Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 6 מודל 2015 והחלפתי היום בבוקר צמיג חדש.

נכנס לי מסמר לפינה של הצמיג והבן אדם אמר שאי אפשר לתקן את זה כי המסמר נכנס בפינה של הצמיג ואם היה נכנס לא בפינה אז כן אפשר לתקן.

לקחתי צמיג של חברות SUNWIDE שעלה לי 400 שח , צמיג של 225/55R17.

האם באמת אי אפשר לתקן אם מסמר נכנס בפינה של הצמיג? ראיתי אכן שהוא ספינה וזה היה מסמר לא קטן.

החלפתי רק אחד ולא שניים, כי הוא אמר שהצמיגים חדשים וחבל להחליף.

האם החברה הזו SUNWIDE טובה??? המחיר הוגן? רציתי של TOYO כמו שיש לי באוטו אבל הוא אמר לי שזה יקר.

תודה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי ORI24
פורסם

ענין החברה והעלות - ראה מסקנות זהות בשרשור הזה שדן בצמיג אחר מהתוצרת ה"נפלאה" הסינית:

ובתימצות - עשקו אותך במחיר על צמיג סיני עלום.

לפחות יש אמת באמירה שעצם זר שנכנס בכתף או בדופן איננו בר תיקון בעיקרון.

הטויו T1 Sport (דגם ה-OE) שאני מניח הוא הדגם בשאר הצמיגים זמין כעת באתר טיירקלאב היבואן (והספונסר בפורום):

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=17&profile=55&width=225

יחד עם זאת, במידה והצמיג השני על אותו הסרן כבר יחסית שחוק (כתלות בק"מ ומצבו הכללי) יש לשקול רכישת זוג צמיגים.

פורסם (נערך)

טום, הסיבה שלקחתי את הסיני הזה כי הוא אמר לי שצמיג זהה של TOYO עולה 900 שח ואז חזרתי הביתה וראיתי שהוא בכלל לא יקר ויש אותו גם מתחת ל500 שח,ראיתי ב470 שח אפילו ביד 2 צמיגים,..אני לא מבין בזה כ"כ.

האם יש לי עילה להחליף את הצמיג?? הוא יכול להגיד לי נסעת באוטו, איך זה הולך למה אני זכאי?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ORI24
פורסם

לא יודע אם אפשר להגדיר זאת כזכאות למשהו, אבל אפשר לנסות לצמצם נזקים.

בדיוק כמו שרשמתי בשרשור שצירפתי -

חזור אליו והתלונן על המחיר (הראה לו תמחורים ברשת).

בקש את כספך בחזרה/החלפה לצמיג אחר (טויו בתוספת מחיר שפויה לצורך הענין)

פרסם את שם המקום כדי שאחרים ידעו להיזהר.

לא יעבוד ב"נעימים" מול אותה צמיגיה, קח זאת כשכר לימוד לעשות שיעורי בית מראש והחלף לצמיג/ים טובים אחרים, במקום אחר.

פורסם (נערך)

אם מדובר בצמיג אחורי בן שנה שעבר פחות מ-10K בנהיגה מתונה, לא בטוח שהמצב מצריך להחליף זוג בהכרח. בטח אם ההחלפה היא לאותו דגם בדיוק. אבל יש לבחון כל מקרה לגופו, רצוי על ידי בעל מקצוע אמיתי.

אגב, בדוק מה קוד העומס בצמיג החדש שהתקינו לך.

אם שונה מהצמיג השני על אותו סרן מדובר בענין לא חוקי ואולי תוכל למנף את הענין הזה כדי לקבל החזר/להחליף לצמיג טויו תואם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

קניתי את הצמיג הזה בשישי בצהריים ובגלל זה אני לא נוסע באוטו בסופש (שיראה שהצמיג לא נסע) ומתכון לגשת אליו בראשון על הבוקר, אז האם במקרה כזה הוא יכול לא להחליף לי ? חוק 14 יום החלפה לא חל במקרה הזה?

האוטו בן 10 חודשים ועשה רק 6 אלף ק"מ,הצמיגים במצב טוב, האם אז אפשר לשים TOYO החדש במקום הסיני עם הTOYO הקיים כבר? מדובר על הגלגלים האחוריים.

והוא נתן לי צמיג עם עומס 97V בדיוק מה שצריך, בדקתי את זה ברישיון גם.

פורסם

נשגב מבינתי למה פנצ'ריות עושות את זה. הוא הרי יכול היה למכור לך את הטויו במחיר נורמלי, אולי 150 שקלים יותר מהקשקוש שהוא מכר לך. הרווח שלו ככל הנראה היה דומה והוא היה מרוויח לקוח מרוצה. מה שהוא עשה זה לחשוף את עצמו כרמאי שהוא (והנה עובדה, עלית עליו) והכל בשביל מה? אני אפילו לא רואה את הרווח הכספי פה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שאולי לא היה לו את הטויו במלאי באותו הרגע והוא פשוט רצה לעשות את המכירה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה אתה באמת לא מבין?

זאת פנצ'ריה שעובדת עם הליסינג, הפנצ'ריה "קנתה" את הצמיג מהספק תמורת "ברטר" של שרותים ומכרה לו במזומן.

פורסם
האוטו בן 10 חודשים ועשה רק 6 אלף ק"מ,הצמיגים במצב טוב, האם אז אפשר לשים TOYO החדש במקום הסיני עם הTOYO הקיים כבר? מדובר על הגלגלים האחוריים.

לדעתי (הלא מקצועית) לא צריכה להיות בעיה מהותית.

פורסם

לא היה לו את הTOYO במלאי,אמר רק ביום ראשון ושזה עולה 900 שח! ושהסיני בדיוק אותו דבר, ההבדל רק שTOYO זה יפני וזה סיני.

אוקיי תודה לכולם, אז אתם אומרים מה שלא יהיה לא להשאר עם הסיני הזה!

לא מבין בזה כ"כ אבל ללא ספק כאלה מקרים זה שיעור לחיים!

ראיתי את הTOYO ביד 2 צמיגים ב473 ש"ח אפילו, האם זה מחיר לצמיג חדש שם?

פורסם (נערך)

תיאום רכישת הצמיגים ביד2צמיגים מתבצע ישירות מול כל צמיגיה, יש לוודא מראש שקיים מלאי טרי ושהמחיר הוא זה שמופיע באתר (לא תמיד מעודכן). כמו כן שים לב שהמחיר שונה בין הצמיגיות השונות הפרוסות ברחבי הארץ.

בוודאי שמדובר בצמיגים חדשים והמחיר גם אמור לכלול הרכבה ומע"מ (רק כאמור לבדוק תאריך ייצור, מה שנכון תמיד).

במקרה הגרוע, כפי שאולי ראיתי באתר טיירקלאב, ניתן להשיג הצמיג תמורת 536 ש"ח.

ההנחות שהם נותנים שם תקפים לזוג ומעלה, אבל הנציג בפורום טוען לעוד 2% הנחה דרך הפורום שאיני יודע אם תקפים אף הם ברכישת צמיג בודד. לא שזה משמעותי במיוחד, כ-10 שקלים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...