Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחובר לגולן מיום פתיחת החברה. ברכבת אני גולש במחשב נייד באמצעות HOTSPOT. תמיד היו אזורים עם כיסוי יותר טוב ואזורים עם כיסוי פחות טוב, אבל בחודשים האחרונים אני מרגיש שהכיסוי כמעט נעלם לחלוטין. אתם שותפים להרגשה? מתנייד ברכבת בקו אשקלון - תל אביב.

פורסם

גם אני הייתי בגולן טלקום מהיום הראשון שהיא נפתחה (בין 500 הלקוחות הראשונים). עזבתי אותם לפני מספר חודשים עקב ירידה דרסטית שהרגשתי באיכות הקליטה והגלישה.

עברתי ל-012 באותו מחיר ואין תלונות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לאחרונה עברתי לגולן טלקום בעקבות כך שהינם פרוסים טוב יותר שלהם באזורים מסוימים ביהודה ושומרון.

עד כה הנני מחובר אליהם למשך כחודש ויכול בהחלט להזדהות עם טעונותיך בעיניין הקליטה הסלולרית ברכבת. הקליטה לא רציפה (בהשוואה לפלאפון) וישנם ניתוקים לעיתים קרובות הפוגעים בחווית הגלישה.

פורסם

בעבר קיבלתי כיסוי טוב מתחנת אשדוד עד תחנת לוד. מתחנת לוד עד תחנות תל אביב אי אפשר לגלוש. בחודשים האחרונים הפסקתי לקבל כיסוי כבר בתחנת אשדוד. בכל אופן ביום ראשון אני מתנייד ל-012.

פורסם

בגוש דן יש עדיין כמה עשרות אנטנות פעילות של גולן עצמם, ייתכן שהגלישה האטית מגיעה משם.

מחוץ למדינת תל אביב ה"אשמה" הבלעדית היא הרשת של סלקום, לטוב או לרע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דווקא בתל אביב אני מקבל מהירות גלישה מטורפת ברשת 4G. אני גולש במהירות 50MB ומעלה ב-40MB. הלוואי ובבית הייתה לי מהירות UPLOAD כל כך טובה.

פורסם
בכל אופן ביום ראשון אני מתנייד ל-012.

אם אתה סטודנט או מכיר מישהו שהוא סטודנט (ולא נמצא על המבצע הזה), יש לך דרך istudent כרטיס סים חינם וחבילה עם 16gb גלישה ב-30 ש"ח לחודש.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...