Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב יחסית חדש, מהיום הראשון יושם עליו אוטם ו BSD מידי שטיפה.

אני לא מרגיש שחובה לבצע פלסטלינה בשלב הזה, וחושש מסווירלים לאחר הפלסטינה.

האם יש טעם ליישם אוטם שוב מחדש או שזה לא יהיה אפקטיבי?

תודה

פורסם

תעבור עם היד על הפח, מרגיש שהוא מחוספס כניראה שצריך לעשות פלסטלינה.

בכל אופן אם אינך רוצה לחשוש מסווירלים אך עדיין לקבל צבע ללא מזהמים אתה יכו לרכוש IRONX או שמפו IRONX שמפקרים מפגעים וליכלוכים מהפח.

פורסם

השאלה, אם יישום אוטם בלי לבצע הכנה טובה

כדוגמת הפלסטלינה יעיל

או שאין טעם כיוון שלא יתפס על הפח ויעלם מהר מאוד.

פורסם

אני חושב שאם הרכב נראה בעיניך יפה ומבריק, אתה לא צריך לגעת בו יותר מדי. אם הפלסטלינה תעשה לך סווירלים, תצטרך גם פוליש עדין

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תמיד משתמש באוטם ללא פלסטלינה. אבל מתכוון לקנות פלסטלינה ולנסות. אף פעם לא השתמשתי בה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני אבצע הכנה טובה ללא פלסטלינה ואיישם אוטם

נראה אם האוטם יצליח לשמור כך על עמידות לאורך זמן דומה

פורסם

פלסטלינה עושים במידת הצורך ולא תמיד כתנאי ליישום אוטם\ווקס, סביר להניח שאם הרכב לא עבר פלסטלינה מס' השנים אז צריך.

פלסטלינה תיצור סוורלים ועלולה ליצור שריטות(גם אם משתמשים בנוזל החלקה ייעודי וכו') אז באמת לבצע רק במידת הצורך.

פורסם

יישום לא נכון של פלסטלינה גורם לMarring לא לסוורילים,בכל מקרה לפני יישום ציפוי צריך לעשות פלסטלינה.

לא כלכך מובן מה זה אוטם?.

אם אתה משתמש בדיטיילינג ספריי אתה לא חייב לעשות פלסטלינה,למרות שמומלץ לעשות פלסטלינה בכל מקרה אחת לכמה חודשים.

פורסם

^^לגבי אוטם זה היה ציניות?!

לפות"ש, אחת לחצי שנה מעבר עם פלסטלינה לא יזיק(למרות שהפח יכול להיראות עדיין מבריק אבל במגע גם אחרי שטיפה יהיה מעט מחוספס)

האוטם יתפס סבבה גם אחרי הכנה טובה ללא פלסטלינה(שטיפה עם סבון כלים/סיטרוס ומעבר עם IPA מדולל לפני מריחת אוטם צבע

אם אתה רוצה לישם ציפוי נאנו/קרמי אז כמובן שם הסיפור מסתבך מעט יותר(שטיפה יסודים,פלסטלינה,פוליש לפי הרצון והצורך ואז ישום בתנאיים מתאימים)

פורסם (נערך)

תודה חברים

רשמתי בפירוש רק אוטם ולא ציפוי הגנה

עשיתי הכנה טובה ללא פלסטלינה, הפח עדיין מרגיש חלק והרכב בחניה מקורה כמעט תמיד.

חייב לציין שאני מופתע לטובה מהתוצאה

הייתי בטוח שהיא תהיה פחות טובה ללא הפלסטלינה.

מתנצל על איכות התמונה, היה כבר די חשוך ודי עייף

תמונה מאזדה.jpg

עריכה אחרונה על ידי tal_net
  • תוכן חדש...