Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, מצורפת תמונה שבה רואים את הדלת של הנהג עם צבע שמתקלף לאט לאט. כל פעם שאני מוריד בעצמי את מה שמתחיל להתקלף חלק נוסף מתחיל להתקלף.

שבוע הבא אני שוטף את הרכב ומיישם לו אוטם צבע כולל פלסטלינה לפני.

להחזיר את הצבע בלי לבזבז הרבה כסף לא אפשרי. אבל אני רוצה לעצור אתזה ולשמור על המעט שקיים, איך אני עושה את זה?

IMG-20160923-WA0022.jpg

פורסם

אין לך כ"כ דרך ביתית שתמנע ממך להוציא הרבה כסף...

כדי לעצור את זה אתה צריך לחדש לכה, הדרך הכי זולה זה לקנות לכה לרכב מראקפיקס/טופ קולור.

דרך נוספת זה חידוש לכה בריסטרוFX והאחרונה חביבה וכניראה שתיתן מענה הכי טוב והכי ארוך(במידה ובוצע כמו שצריך) זאת צביעה כללית.

פורסם

תודה רבה.

לפני שאני אקרא קצת על כל השיטות שרשמת, כמה תעלה לדעתך צביעה של הדלת בלבד כולל תיקון השריטות והשקע שיש ליד הידית? והאם לא יהיו הבדלי צבע בין הדלת לשאר הרכב?

פורסם

עבודה של פחח ברמה נורמלית(שגם אמור לדאוג שלא יהיה הבדל צבע ענק ולא פשוט יצבע לפי קוד צבע) יתחיל מ800 בערך, עבודות פחחות כמו שיש לך לעשות יוסיפו עוד כמה ג'ובות לא גדולות.

• תוכן חדש...