Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה הולך ברכב, אני משער שזה כבל שהולך ישירות מהלוח לגיר, אבל אם קיים חיישן אז גם את המק"ט שלו.

אני מדגיש מקורי.

באתרים מחו"ל לא מצליח למצוא , אני יכול רק לפי מק"ט וכאמור אין לי.

תודה!

פורסם

מה הבעייה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזג אוויר קר =, המד מהירות משתגע ומשחק אבל תוך כדי ההילוכים ממשיכים לעבור רגיל.

פתחתי לפני שנה שרשור על זה, רוב מי שדיברתי איתו גם במציאות טוען שזה הכבל.

יחד עם זאת, יש מצב שמפסיק לעבוד גם המד ק"מ אבל אני לא סגור איך עובד הדבר הזה ברכב שלי.

פורסם

המד ק"מ הוא שעון מכני או על צג דיגיטלי?

עריכה: לא רלוונטי.

ברכב שלך אין כבל ספידומטר, יש חיישן מהירות בגיר. המק"ט שלו הוא 83181-12020.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר בערך 20 שנה אין כבל ספידומטר במכוניות.

זה דיגיטלי.

יש חיישן מהירות עם גלגל שיניים על הגיר, הוא מדווח את מהירות הסיבוב ביציאה מהגיר למחשב הזרקה וללוח שעונים.

מחט ספידומטר יושבת של מנוע קטן שמזיז אותה לזווית מסויימת.

פורסם

אשמח קצת לעזרה.

בעיקר בבוקר ורק שקר מאוד המחט קופצת ממהירות מסויימת ל0, לפעמים נשארת כמה שניות טובות על 0 ולפעמים עולה ויורדת ומשתגעת, בסופו של דבר זה מתייצב ועובד בחזרה. זה כבר ככה שנה ומשהו... ניתן להגיד כמעט בוודאות שגם ספירת הק"מ "נתקע".

עכשיו חיפשתי את היוניט הארורה הזו על הגיר מלמעלה ואני לא מוצא כלום, מצאתי סרטון של פיטר פין התותח בקורולה הזו והוא נמצא באיזור המצערת (WTH?).

עוד דבר, בחור מכונאי שעובד לידי ומכיר אותי מעולה אמר לי שבתכלס אין השפעה לחיישן הזה על האוטו שלי ובתכלס אין באמת מנורה דלוקה או הילוך שלא רוצה לעבור או משהו כזה... מה דעתכם, שווה בכל זאת להחליף?

• תוכן חדש...