Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
300 פלוס מע"ם, על חתיכת נייר עם קצת דיו עליה, ו-3 שניות זמן עבודת מחשב...

יש חוצפה ששוברת שיאים חדשים בכל פעם מחדש.

לך תדע, יש מצב שזה עבד יופי על אנשים מסכנים אחרים, אפילו.

כמו שיש מחירון על חלפים ועבודה, מעניין אם המציאו, גם לגבי זה, איזה-שהוא "מחירון"...

הוא כתב 300 שקל לפני מע"מ חחחח

יעני 350 שקל..

החוצפנים גם לא שכחו לציין לא כולל מע"מ.

נוכלות ..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזהו רק קצה הקרחון של עיוות מחירי מוסכים מורשה היבואן. כל רכב חדש שקניתי הרגשתי "מחוייבות" לטפל במוסך מורשה יבואן ושילמתי בהתאם (כלומר מחירים מטורפים). לא רק ששילמתי בהתאם, עוד לא מצאתי צדיק אחד בניהם. אם זה בחוסר מקצועיות (אבחונים שגויים שעולים אלפי שקלים לחינם, חוסר אבחון), אם זה ביושרה מפוקפקת ובשקרים במצח נחושה רק כדי להוציא מהלקוח עוד כסף. איני אומר שכולם כאלה, אני רק אומר שהיכן שהייתי, וזה מספר סוגי רכבים, כך מצאתי, לצערי.

פורסם

מדובר במוסך של חמדנים ונוכלים באם אכן ביקשו כסף על היסטוריית טיפולים. כדאי לידע את ההנהלה של היבואן בקשר למוסך שמדובר עליו. מקווה שיטפלו בנושא הזה.

פורסם

היום גיליתי שגם בתי חולים דורשים סכום כזה על שניים שלושה עמודים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לאחר סירוב קבלת היסטורית טיפולים ממוסך מורשה פורד באשדוד, פניתי ישירות לדלק מוטורס, ושלחו לי לאחר הוכחת בעלות את היסטורית הטיפולים תוך פחות משעה ובחינם.

החוצפה של המוסך הזה חוצה כל גבול אפשרי ! לא יאומן פשוט.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

שיש מי שישלם אז יש מי שיידרוש תשלום. לא חסרים פראיירים שפשוט היו משלמים ובטוח שבעבר גם שילמו. לא ברור לי איך אנשים שגובים סכום שכזה על דבר שכזה ישנים בלילה בשקט!

פורסם
שיש מי שישלם אז יש מי שיידרוש תשלום. לא חסרים פראיירים שפשוט היו משלמים ובטוח שבעבר גם שילמו. לא ברור לי איך אנשים שגובים סכום שכזה על דבר שכזה ישנים בלילה בשקט!

ישנים כמו תינוקות אחרי מטרנה.

בישראח ממזמן אין כזה דבר שירות לקוחות.

יש רשעות כנגד הלקוחות. והלקוחות כמו בשיר .מי שנדפק פעם כבר לא יכול להגמל יותר

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

חוצפה ללא גבולות.

אבל אם המוסך הזה הוא לא מוסך רשת, אלא מוסך פרטי שמורשה מטעם היבואן, היסטורית הטיפולים לא מופיעה במחשבי היבואן, אלא רק במחשבי המוסך. וזו כנראה הסיבה שהם מרשים לעצמם לסחוט כסף עבור המידע.

פורסם
היום גיליתי שגם בתי חולים דורשים סכום כזה על שניים שלושה עמודים .

אין קשר בין מה שסיפר עליו פותה״ש (סופר מקומם ושיטת מצליח) למה שכתבת (תקין לחלוטין וכך פועל).

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

על טיפול שעברת

ואם ככה זה פועל זה אומר שזה תקין ?

עריכה אחרונה על ידי Wonka
ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

^^^

אסביר,

כל מטופל שעבר טיפול פלוני רשאי לקבל את רשומת הטיפול בסיומו, ללא עלות- למשל: סיכום פגישת ייעוץ, סיכום אשפוז, פיענוח+ דיסק בדיקת הדמיה וכו׳.

בקשה של חומר מלא (למשל לא רק סיכום אשפוז , אלא כל תיק האשפוז או למשל תיק מלא מקופח לאורך שנים) שלא לאחר הטיפול הספציפי, עולה כסף, בדכ מחיר סביר דפנציאלי ביחס כמות/סו ג החומר המבוקש.

זה תקין לחלוטין ומגובה בחקיקה וביקורת.

מאידך, אין שום מקום לבקש תשלום על היסטריית טיפולים והדבר לא מגובה בחקיקה, אפילו לא בנוהג. גם בתוך צ׳מפיונס, אין בקשה לתשלום כדבר שבשגרה ולכן הבקשה מפותה״ש תמוהה.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אני דיברתי רק על סיכום אישפוז שני עמודים שרשום בהם בכלליות על ההליך שבוצע .

פורסם

^^^

אבל מישהו אחר ידבר על רשומה רפואית אחרת או רחבה יותר.

כאמור, אתה זכאי לקבל אותו מיד עם תום האישפוז ללא עלות (ואפילו מחויב כי לעיתים יש שם המלצות להמשך). רוצה אח״כ, יעלה לך כמה גרושים.

מכל מקום, זה לא נושא השרשור, והדרישה שהוצגה לפותהש פשוט לא לעניין.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בן - אתה מבין שאין שום הבדל בין מוסך לבית חולים??

אם כבר - הייתי מצפה מבית חולים לא לעשות כזה תרגיל למישהו שהמידע שהוא מבקש הוא חלק מהבריאות שלו והוא כנראה צריך אותו להמשך טיפול.

בשני המקרים אתה מבקש מידע על משהו שכבר שילמת עליו - אין שום הבדל ואין מקום לבקש כסף עבור המידע הזה, במיוחד לא כשמדובר בחבילת דפים.

פורסם

בשני המקרים המידע נמצא במחשב והוא זמין לכל אחד שיש לו הרשאה בסיסית ומעלה , לא רואה הרבה הבדל בין המקרים למעט החוק ואני לא מזלזל בכך אבל גם חוקים צריכים להשתנות .

אם תגיע לעסק שרכשת בו מוצר ותבקש העתק מהחשבונית של הקנייה (לא משנה מה הסיבה) והמוכר ידרוש תשלום על ההעתק?

• תוכן חדש...