Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשתהיה אישה תבין את ערכו של יהלום

אז זהו, שאלתי את אישתי, שותפה לרשמים שלי בנושא.

וזה לא שאנחנו היפים שחיים באוהל בנגב ומתקיימים ממה שהטבע נותן.

פשוט ספציפית ההוצאה הזו דווקא על יהלום חדש (זה לא שאין, כבר יש אחד ישן יותר) מכל האופציות לא ברורה לי והייתי שמח להכנס לראש שמבחינתו זו האופציה העדיפה ביותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשתהיה אישה תבין את ערכו של יהלום

ישה , ושעון יד טוב..:wink: שאפשר לשמור בצד, כמו של הטייס בסרט ספרות זולה.

יש כאלה שהתיקתוק עושה להם את זה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
חזרתי לעדכן.

אז קניתי לאישה מרצדס CLS 550 שחורה.

הרכב היה ברשותינו יומיים והיום החזרנו אותו כי היא לא הרגישה שזה משהו שמענין אותה.

קיבלנו את מלוא הכסף חזרה ואת הרכב שלנו חזרה.

שוחנו על הנושא ואישתי החליטה לאפשר לי לרכוש לה יהלום חדש (ארחיב בסוף בנוגע לחופשה\טיול).

כרגע נראה שנלך על משהו סביב 1.6 קארט שראינוץ

EDEN אני אשלח לך הודעה פרטית בעוד שניה.

מבחינתי היהלום חוסך לי משהו כמו 40 אלף דולר.

אישתי רצה יהלום חדש מזה זמן מה ותמיד החלטתנו כפי שאתם כתבם שזה סתם לא שווה את זה.

בנושא חופשות, זה משהו שאנחנו נוהגים לעשות בכל הזדמנות ואין חודש שאנחנו לא מבלים סופש מחוץ לבית.

תודה רבה לכולם על הדעות ועזרה.

מדהים שאפשר להחזיר רכב ולקבל את הישן בחזרה.

אמריקה!

בכל מקרה, ממליץ על עידן בכל מה שקשור ליהלומים [emoji106]

בהצלחה

פורסם
אז זהו, שאלתי את אישתי, שותפה לרשמים שלי בנושא.

וזה לא שאנחנו היפים שחיים באוהל בנגב ומתקיימים ממה שהטבע נותן.

פשוט ספציפית ההוצאה הזו דווקא על יהלום חדש (זה לא שאין, כבר יש אחד ישן יותר) מכל האופציות לא ברורה לי והייתי שמח להכנס לראש שמבחינתו זו האופציה העדיפה ביותר.

בת הזוג שלי באותו הראש, אני שואל אותה אחרי זיון מה היא רוצה והיא אומרת "נו תביא כבר את הכסף ואל תזיין לי את המוח".

haters will hate

פורסם

סיפרתי את כל התנהלות השירשור לבת הזוג שלי.

היא טוענת שהיא לא מאמינה שזה אמיתי שבחורה בוחרת לקחת אבן במקום מרצדס חדשה.

היא בכלל לא מאמינה שהשרשור אמיתי :) האשימה את פותח השירשור בהטרלה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני רוצה לשאול על מנת להבין, כי אני באמת לא מתחבר לזה ואשמח לדעת איך חושב הצד ששונה ממני בנושא הזה, יהלום חדש, למה זה טוב?

יכול להיות שהיהלום הישן נשבר אצלה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא שהיא הולכת ברגל 3 ק״מ כל יום.

יש לה רכב ואני בטוח שזה גם לא איזו פיאט חבוטה.

פשוט היא מעדיפה שי ״צנוע״ ולתת לבעלה הרגשה שהוא פינק על לבזבז הרבה כסף על משהו שת׳אכלס יותר הגיוני לחסוך אותו או להעביר אותו למטרה אחרת טובה יותר אך פחות רומנטית.

אשה חכמה

פורסם

הסיבה לשדרוג זה לא בגלל שהיהלום ישן אלא שהוא קטן יותר מהסטנדרט שנהוג פה.

ברור לי (בתור גבר) כמה מטופש המשפט שכתבתי אבל זאת חלק מהסיבה.

וכן שהתחלתי לצאת עם אישתי היא לא היתה בקטע של יהלומים, רק אחרי שהתחתנו כנראה זה התחיל (ואולי באשמתי).

לכבוד השנה שלנו קניתי לה עגילים עם יהלום 0.9 כל צד (אני נותן את הגדלים לא בשביל חלילה להשוויץ אלא למלא את כל הפרטים לאלו שתוהים). היהלום בטבעת שלה הוא 0.59~ אם אני זוכר נכון.

זה כנראה גם טרם לנושא שהעגילים עם יהלום גדול יותר.

בנוגע לרכב, גם אני הייתי בטוח שהרכב ינצח ולכן קניתי אותו (http://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?zip=94061&endYear=2014&modelCode1=CLS550&showcaseOwnerId=68004447&makeCode1=MB&startYear=1981&firstRecord=0&searchRadius=25&showcaseListingId=441807789&mmt=%5BMB%5BCLS550%5B%5D%5D%5B%5D%5D&listingId=441876121&Log=0 ).

לאישתי נוהגת בסובארו שלה (מנוע 3.6 עם אבזור מלא) ולא מצאה משהו מרגש במרצדס.

כן ברור שהרכב נוח יותר וקצת חזק יותר אבל סהכ הוא באמת מרגיש כמו אוניה ליד הסובארו.

אישתי תמיד יכולה לקחת את הרכב שלי או את הטסלה אם היא צריכה גיוון.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...