Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראיתי שבקבוק של ליטר עולה 84₪ והחלפה אצלי היא מעל ל8 ליטר..

שזה יוצא מאד יקר!!

זה אמור להיות בטווח מחירים הזה?

אצל אבי המקורי די יקר. נסה אצל משה חלפים בפתח תקווה

https://www.mosheparts.co.il/product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94-m-v-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-1l

בכל אופן אפשר למצוא תחליפיים שעומדים בתקן הנכון. m-v של מאזדה בלבד (לא מרקון 5).

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בוודאי, השמן מאבד מהתכונות שלו ומפסיק לסכך את החלקים הנעים בתוך הגיר תוך כדי גרימת שחיקה מוגברת של כל מכלולי הגיר.

ואז מתחילות ההחלקות, הילוכים שלא עוברים, מכות בהעברת הילוכים וכו'...

אם לא הייתה סכנה של תקלה לגיר בעקבות אי החלפה, למה להחליף בכלל?

פורסם

שמע זה מוזר

אז איך יצרן רכב כדוגמת מאזדה אומר ללקוחות שלו שלא נדרש החלפה?!

יש פה סתירה עצומה בין מה שכתוב ונאמר אצל היצרן לבין דעת הקהל

פורסם

אני לא יודע מה השיקולים של היצרנים, לדעתי האישית מכיוון שגיר יכול לשרוד גם 10 שנים+ לפני שיתפגר מבלי שיחליפו לו שמן גיר היצרן מנצל את זה כדי לקבל הנחות משמעותיות בכל מה שנוגע לזיהום.

רכב שלא מצריך החלפת שמן גיר = פחות זיהום כי אין שמן שצריך להיפטר ממנו.

זאת אחת הסיבות לדעתי שגם הרבה יצרנים שמו מרווחי טיפול הזויים של 30,000 קילומטר בין טיפול לטיפול והרוב העלו את מרווח הטיפולים מ 10,000 ל 15,000.

פורסם

עדכון

המוסכניק החליף 4 קויילים מקוריים בעלות של 485 שח ללא מעמ

מי אמור לשאת בעלות?

יש לציין כי לא דלקה מנורת מנוע לפני כניסתי למוסך

עלות מטורפת!

פורסם

תשובה של המוסכניק

כי הפלגים שלך היו דפוקים תקולים , ונחשב ניהול מנוע לא הרגיש החטאות כי הקולים ככל הנראה היו גם לא משהו ,

כשהחלפנו אותם המחשב הרגיש החטאות בהצתה כי הקויל לא מספיק נותן ניצוץ חזק ובגלל זה הדליק מנורה

פורסם
כלומר הקווייל לא בסדר

השאלה איך פתאום הלך קוייל? בגלל פלאג לא תואם?

כן...בסיריון הסלילים רגישים מאוש למצתים תואמים או לא תואמים. אל תשים סליל סיני

עדכון

המוסכניק החליף 4 קויילים מקוריים בעלות של 485 שח ללא מעמ

מי אמור לשאת בעלות?

יש לציין כי לא דלקה מנורת מנוע לפני כניסתי למוסך

עלות מטורפת!

למה 4 קויילים ולא אחד (זה שהיה בבוכנה 2)? גם אתה וגם מאור הגעתם למסקנה שמדובר על קויל אחד.

לא רואה איך 4 קויילים מקוריים עולים בארץ 485 ש"ח+מע"מ. הם עולים יותר.

לדעתי, המוסכניק אמור לשאת בעלות. הכנסת רכב תקין למוסך ויצאת עם רכב לא תקין. Bkur6etb-10 לא מתאים לרכב ויכול להיות שהוא הרס את הסליל.

תשובה של המוסכניק

כי הפלגים שלך היו דפוקים תקולים , ונחשב ניהול מנוע לא הרגיש החטאות כי הקולים ככל הנראה היו גם לא משהו ,

כשהחלפנו אותם המחשב הרגיש החטאות בהצתה כי הקויל לא מספיק נותן ניצוץ חזק ובגלל זה הדליק מנורה

מה זה פלאגים שלך? הבאת פלאגים חדשים למוסך? אם כן, פישלת כנראה. אם מדובר על הפלאגים הישנים, איך הם לא שרפו את הסליל עד הכניסה למוסך? הסיפור לא נראה טוב.

פורסם

אני גם חושב שהוחלף אולי רק סליל אחד. מחיר כזה ל 4 סלילים לא הגיוני. אם הבחור שם פלאגים לא מתאימים הוא דיי בוודאות דפק סליל והחריות צריכה להיות עליו. אתה יכול להעלות צילום חשבונית?

פורסם
בגיר אוטומטי אני אישית ממליץ לבצע החלפה כל 45 אלף קמ..

מאור, אתה מקובע במקרה על תחזוקה של פעם? טכנולוגיות משתנות כל הזמן ואתה מציע תחזוקה היסטורית על רכב מודרני.

פורסם
מאור, אתה מקובע במקרה על תחזוקה של פעם? טכנולוגיות משתנות כל הזמן ואתה מציע תחזוקה היסטורית על רכב מודרני.

תחזוקה היסטורית שתגרום לכך שהרכב שלך ימשיך ליסוע במקום להפוך להיסטוריה בעצמו .

פורסם

אבל היצרן פיתח מוצרים חדשים מבחינה טכנולוגית שמתפקדים אחרת מבעבר והגיע למסקנה שאין צורך בתחזוקה היסטורית אז למה להמשיך בהרגלים של פעם? כי אנחנו מנחשים על סמך מידע אפסי שהמוצר סיים את חייו?

פורסם

בעל המאה הוא בעל הדיעה .

אם הכסף שלי קונה לי שקט נפשי בלהחליף שמן גיר כל 30,000 במקום אף פעם ...

אף אחד לא נפגע , רק מרוויחים, אני, החנות, הספק של החנות, חברת שליחות , היבואן, היצרן .

מה רע?

אני מעדיף שקט נפשי .

כנראה שאני לא היחידי גם...לפי השרשור.

• תוכן חדש...