Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש ברשותי 2 סיוויק מודל 2002.

כאשר אני פותח את הרכב עם השלט ולא נכנס אליו תוך זמן קצר הדלתות ננעלות באופן אוטומטי.

כמו כן הן ננעלות באופן אוטומטי אם פתחתי את הדלתות וסגרתי כשאני לא ברכב ולאחר זמן מה הם ננעלות.

השאלה שלי היא כיצד לבטל את הנעילה האוטומטית הזו?

היום פתחתי את הדלת וזרקתי את השלט בתוך הרכב, סגרתי את הדלת מבחוץ על מנת לשים קניות בתא המטען ולאחר זמן קצר הדלתות ננעלו ונאלצתי לשלם לפורץ כדי שיפתח לי את הרכב.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

מפסק דלת באחת הדלתות לא תקין.

בדוק איזה דלת לא מדליקה תאורה פנימית וסימן "דלת פתוחה" בלוח שעונים בעת פתיחה.

פרק את המפסק שלה (כפתור עם כיסוי גומי), נקה את החיבור שלו + תשייף את נקודת המגע לגוף ובדוק האם עובד.

אם לא עובד, תחליף אותו.

זה יפתור לך את הביעה שהייתה לך עם נעילת מפתח בפנים.

נעילת דלתות אוטומטית לאחר כ 30 שניות אם לא פתחת את אחת הדלתות זה פיצ'ר של נעילה מרכזית מקורית, לא גלאי נפח.

לא חושב שאפשר לבטל אותו וגם אין צורך.

יש לך תקלה, תתקן אותה כפי שתארתי ולא תצטרך לדאוג מהעיניין הזה.

עריכה:

אם יש לך רק מפתח אחד, תשכפל עוד אחד. אפילו בלי שלט, רק שיהיה לך מפתח ספייר שפותח את האוטו ומניע את המנוע. יעלה לדעתי כ 250 ש"ח. אחרת, אם ילך לאיבוד המפתח היחיד שיש לך יהיה הרבה יותר יקר ומסובך להכין אחד חדש.

• תוכן חדש...