Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב מאזדה 3 2009 הצורה החדשה והרכב הגיע עם נעילה אוטומטית (הבעלים הקודמים היה עם ילד).

מה שבעצם קורה שכל הדלתות ברכב ננעלות כחצי דקה לאחר ההנעה וגם אם אני מעביר מP להילוך אחר וברגע שאני מחזיר לP הדלתות נפתחות אוטומטית.

לאחר חיפוש באינטרנט וגם חיפוש בספר נהג באנגלית לא מצאתי פתרון.

קיים פתרון פשוט וקל להגדיר אבל לא בדגמים שהגיעו לארץ לפי מה שהבנתי כי חסר לי את הכפתור שצריך לפי הספר נהג.

האם יש דרך אחרת לבטל את הנעילות בעצמי? או רק דרך מוסך?

(לא רוצה שיקרה מצב שאני ינעל מחוץ לרכב, לבעלים הקודמים זה כבר קרה כשהילד היה בפנים).

פורסם

אני לא מבין למה עשו נעילה אוטומטית כזאת..

לי למשל ברכב הדלתות ננעלות אוטומטית רק לאחר שאני מתחיל בנסיעה ואני עובר את ה-30 קמ"ש רק אז הדלתות ננעלות אוטומטית.

ולאחר שדלת הנהג נפתחת (אם אתה יוצא מהרכב) הנעילה מתבטלת אוטומטית...

אם אין לך כפתור כמו שיש בספר רכב כנראה שרק עם מחשב אפשר לבטל את זה ואז תצטרך ללכת למוסך..

פורסם

לאחר בירור מול מוסך מורשה של מאזדה ההתקנה זה לא דרכם ולכן גם הביטול זה לא דרכם ככה שהם לא מתעסקים בזה.

האם יש מקום מומלץ באזור יקנעם, חיפה והעמקים למישהו שמתעסק בזה?

פורסם
נסה לפי ההוראות בקישור: http://www.mazda3tech.com/auto_lock_unlock_function-61.html

שים לב בשלב הרביעי אתה צריך את פונקציה 1 שהיא: [TABLE]

[TR]

[TD]The auto door-lock function is disabled.

(לא הצלחתי להדביק את ההוראות כאן בלי שיתהפך הכיוון של הטקסט)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

זה גם מה שמצאתי באינטרנט ובספר נהג באנגלית.

הבעיה שהכפתור שמבקשים שם ללחוץ לא קיים בדגמים אירופאים לפי מה שהבנתי או לפחות בדגם שלי.

זה תמונה עם הכפתור:

http://www.samarins.com/reviews/img/mazda3_12_int_large.jpg

שים לב לכפתור שחור קטן מצד ימין של ידית הפתיחה.

זה הכפתור שבקשים ללחוץ ולהחזיק לפי מה שאני מבין.

ואצלי זה ככה:

http://cdn.pinthiscars.com/images/mazda-3-2010-interior-wallpaper-6.jpg

כמו שאתה רואה הכפתור לא קיים.

פורסם

כמו שאמרו לך במוסך, הפונקציה היא של האזעקה, ולא של הרכב.

כתוב מה דגם האזעקה שלך, וננסה לסייע.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כמו שאמרו לך במוסך, הפונקציה היא של האזעקה, ולא של הרכב.

כתוב מה דגם האזעקה שלך, וננסה לסייע.

אז זהו שאין לי מושג מה הדגם ואיפה זה נעשה, קניתי את הרכב לפני שבוע מבן אדם פרטי.

לפני קניית הרכב הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה אופציה בהגדרות הרכב כביכול רק לאחר מכן גיליתי שבעצם הכפתור שצריך לא קיים אצלי.

יש לי דרך לבדוק לבד מה דגם האזעקה? או צריך לברר מול הבעלים הקודמים?

• תוכן חדש...