?!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אם אתה גר רחוק מארון הdsl, בזק זה הכי גרוע, אפילו יותר מהנבלה שנקראת hot

הארון של בזק במקרה שלי נמצא 5 מטר מהבית שלי.

לפני שנתיים בזק החליפה או שדרגה חלק מהתשתית ברחובות ברמת-גן לסיב אופטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
האינטרנט של הוט סביר ברוב המקומות. הבעיה היא באיכות המתקינים שלהם.

+1.

לפני כ-3 שנים הוט פיטרה חלק גדול מאנשי ההתקנות והתמיכה ועברה לעבוד עם קבלנים. ככה גם נראית התמיכה שלהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה אפילו גרוע יותר ממה שתיארת:

להוט יש חברה קבלנית להתקנות שהיא בעצם לא זו שעושה את העבודה אלא מביאה קבלני משנה אחרים, חלקם קבלנים פרטיים וחלקם עובדי חברה קבלנית נוספת.

זה כמו שתבקש מחבר לעזור לך, הוא ישלח את השכן שלו שיביא את בן דוד שלו שיגיד לבן שלו לעזור לך ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...