Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשינו את זה כבר, זה לא מעניין את תומכי טראמפ. ... אין מה לומר,

תלמידים למופת של התופס בחתלתול.

טעות קלה ורגילה -

א - אנו לא תומכים בעיניים עצומות, אנו אומרים שחררו קלות, טראמפ נבחר כי המצביעים

תמכו ביסוד הדברים שאמר, ולא כל פעולה היא הרס תרבות העמים הנאורה.

ב - אנו בעד בחורות עם חותלות יפות,..:wink: והילארי התלבשה בחליפות די גבריות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל,

א. זה מתחיל באמירות קטנות שאתה "מחליק" כי למה להתעסק בזוטות, ולאט לאט הם הופכים לנורמה עד שבסוף כל השיח הוא כזה ולאנשים זה נראה נורמלי.

ב. טראמפ "מנסה". הוא עושה פעולות בעייתיות ורואה איך העם מקבל את זה. אם העם לא צועק הוא ימשיך ויעשה עוד ועוד, עד שבסוף כולנו נטבע בהררי הגועל נפש ולא נדע אפילו מאיפה להתחיל להתנגד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בינתיים הוא לא עשה שום דבר שהוא לא הצהיר מראש שיבצע, כך שקהל הבוחרים שלו כנראה די מרוצה. ברור שמי שלא הצביע לו מרגיש שהוא טובע בהררים של גועל נפש אבל נגד זה אין באמת יותר מדי מה לעשות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הוא גם לא עשה הרבה דברים שהוא אמר שיבצע "ביום הראשון", אז זה לא אומר הרבה.

ואגב, בטח שהוא עשה דברים שהוא אמר שלא יעשה. למשל הוא הבטיח to drain the swamp כשבפועל יש בממשלה שלו יותר מיליונרים ומיליארדרים מכל נשיא אחר. נראה גם מה יעשה עם אובמהקר. לאחרונה הוא "גילה" שביטוחי בריאות זה נושא הרבה יותר מסובך משהוא חשב קודם (אה-וואלה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא נורא, יש לו עוד 8 שנים לבצע את הכל.

כמו שרבים (ואני ביניהם) העריכו, הוא יבין את מגבלות הכח של התפקיד וימצא את הדרך להגשים את המצע שלו במסגרת האילוצים הקיימים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מעניין, אני דווקא הולך ומשתכנע לאט לאט שהוא לא ישרוד את ה-4. אבל לך תדע. יהיה מעניין...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, פעולת הביקורת היא בסדר, הארה והערה ובקרה על פעולות הממשל - הבעיה היא המינון.

גם תרופה טובה, לפני הזמן או במינון גבוה (כאילו ליתר ביטחון) יכולה לגרום לנזק.

במקום להתרכז בהערות נכונות שלכם , אתם מוצאים בצעקות, פגם בכל דבר.

גם ממשל אובמה עשה דברים אשר התאימו לדרך שלהם, ולאחרים לא התאימו.

וכל עוד זה היה בגדר הנורמות והחוק בארה"ב, זה אפשרי.

לכן - גם לממשל טראמפ יש את הזכות הזאת, ובמידה והם חורגים מכך - אפשר וטוב

לכתוב על-כך ולידע, אבל לתקוף לאורך כל החזית , זה ביזבוז כוח ואפקט הפעולה נחלש.

(כדוגמה - :wink: היועצת אשר ישבה על הספה עם רגליים סקסיות למעלה)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אגב, לא אמרתי מילה על מקרה הספה, זה אפילו שעשע אותי קצת לחיוב - מין אקט מחאה כזה שמעלה חיוך. אני דווקא מתפלא שהשמרנים לא הרימו קול צעקה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נו, ועכשיו פרקליט המדינה של טראמפ, ג'ף סשנס, דיבר עם הרוסים במהלך הקמפיין ושיקר על זה. העיקר שזה נורא ואיום שאיזה מתנדב זניח בקמפיין של קלינטון כתב משהו לא יפה על אלמנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני,

מה ששתיהם עשו, זה לא בסדר. ההבדל הוא שזה עם הטוויטר, פשוט בן אדם (אם אפשר לקרוא לו כך) שפל במיוחד. אם יוכח שהפרקליט שהוא דיבר איתם, אז כמובן שצריך יהיה לנקוט בפעולה נגדו. לא שיש לי בעיה עקרונית עם זה, אבל אדם בעל תפקיד ציבורי כל כל גבוה, לט יכול להתנהג בצורה כזאת.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
רוני,

מה ששתיהם עשו, זה לא בסדר. ההבדל הוא שזה עם הטוויטר, פשוט בן אדם (אם אפשר לקרוא לו כך) שפל במיוחד. אם יוכח שהפרקליט שהוא דיבר איתם, אז כמובן שצריך יהיה לנקוט בפעולה נגדו. לא שיש לי בעיה עקרונית עם זה, אבל אדם בעל תפקיד ציבורי כל כל גבוה, לט יכול להתנהג בצורה כזאת.

מה שניסיתי להביע זה שההשוואה בין שני המקרים הללו פשוט מגוחכת.

האחד הוא אדם שנבחר להיות פרקליט המדינה שדיבר בסתר עם רוסיה ושיקר על זה לוועדת הביקורת שאישרה את קבלתו לתפקיד.

השני הוא טוקבקיסט דביל. אתם מתייחסים למה שהוא אמר כאילו שבחיים שלכם לא ראיתם טוקבקיסטים כותבים דברים נוראיים בפייסבוק, בטוויטר או בפאקינג ויינט. מרטינס הגדיל וקישר את מה שהוא כתב לכלל הציבור הדמוקרטי. זה בערך כמו שמישהו יכתוב בפייסבוק "מוות לשמאלנים בוגדים!" ואני אצא בהצהרה שכל הימנים רוצים לרצוח את כל השמאלנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא טוקבקיסט, אדם שהתנדב והיה פעיל מאד בקמפיינים של דמוקרטים גם אצל קלינטון וגם אצל אובמה. וכמה שסרוניס מזלזל, הדברים שהוא כתב היו משפילים,אבל כלפי אדם אחד בלבד - אותה אלמנה של חייל שנפל. ובגלל שאותו דביל מזוהה עם המוקרטים, הקישור מובן מאילו. לא אני המצאתי אותו, ככה זה מופיע בכל הכותרות

[h=1]Ex-Clinton volunteer slammed, loses job, after swipe at widow of fallen SEAL[/h]

פורסם
לא אני המצאתי אותו, ככה זה מופיע בכל הכותרות

גדול, אתה ממשיך. והפעם - כשהחדשות מסכימות איתי הן לא פייק ניוז. על החתום, הדונלד.

שים לב כמה אתה מושפע. זה סתם איזה אחד שכתב בטוויטר (הגלגול המודרני של הטוקבק) אבל אצלך הוא פתאום היה "פעיל מאוד" (מתנדב, להזכירך. גם אם העיטים ממהרים להגדיל את התפקיד שלו כי זה משרת את האג'נדה שלהם מול פתיים כמוך). כל יום מיליוני אנשים כותבים דברים משפילים לאנשים אחרים, אבל איתרע מזלו להיות דמוקרט שכתב משהו מגעיל בעיתוי עלוב במיוחד - וזה כל מה שאתה מדבר עליו. אותו דביל, שוב, הוא אדם פרטי שבמקרה התנדב אצל קלינטון. הוא בטח גם מתנדב של תנו לחיות לחיות אבל אתה לא טוען שהוא מזוהה עם כלבים עזובים, נכון? הקישור מובן מאליו רק אצל מוח מעוות כמו שלך, שבוחר להתעלם מבעיות אמיתיות כמו נשיא שמתכחש לשינויי האקלים, מתחבר לפוטין ומשקר בלי הפסקה ובלי למצמץ, בין השאר. העיקר - איזה דמוקרט טאמבל אמר משהו לא יפה. לא פלא שטראמפ מסובב אנשים כמוך סביב האצבע הקטנה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נראה שצריך לפתוח דיון חדש: דן גרילו, סתם מתנדב, או פעיל בכיר, רב מעלה, דמוקרט על, כמעט מועמד לנשיא?

מרטינס, הדבקות שלך בדיון המגוחך הזה, ראויה לציון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
גדול, אתה ממשיך. והפעם - כשהחדשות מסכימות איתי הן לא פייק ניוז. על החתום, הדונלד.

שים לב כמה אתה מושפע. זה סתם איזה אחד שכתב בטוויטר (הגלגול המודרני של הטוקבק) אבל אצלך הוא פתאום היה "פעיל מאוד" (מתנדב, להזכירך. גם אם העיטים ממהרים להגדיל את התפקיד שלו כי זה משרת את האג'נדה שלהם מול פתיים כמוך). כל יום מיליוני אנשים כותבים דברים משפילים לאנשים אחרים, אבל איתרע מזלו להיות דמוקרט שכתב משהו מגעיל בעיתוי עלוב במיוחד - וזה כל מה שאתה מדבר עליו. אותו דביל, שוב, הוא אדם פרטי שבמקרה התנדב אצל קלינטון. הוא בטח גם מתנדב של תנו לחיות לחיות אבל אתה לא טוען שהוא מזוהה עם כלבים עזובים, נכון? הקישור מובן מאליו רק אצל מוח מעוות כמו שלך, שבוחר להתעלם מבעיות אמיתיות כמו נשיא שמתכחש לשינויי האקלים, מתחבר לפוטין ומשקר בלי הפסקה ובלי למצמץ, בין השאר. העיקר - איזה דמוקרט טאמבל אמר משהו לא יפה. לא פלא שטראמפ מסובב אנשים כמוך סביב האצבע הקטנה...

שים לב איזה שטויות כתבת בפיסקה אחת. אבל אני אתקן.

טוויטר זה ממש לא טוקבק,אני שמח לחדש לך שטוקבק זה פירסום בעילום שם, פירסום נקודתי לכתבה מסויימת, טויטר זו במה לפירסום תחת שם, שהרבה מפורסמים משתמשים בה. בגלל זה הדמוקרט המרושע הזה התפרסם עלה לכותרות וקושר לדמוקרטים, הוא הרי פירסם את הפייקניוז שלו בטויטר כשהתנדב לקמפיין של הילארי וגם לזה של אובמה ורק ככה הצליח לצבור עשרות אלפי אנשים שעקבו אחרי השטויות שהוא פירסם, זו הסיבה שכאשר הוא כתב את הדברים המרושעים שלו כולם מיד הבינו שמדובר בדמוקרט פעיל של הילארי.

• תוכן חדש...