Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכבה את החוסם באתרים "קטנים" כמו קארספורום זה המעט שאפשר לתרום לעלויות התחזוקה של האתר.

ורק בעקבות הפוסט הזה שמתי לב שלמרות שהחוסם (uBlock) מכובה, הוא עדיין עובד :?

+1

+1

+1

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן קפצה לי כרגע הודעת פרסומת ברגע שכיביתי את חוסם הפרסומות בדפדפן (אופרה).

אני בשמחה אלחץ על פרסומות שיופיעו מצד ימין או שמאל, אבל פופ-אפ זה כבר דבר מעצבן מאד.

פורסם

גם הפרסומות שקופצות מהצד מעצבנות אותי. הגזמה פראית גם פופים וגם פרסומות מהצד זה כבר נהפך למעיק.

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

מישהו בהנהלה החליט שהכסף שהוא עושה מהקהילה כאן זה לא מספיק, וצריך להעמיס עלינו עוד ועוד פרסומות בצורות מגוונות ומשונות מכל הכיוונים.

זה התחיל בתור פופאפ כשנכנסים לטופיק, עכשיו זה גם בלחיצה רנדומלית כלשהיא וגם הודעה קופצת כחלק מהדף באתר הסלולארי שאי אפשר להיפטר ממנו.

מעניין מה יוסיפו שבוע הבא.

אני בכל מקרה הולך להכריח את עצמי להוריד בצורה משמעותית את כמות הגלישה שלי כאן כאקט מחאה וגם כי זה פשוט מעצבן.

פורסם

אני בטוח שאם תפנה להנהלת האתר ותציע לשלם דמי חבר בתמורה לכך של IP שלך לא יגיעו פרסומות אני בטוח שהם לא יתנגדו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
טוב,

אני בכל מקרה הולך להכריח את עצמי להוריד בצורה משמעותית את כמות הגלישה שלי כאן כאקט מחאה וגם כי זה פשוט מעצבן.

לא רק אתה. זה נהפך להיות מטרד בלתי נסבל.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן, הפרסומות האלו מקלקלות את החוויה והפכו למטרד רציני. ללא חוסם פופאפים, פרסומות וסקריפטים זה הפך להיות בלתי אפשרי לגלוש באתר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני בטוח שאם תפנה להנהלת האתר ותציע לשלם דמי חבר בתמורה לכך של IP שלך לא יגיעו פרסומות אני בטוח שהם לא יתנגדו.

לא הייתי בונה על זה.

המודל של תשלום דמי חבר/מנוי תמורת גלישה בתנאים מועדפים זכה למיטב ידיעתי להצלחה חלקית בחו"ל ואפסית בארץ. הייתי שמח לראות את זה פה, אבל כנראה שיודע אדמין נפש בהמתו ולכן האופציה לא תוצע בזמן הקרוב. לקח חמש שנים מרגע ההצעה עד שנכנס מנגנון ה'תודה', אז קל וחומר פה כשמדובר בכסף, סליקה וכו'.

פורסם

תעברו לאפליקציה Tapatalk.

גם בלי פרסומות וגם לא מכביד על חבילת הגלישה.

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם
לא הייתי בונה על זה.

המודל של תשלום דמי חבר/מנוי תמורת גלישה בתנאים מועדפים זכה למיטב ידיעתי להצלחה חלקית בחו"ל ואפסית בארץ. הייתי שמח לראות את זה פה, אבל כנראה שיודע אדמין נפש בהמתו ולכן האופציה לא תוצע בזמן הקרוב. לקח חמש שנים מרגע ההצעה עד שנכנס מנגנון ה'תודה', אז קל וחומר פה כשמדובר בכסף, סליקה וכו'.

אי אפשר להחזיק את החבל משני קצותיו. אם אתה לא רוצה שהאתר ישתמש במקורות מימון אחרים תואיל בטובך לשלם במקומם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השאלה כמובן איפה עובר הגבול, מה נראה סביר ומתי זה כבר לא שווה את זה לגולש.

תפוז למשל הגזימו מזמן עם כמות הדברים שהם דוחפים, הפורומים פשוט רוקנו, אין גולשים, אין צפיות, אין הודעות, כלום.

מה תפוז עושים בתגובה? מעלים את כמות הפרסומות והזבל בדף, לך תבין.

ברור לי שהפורום פה רוצה להרויח ושתחזוקה של האתר לא בחינם, אבל צריך גם לבדוק באיזה שלב לגולשים זה פשוט לא נעים והם עוזבים ו/או מתקינים חוסם

אני לא יודע איפה הגבול אבל לדעתי אם עד עכשיו לא היו תלונות, ועכשיו יש אז אולי זה הגבול?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...