Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 חודשים עם BMW M2

misgavv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרבה זמן לא כתבתי פה אז החלטתי לשתף אותכם קצת בחוויה שלי עם הרכב.

כחודש אחרי שרכשתי את הרכב כתבתי את הפוסט הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604892-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-M2

היום אני כבר 7 חודשים עם הרכב ועברנו ביחד בסיבות ה 17000 קילומטרים מהנים...

הפוסט הזה לא יהיה ארוך במיוחד וידבר בעיקר על ההבנות שהצטברו אצלי מאז אותו פוסט שנכתב חודש לאחר קבלת הרכב...

נתחיל בטיפולים ועלויות:

עד לרגע זה עברתי במוסך 2 טיפולים, טיפול אחד לאחר כ 2000 קילומטר להחלפת שמן ציר אחורי שעלה בסך הכול 600 שקלים וטיפול שני שזה בעצן טיפול שמנים קטן ב 12000 קילומטר שעלה כ 1400 שקל כך שסך הכל עד עכשיו אני מאוד מרוצה מעלויות הטיפול שיותר זולות ממש שחשבתי שיהיו.

הטיפולים מבוצעים במוסך המרכזי של BMW בירושלים שאני חייב לציין לטובה שתמיד נעים להגיע לשם המוסך מצוצח ומבריק השירות מהיר ומקצועי וההנהלה נותנת לך תחושה של חברים... נהנה להגיע למוסך...

לגבי רפידות הבלמים שהיו בהתחלה חשש מסוים עבורי (עקב העלות המאוד גבוהה שלהם והצהרות של אנשים בעלי רכבים ספורטיביים שאמרו שהם לא יחזיקו יותר מ 20K)

נכון לרגע זה הם מחזיקים מעולה ולא נראה שהם אפילו קרובים להחלפה ( מחשב הרכב כותב שהם צריכים להיות מוחלפים ב 90K ע"פ השימוש הנוכחי שלי, ואני מגיע לנס הרים בערך פעמיים בחודש)

ממוצע צריכת הדלק הינו 1/8 ככה שסביר מאוד...

התנהגות.

כשקיבלתי את הרכב כתבתי בפוסט המקורי שאני לא מצליח לעשות דריפטים עם הרכב וכו'.

לא אגיד שהיום אני דפריפטר מדהים או שאני מבצע דריפטים באופן קבוע כי אני ממש לא.

אבל לאורך הזמן כן הבנתי דברים מסויימים והייתי רוצה לציין אותם.

לדעתי המישלן פיילוט סופר ספורט נותן לרכב הזה קצת יותר מידי אחיזה כדי ליהנות ממנו בכל מה שקשור לדריפטים.

לאחר כ 7000 קילומטר בערך עם הצמיג הנוכחי כאשר האחיזה שלהם התחילה לרדת לאט לאט התחלתי להנות הרבה יותר מהיכולות של הרכב לבצע החלקות קטנות ונשלטות מאוד במהירות נמוכה.

כיום אחרי שעברתי עם הצמיגים כ 17K והם בעלי אחיזה מעט נמוכה יותר (אך עדיין מספקים אחיזה מעולה)

החלקות צד קורות בצורה הרבה יותר מהנה בטוחה ונשלטת במהירות הרבה יותר שפויה.

כיכרות ופניות קטנות הפכו לדבר מהנה מאוד והיום עם צמיגים עם אחיזה מעט נמוכה יותר אפשר להעריך כמה השלדה של הרכב הזה פשוט קסומה!!

מבחינתי ל M2 יש שתיי חסרונות עיקריים:

הראשון הוא הסאונד של הרכב בנסיעה מנהלתית עם חלונות סגורים (או יותר נכון החוסר המוחלט שלו!!)

השני הוא שהגג מקובע במקומו חח. אין פעם שלא ביקרתי בנס הרים ולא רציתי להעיף את הגג...

בראשון אפשר לטפל ויש משהוא בכוונת השני קצת יותר בעייתי...

דבר נוסף, זה מדהים כמה מהר מתרגלים לכוח של הרכב בקו ישר מה שעד לפני 7 חודשים הרגיש לי פסיכי היום כבר פשוט חסר לי כוח...

אממ בנתיים זהוא אבל אני בטח עוד יעדכן...

פורסם

מהמם לקרוא. תודה על השיתוף.

אני חושב שהדבר הראשון יתרון. סאונד חופר בסוף נמאס במנהלתי, ודווקא שהרכב הופך לשקט ונעים זה יתרון בעיניי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה נכון שהפיילוט סופר ספורט אוחזים מצויין, אבל אם אני מצליח להדריפט מיאטה עם קצת פחות מ-200 כ"ס על PSS, אין סיבה שזה לא יעבוד ב-M2.

אתה בטוח שאתה מנתק את הבקרות עד הסוף?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
מהמם לקרוא. תודה על השיתוף.

אני חושב שהדבר הראשון יתרון. סאונד חופר בסוף נמאס במנהלתי, ודווקא שהרכב הופך לשקט ונעים זה יתרון בעיניי.

אני יודע. ולכן עד עכשיו אני על הגדר ולא עשיתי כלום עם הצנרת אבל אני בהחלט מתלבט אם לעשות משהוא בנידון...

זה נכון שהפיילוט סופר ספורט אוחזים מצויין, אבל אם אני מצליח להדריפט מיאטה עם קצת פחות מ-200 כ"ס על PSS, אין סיבה שזה לא יעבוד ב-M2.

אתה בטוח שאתה מנתק את הבקרות עד הסוף?

כן אני מבטל אבל כשהצמיג היה חדש הדריפט היה מאוד אגרסיבי ומפחיד עכשיו אחרי שירדה קצת האחיזה הכל מרגיש הרבה יותר בטוח ונשלט...

פורסם

הרבה זמן בא לי לעשות סרטון בנס הרים אבל אני ממש גרוע בצילומי וידאו...

אם יש בפורום חובב צילומי וידאו שרוצה לעשות סרטון ביחד בנס הרים אפשר בכיף

פורסם

אין לך מצלמה ברכב? כדאי ומומלץ. פחות מטעמי צילומי נהיגה,, יותר בשביל מקרים לא נעימים.

היום זה עניין של פחות מ-250 שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

GOPRO עם מצמד ואקום בזוית נכונה, תקבל סרטונים מטורפים.

לגבי הסאונד הייתי מבקר אצל ארגונטיקס ושומע מה יש לו להציע, הבנאדם דוקטור למערכות פליטה.

פורסם

רכב כזה דורש אקרפוביץ'. גם טיטניום וגם סקסי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...