Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 4.1.2022 בשעה 09:47, סולל הדרך כתב:

הקבצים משתנים מעת לעת כתלות בגרסת המערכת. גיל קאר משקיעים לא מעט מאמץ בכדי לחסום את יכולת הפריצה (במקום להשקיע מאמץ ביציבות המוצר, הוספת ספוטפי או גוגל מאפס שבוודאי לא פוגעות בבטיחות הנסיעה). מי שמפתח גירסאות פריצה חדשות בטח לא יתן אותם בחינם ואם תטען את הקבצים הלא נכונים, במקרה הרע זה לא יעבוד ובמקרה העוד יותר רע... המערכת תהפוך לעציץ!

בגרסאות האחרונות מתוך אותה גישה שרותית הם גם דפקו את זמן העליה של מצלמת הרווס למספר שניות ואצל חלק מהמשתמשים הוויז הפסיק להתחבר לרשת (ואת זה הם מוכנים לפתור בעלות של 180 ש"ח...אחרי שהם קילקלו את זה!)

העצות שלי.
1. לא לשדרג גירסה בשום מקרה!

2. הפיתרון הזול הוא פריצה ולתת למקצוען לעשות אותה. 300 ש"ח זה סכום סביר והוא כולל התקנה גם של נטפליקס, יוטיוב, ערוצי טלווזיה וכד... ועדיין אתה נשאר עם HU חלש מאוד.

3. להחליף למשהו טוב

מכיר מישהו שעושה את זה בצפון?

הקבצים משתנים מעת לעת כתלות בגרסת המערכת. גיל קאר משקיעים לא מעט מאמץ בכדי לחסום את יכולת הפריצה (במקום להשקיע מאמץ ביציבות המוצר, הוספת ספוטפי או גוגל מאפס שבוודאי לא פוגעות בבטיחות הנסיעה). מי שמפתח גירסאות פריצה חדשות בטח לא יתן אותם בחינם ואם תטען את הקבצים הלא נכונים, במקרה הרע זה לא יעבוד ובמקרה העוד יותר רע... המערכת תהפוך לעציץ!

בגרסאות האחרונות מתוך אותה גישה שרותית הם גם דפקו את זמן העליה של מצלמת הרווס למספר שניות ואצל חלק מהמשתמשים הוויז הפסיק להתחבר לרשת (ואת זה הם מוכנים לפתור בעלות של 180 ש"ח...אחרי שהם קילקלו את זה!)

העצות שלי.

2. הפיתרון הזול הוא פריצה ולתת למקצוען לעשות אותה. 300 ש"ח זה סכום סביר והוא כולל התקנה גם של נטפליקס, יוטיוב, ערוצי טלווזיה וכד... ועדיין אתה נשאר עם HU חלש מאוד.

3. להחליף למשהו טוב

העצות שלי.

3. להחליף למשהו טוב

העצות שלי.

3. להחליף למשהו טוב

העצות שלי.

3. להחליף למשהו טוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי הגעתי ללופ הזה ב2024 כמעט 2025

אני אשמח אם מישהו יעזור לי במערכת של היונדאי 5.1.1 אני מנסה להוריד את הקובץ למערכת דרך הRCOVERY וזה כן מזה שיש חבילה כאילו הUSB אבל רושם UPDATE FAIL לא משנה מה אני עושה גם איפוס מערכת לא עזר 

פורסם
בתאריך 30.10.2020 בשעה 20:37, Liraz_e כתב:

אהלן,

חיפשתי דיי הרבה ואני לא מוצא קבצים/מדריך .... אשמח לעזרה או הפניה איפה להמשיך לחפש.

Mitsubishi Outlander 2019

MGCOL_MITSU2

Android 5.1.1

msm8909

גרסאת ליבה - 3.10.49 Fri May 8 15:15:52 CST 2020

צריך עוד פרטים ? שלחו לי הודעה 

תודה רבה.

היי אשמח לקבצים.

לא יכול לשלוח הודעה כי רק יצרתי משתמש ואין לי עדיין 20 פוסטים, לא עובר סף..
האמת שגרסת הליבה שלי מתאריך ישן יותר - Fri May 18 16:49:19 CST 2018 3.10.49, אז אני מנחש שזה יתפוס בכל מקרה כי אני כן על אותה גרסת מערכת אנדרואיד

בתאריך 20.10.2019 בשעה 18:14, Wiseman כתב:

האם הקבצים מתאימים גם לאאוטלדר 2019??

ואיך אפשר להכניס את המערכת למצב recovery אם אין בה כפתור power

בתמונה הדגם של המערכת IMG_20191020_144114.jpg

מצאת פתרון?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל: הנה הקבצים שהעלו פה מסודרים לפי תיקיות:

https://drive.google.com/drive/folders/1c6POXswXUNa_XV5Mk4faYIMwa5BpyJ03?usp=sharing
הדבר היחיד שמשנה זה לוודא את הגרסה של המערכת, אם היא תואמת את המדריך, הכל בסדר.
אני בעצמי עשיתי את זה לפני 2-3 שנים בגיל 15, אם אני הצלחתי כל אחד יכול. פשוט לעקוב אחרי המדריך (פתיחת מולטימדיה יונדאי ומיצובישי.pdf).
עכשיו לגבי האפליקציות, אתם חייבים לוודא שהאפליקציה תומכת בגרסת האנדרואיד על המולטימדיה 4.4.2 או 5.1.1. אני התקנתי את הגרסה האחרונה של וויז ל5.1.1 והיא עדיין עובדת מצויין (רק באג קטן שחייבים ללחוץ על החיפוש אחרי שמחפשים מקום ואי אפשר לבחור מהאפשרויות המהירות).
איך להתקין אפליקציות:
1. לכו לאתר שמציע גרסאות ישנות של אפליקציות כמו APKMirror או חפשו "*שם של אפליקציה* apk old version"
2. בתוך האתר חפשו את הגרסה המתאימה, צריך פשוט ללחוץ על גרסה מסוימת ולראות אם היא מתאימה. כנסו תבדקו אם רשום 5+ או 4+ בהתאמה, אם רשום 6+ או מעל תנסו גרסה יותר מוקדמת, אם מתחת אז תנסו למצוא את הגרסה הכי מעודכנת (הגרסה האחרונה של וייז ל5.1.1 זה 4.89.0.1, האחרונה ל4.4.2 היא 4.75.0.3).
3. לחצו ותתקינו את הקובץ, אם זאת הפעם הראשונה שאתם מנסים, תקבלו פופ-אפ שאומר שנחסמה ההתקנה, פשוט תלחצו על האפשרות "הגדרות" שתהיה למטה ותאשרו, לחצו חזור ותמשיכו בהתקנה רגיל.
4. תתפללו שהגרסה עדיין עובדת, אנדרואיד 5 ו4 הם גרסאות מאוד ישנות וסביר להניח שלא כל האפליקציות יעבדו, לפי הניסיון שלי ספוטיפיי ווייז עובדים ב5.1.1

זהו, אם יש לכם שאלות תגיבו לי, אשמח לעזור.

• אהבתי 1
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום
עקבתי אחרי המדריך . כולל restore factory  ' auto update
כשהגעתי לUpdate basesystem  נפתח חלון עדכון לשתי שניות וחזר למסך הADVANCE ומשם לא התקדם יותר. כמובן שהיה ברכב דיסקאונקי עם שלושת הקבצים. אשמח לעזרה
יונדאי 2017
5.1.1

MGCOL2
8909MSM

פורסם (נערך)

טוב, אז פעלתי לפי ההוראות, זה לא עבד, זה התקין את האפליקציות אבל הן לא באמת נפתחו, פעם אחת אחרי שהמערכת עולה ומאז לא עבד.

עשיתי התקנה של הקובץ הגדול - המערכת עלתה, אין אפליקציות בכלל, הלאנצ׳ר נראה מהבהב, כן יכול לגשת להגדרות דרך תפריט ההתראות. 

כפתורים לא מגיבים, מצלמת רוורס לא מגיבה.

מע׳ mgcol_mitsu2 אנדוראיד 5.1.1 מעבד 8909, התקנתי את הגירסה של יונדאי.

לפני שאני מטיס את המערכת פח הזו ישירות לזבל, מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזו?

באותה נשימה, אם למישהו יש המלצה למע׳ אנדרואיד מאליאקספרס שמתאימה למיצובישי ספייס סטאר 2021, אשמח לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי un4get

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לא בוודאות, אבל הכבל בתמונה יכול לתת לך כיוון לכל הפחות:

ארוך טווח: יונדאי איוניק היא המכונית הכי נמכרת בישראל ב-2018 - Wheel חדשות  ומבצעי רכב

אני עם לאנסר, אצלי החיבור USB נמצא ליד (מעל) המצית בתוך תא קטן עם דלת הרמה.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 29.1.2026 בשעה 09:27, ברווז כתב:

לא בוודאות, אבל הכבל בתמונה יכול לתת לך כיוון לכל הפחות:

ארוך טווח: יונדאי איוניק היא המכונית הכי נמכרת בישראל ב-2018 - Wheel חדשות  ומבצעי רכב

אני עם לאנסר, אצלי החיבור USB נמצא ליד (מעל) המצית בתוך תא קטן עם דלת הרמה.

תודה, זה אכן נמצא איפה שצילמת שיוצא משם הכבל הלבן.

עברתי לפי כל ההוראות, הצלחתי נראה כי זה מתקין את המערת, אבל לאחר ההתקנה, שאני לוחץ על Exit מהמסך של ההתקנה הוא מבצע הפעלה מחדש של המערכת והוא נתקע שם במשך שעות - כלומר המסך השחור שמציג את הסמל של יונדאי ומשם שום דבר לא קורה.

מישהו יודע לעזור?

פורסם

חבר, לא אני צילמתי... לקוח מהרשת :lol:

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני יודע שזה לא המקום אבל בגלל האולי רלוונטיות. יש לי מסך של ASX (שלדעתי זהה לכל דגמי מיצובישי ויונדאי מהנתונים 2018-2020) שהוא כבר פרוץ ומגיע עם הדונגל carplay ואנדרואיד אוטו חוטי אלחוטי במחיר סמלי.

לא צריך לפרוץ... רק להחליף מכשיר.לנתק פלאג ולחבר מחדש.

IMG_4294.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...