Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי בנתיב פנייה שמאלה ברמזור. רכב שהיה בנתיב הימני (נתיב שממשיך ישר) רצה להכנס לנתיב השמאלי, הוא אותת וצודד טיפה שמאלה ואז במרווח שנוצר ביני לבין הרכב שלפני הוא נכנס פתאום.

אני הייתי מרוכז ברמזור וברכב שלפני, לא ראיתי שהוא מתפרץ והמשכתי ישר. פגעתי בו ועפתי לאי תנועה שמשמאלי.

 

להבנתי האשם זה הנהג מימין שעבר לנתיב שלי. רק רציתי לוודא שאין בי אשמה על כך שלא בלמתי בשנייה וחצי שהוא נכנס לי לנתיב.

אשמח לחוות דעתכם.

תודה רבה

פורסם

האם הרכב שפגעת בו הספיק להתיישר טרם הפגיעה? באיזה מקום ברכב פגעת בו (כנף אחורית שמאלית, פגוש אחורי)?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כלומר תחילת הכניסה לנתיב שלך

 

רוב האשמה שלו

 

כדי לעוף לאי השמאלי היית קצת במהירות

 

סתם שאלה סקרנית

 

נרשמת לפורום באוגוסט 2009 ועד היום לא כתבת בו מאומה:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה זה אומר למעשה "רוב האשמה"?

בחברת הביטוח זה ייחשב לי כתביעה שתעלה לי את הפרמיה? אשמח להסבר

כדאי לשלוח לחברת הביטוח את הצילום של המצלמת רכב?

 

ולשאלתך -

יש לי ניק אחר בפורום. כעת השתמשתי במייל השני שלי כדי למנוע זיהוי וכשבאתי להרשם המערכת כתבה לי שהמייל כבר במערכת.

כנראה שבזמנו ניסיתי להרשם קודם עם המייל הזה, ומשהו הסתבך עם האימות או ההרשאות ובסוף נרשמתי עם המייל השני.

פורסם

נלך איתך בטוב ונקבע שכל האשמה היא של הרכב הנדחף. בייחוד אם יש לך סרטון שמראה זאת

 

ואז אתה רק מודיע לחברת הביטוח שלך ותובע את הנזק שלך מהנהג הנדחף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
האם הרכב שפגעת בו הספיק להתיישר טרם הפגיעה? באיזה מקום ברכב פגעת בו (כנף אחורית שמאלית, פגוש אחורי)?

 

ואם הנזק היה פגוש אחורי, כנף אחורית שמאלית זה מוריד מהאשמה של הרכב הנדחף?

עריכה אחרונה על ידי vitek15
פורסם

אם הרכב ה"נדחף" הספיק להתיישר טרם הפגיעה, והנזק לפגוש אחורי בלבד לצורך העניין , ללא נזקי צד, הרי שהאשם היא 100% של הפוגע. תעיין בפס"ד והיווכח .

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

^ אין ספק שהאשמה תיהיה על רכב שפגע בו.

השאלה שלי הייתה האם יש מחלוקת בחלוקת אחריות כאשר הנזק הוא כפי שתיארתי.

פורסם

במקרה כזה ,חלוקת האשם תיהיה 80/20 ,כאשר הרכב הפוגע נושא ב20% מעלות הנזק. כמובן שם כל חלוקה עד כדי 50/50אפשרית

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

×
×
  • תוכן חדש...